![]() |
#1 |
![]() ... Büyük gün gelmişti.
- ZAFER GÜNÜ -22 Temmuz, AK Parti'nin gücününü perçinlemenin haricinde rekorları da beraberinde getirmişti.. İşte, Büyük Zafer'in medyaya yansıması: Tek Gündem Vardı: ![]() -- - VAKİT- ![]() AKŞAM ![]() --- CUMHURİYET -(NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRMIŞ VAZİYETTE) ![]() -- Hürriyet (şaşkınlar kervanından) ![]() - MİLLİYET - ![]() -- - POSTA - /Gülen TEK BİR YÜZ var. ![]() -- -Posta Manşet- ![]() - RADİKAL - ![]() - TÜRKİYE - ![]() - VATAN - ![]() - ZAMAN - ![]() Ve seçimin en iyi ve en çok eleştirilen(!) anketinin şirketi: KONDA ![]() -- ![]() ... ZAFER BİZİMDİ. ZAFER AK PARTİ'NİNDİ. Ama zafer ötesinde aleyhte çookk 'atanlar'da vardı... (Devamı geliyor... ![]() İlgili Konular: ![]() -- ![]()
![]() Konu FarukARSLAN. tarafından (03-29-2009 Saat 00:12 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bakın sakın ama sakın kavga için yazmıyorum...
hemen tartışma çıkarmayın... ben o günü hatırlamak bile istemiyorum... babam zorla ak patiye oy vereceksin diyor...bense saadet.... evden çıktım.. saadete verdim......tabi babama ak partiye verdim dedim....aslında inanmadı ama inanmış gibi yaptı akşam oldu o oy sonuçları açıklanınca... bittim... ben %8 felan bekliyordum... %2 le çöktüm.. ama halen gurulu bir şekilde....%2 içinde bende vardım diyordum ![]() artık yarında hayırlısı... belki yarını göremiyicez bile....hakkımızda hayırlısı diyoruz... biz sultangazi olarak....ve saadetimiz için..Saadet diyoruz ![]() Konu Beritan tarafından (03-28-2009 Saat 21:06 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
saadet partisi üyeleri içerisinde en olgun ve anlayışlı seni gördüm ve dikkatimi çekti tavrından dolayı tesekkür ederim.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Teşekkür etmeyin hala
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Tesekkürler
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Öncelikle bu değerli arşivler için teşekkürler
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() postanınki güzel olmus
![]() dönek hürriyet hemen yalakalığa baslamıs. önümüzdeki seçimlere bakıyoruz insallah hadi hayırlısı ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|