AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 01-15-2014, 02:06   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart İHH'ya Baskına Müslümanlardan Bağış İzdihamlı Tepki
İHH'ya baskına bağış izdihamlı tepki!

Bu sabah Kilis'teki ofisi hukuksuz bir şekilde basılarak arama yapılan ve bazı medya organlarında karalama kampanyası düzenlenen İnsani Yardım Vakfı İHH'nın Fatih'teki merkez binasında bağış izdihamı yaşanıyor.

Bugün sabah saatlerinde İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Kilis Şubesi'ne gerçekleşen operasyona tepki gösteren bir grup vatandaş, İHH'nın Fatih'te bulunan merkez binasında toplandı. Sosyal medya üzerinden yapılan çağrı üzerine toplanan vatandaşlar, İHH'ya destek amaçlı bağışta bulundular. İHH'ya destek amaçlı geldiklerini belirten Şehbal Erenay, "İHH'ya yapılan bu kara propaganda artık son bulmalı. Biz, İHH'ya destek olmak için bu akşam buradayız. Cüzi miktarlarda bile olsa yardım yaparak yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Yapılan şeylere tamamen karşıyız ve bunların hukuksuz olduğunu biliyoruz." dedi.

Sosyal medya üzerinden bir araya gelen grup, yaptıkları bağışların ardından vakfın önünden ayrıldılar.

Twitter'da da gündem

İHH'nın binasının önünde uzun kuyruklar oluşurken, "hukuksuz aramaya ve karalama kampanyasına karşı bağış tepkisi" sosyal medyada da ses getirdi. Çok sayıda bağışçı ve İHH gönüllüsü, yardım sırasından fotoğraflar çekerek derneğe karşı bir süredir yürütülen karalama kampanyasını bu şekilde protesto ettiklerini dile getirdiler.

Kaynak

Haber 7 14.01.2014

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-15-2014, 02:07   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alt 01-15-2014, 02:10   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
İHH'ya destek veren Müslüman kardeşlerimizden Allah razı olsun. İtlerin ürümelerine aldırmayın kardeşlerim. Bu Sonsuzluk Kervanı, bu Hizmet Kervanı, bu Türkiye Kervanı, Allah'ın izni ve inayetiyle menziline ulaşacaktır.
Alt 01-15-2014, 08:20   #4
Kullanıcı Adı
onurcan
Duyarlı vatandaşlardan Allah razı olsun....
onurcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-15-2014, 16:31   #5
Kullanıcı Adı
Gönülden
Söz konusu bir yardım vakfı olunca en büyük destekte bağışla oluyor...Mevlam verenlerden ve bu zor süreçte İHH'nın yanında olanalardan razı olsun

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-15-2014, 18:09   #6
Kullanıcı Adı
Fihi Ma-Fih
Ses kayıtlarını görmeyip, ümmetin arkasında dolaşıp hançerleyenlerle mücadeleye etikle devam edecektim.
İhh baskını gösterdi ki korkmuşlar
Fihi Ma-Fih isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-15-2014, 20:24   #7
Kullanıcı Adı
akses
Bağışlar IHH'ya. Mübarek günlerde en çok bağış onlara olacak.
akses isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)