06-17-2010, 00:17 | #1 |
İHH'dan Gazze'ye yeni filo
İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH), önümüzdeki ayın ortalarında Gazze'ye altı gemiden oluşan yeni bir filo göndereceklerini açıkladı.
Reuters ajansının haberine göre, Fransa'nın Strasbourg şehrindeki Avrupa Parlamentosu (AP) binasında bir basın toplantısı düzenleyen İHH yetkilileri, Temmuz ayının ortalarından sonra gönderilecek filo için şu ana kadar 6 gemi kaydolduğunu ifade etti. İHH toplantıda, uluslararası medyayı da konvoy yola çıkmadan önce gemilerdeki tüm malzemeleri incelemeye davet etti. AP'deki basın toplantısını organize ettiği bildirilen İngiliz vekil Richard Howitt, Avrupa Birliği'nin yeni filonun Gazze'ye girmesini sağlama yükümlülüğü olduğınu söyledi. ajanslar
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-17-2010, 00:39 | #2 |
Avrupa Birliği'nin yeni filonun Gazze'ye girmesini sağlama yükümlülüğü olduğınu söyledi.
inşaAllah AB ve BM den bu yönde destek sesleri yükselir. |
|
06-17-2010, 00:42 | #3 |
Diplomatik bütün şartlar sonuna kadar kullanılarak .. psikolojik baskı olsun her yönlü darbeler ile siyaseten veya lobisel dayatılar ile bu güzel ve manalı yolculuk inşaAllah başlar... Yaşanılan o vahşi saldırının tekrarı yaşanmaması için elimizden ne gelihyorsa yapmamız lazım kimleri hangi noktaları harekete geirmek gerekiyorsa bir an önce bu yapılmalı ... Aksi takdirde hiç bir faydası olmaz...
|
|
06-17-2010, 00:42 | #4 |
Ne güzel bir haber...
|
|
06-17-2010, 00:44 | #5 |
|
|
06-17-2010, 00:51 | #6 |
Keşke... Ama bize kadar bir sürü büyüğümüz var... Başvuracam ama... |
|
06-17-2010, 00:54 | #7 | |
Alıntı:
ben gidermiyim diye düsünüyorum ama acikcasi muallak cevaplar aliyorum o olayin ilk sicakligiyla kesinlikle giderim diyordum simdi daha bir akli selim düsününce gitmeme ihtimali agir basiyor.. |
||
06-17-2010, 01:07 | #8 |
Bilemiyorum...
Acaba bizde o cesaret varmı... Yürek varmı... Açıkcası aynı durumu bende yaşıyorum... Keşke bende olsaydım diyorum... Ama sonra ürperiyorum... Yalan yok... Keşke gidebilsem diyorum şimdi... Ama çıktığında ne düşünüceğimi bilmiyorum... |
|
06-17-2010, 01:09 | #9 |
Ya keşke ben gidebilsem keşke beni gönderseler
|
|
06-17-2010, 01:09 | #10 |
orada sehit olanlardan beni en etkileyeni 19 yasindaki furkan olmustu.. biz dönmeye degil, ölmeye gidiyoruz diyerek yola cikan furkanin cesareti acikcasi beni fazlasiyla utandirdi..
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|