AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 04-20-2009, 18:44   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart İETT'den Milliyet'in manşetine açıklık
İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri, Hollanda'dan ithal edilen 35 Phileas marka aracın, İkitelli garajında nihai test işlemlerinin yapılması nedeniyle servise aralıklı olarak verildiğini bildirdi.

İETT'den yapılan açıklamada, bugün bazı basın organlarında yer alan haberlere değinilerek, şöyle denildi:
''Hollanda'dan ithal edilmiş olan 35 Phileas marka araç, İkitelli garajında nihai test işlemlerinin yapılması nedeni ile servise aralıklı olarak verilmektedir. Araçların yeni olması, yüksek teknolojiye sahip bulunması nedenleriyle test çalışması her araç için yaklaşık 15 günü bulmaktadır.
Metrobüs hattının yoğun yolcuya sahip olması, bu araçlarda herhangi bir muhtemel arızanın baş göstermeyeceği biçimde gözden geçirilmesini gerektirmektedir. Gerek Hollandalı ekip, gerek İETT'nin teknik ekibi yoğun biçimde test sürüşleri sonucunda ortaya çıkarılan ufak tefek hataları ortadan kaldırmak için çalışmaktadır. Bu çalışmalar, Nisan ayı sonuna kadar tamamlanacak, araçlarımızın tamamı İstanbullunun hizmetine sunulacaktır.''

AA

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-20-2009, 18:59   #2
Kullanıcı Adı
Feride
ya benim anlamadığım bir şey var. hemen hemen bu malum gazete ve buna bağlı yayın organlarının yaptığı haberler neden hep yalanlanıyor ya da açıklık getirilmeye gerek duyuluyor acaba..

bir haberi de tam eksiksiz doğru yalansız verseler hakikaten şaşıracağım..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-20-2009, 19:07   #3
Kullanıcı Adı
Feyza
Alıntı:
Feride Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya benim anlamadığım bir şey var. hemen hemen bu malum gazete ve buna bağlı yayın organlarının yaptığı haberler neden hep yalanlanıyor ya da açıklık getirilmeye gerek duyuluyor acaba..

Onlarda seni şaşırtmamak için çaba sarfediyorlar yinede yaranamıyorlar.
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-20-2009, 19:14   #4
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alıntı:

Rabbim kimseyi bile bile yalana şartlandırmasın..
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-20-2009, 19:15   #5
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
Feyza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Onlarda seni şaşırtmamak için çaba sarfediyorlar yinede yaranamıyorlar.
ya Feyza ben şöyle bir yöntem buldum . oradan duyduğum herhangi bir habere hep şüpheli gözüyle bakıyorum. daha koaly oluyor. zaten dinlediğim yokta..
Alt 04-20-2009, 19:16   #6
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Rabbim kimseyi bile bile yalana şartlandırmasın..
amin amin..
Alt 04-20-2009, 19:17   #7
Kullanıcı Adı
Feyza
Alıntı:
ya Feyza ben şöyle bir yöntem buldum . oradan duyduğum herhangi bir habere hep şüpheli gözüyle bakıyorum. daha koaly oluyor. zaten dinlediğim yokta..
güzel...
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)