![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu eliaçıka ayar oluyorum...
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ayar olmana bir sebep varmı? varsa nedir?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Söylemleri hoşuma gitmiyor...
Kurban,Başörtüsü gibi konularda söyledikleri şeylerin yanlış olduğunu söylüyorum... İmam hatipliliğimden gurur duymuyorum diyen a.h.c eliaçıkı takdir ediyorum ediyor... Kapitalizmden dem vuruyor sosyalizme sürüklüyor insanları... sosyalist müslüman diye bir kimlik oluşturmaya çalışıyor... gelde sev şimdi... |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Oda ayrı bir vaka...
Kapitalist müslüman... Vakkodan başörtüsü alır takar başına ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Müslüman adam niye ist arıyor o beni delirtiyor...
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() islamcılıgada karşımısın.
çunku bak İslamizm-İslamcılık önce izm nedemek onu ogrenin sonra izimleri eleştirin. izim ingilizcede bir kelime eki hepsi bu. -cılık eki.... tarımcılık - agrarianism izm ler olmasaydı insanlık ilkel bir duzende yaşardı önce izm deli gomlegi degildir. Konu xfce tarafından (12-14-2010 Saat 20:33 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Kapitalist olmak neden kötüdür şu anti-kapiatci arkadaşlar bir açıklasa ya...
Pahalı eşarp takmanın nesi kötü ya da... Arkadaş... Zenginlik ve ticaret para alıp satmak yani değer alıp-satmak değil midir? Tamam işte ben de kapital satıyorum... Yaşasın o zaman kapitalizm... Var mı alternatif hakkani bir yaklaşımınız... Yoksa şeriat,hakikat vs... olayına mı gireceksiniz? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ihasn eliaçık, kapitalizm |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|