AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beşiktaş (BJK) AK Parti Forum Beşiktaşlılar !

Stil
Seçenekler

Alt 10-21-2007, 01:29   #1
Kullanıcı Adı
ibrahim44
Standart İkinci Pancu vakası!

Ne Hakan ne Rüştü! Hafta arasında kaleye kimin geçeceği tartışılırken Beşiktaş kalesi Bobo'nun oldu. Beşiktaş'ın Trabzonspor'la oynadığı karşılaşmanın 80.dakikasında Rüştü ceza sahası dışında topu elle kontrol ettiği gerekçesiyle oyundan atıldı.

Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam Koray, Mehmet Yozgatlı ve Bobo'yla 3 oyuncu değişikliği hakkını kullanmış olmasından dolayı Rüştü'nün yerine Bobo kaleye geçmek zorunda kaldı. Bu olay bir anda bizi 2004-05 sezonuna götürdü. Fenerbahçe maçında Cordoba'nın oyundan atılması sonrası yine oyuncu değişikliği hakkının kullanılmasından dolayı kaleye Beşiktaş'ta Pancu geçmişti. Başarılı kurtarışlarıyla dikkat çeken Pancu penaltıdan kalesinde bir gol görmüş fakat Beşiktaş Fenerbahçe'yi 4-3 yenmişti.

Trabzonspor maçında kaleye geçen Bobo da etkili oldu. Bir yan topu yumruklayan Bobo iki şutu da kurtarmayı başardı. Beşiktaş'ın galibiyet golünü atan Bobo böylece hem atmış hem de kurtarmış oldu.

(Ligtv.com.tr)

ibrahim44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-21-2007, 03:57   #2
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
pancu vakasi degil
2. kahramanlik destani
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-21-2007, 12:04   #3
Kullanıcı Adı
Parantez
bobocum beniM ya..
nasıl da güzel becerdi kaleciliği gurur duyuyorum takımımla...
her zaman destan yazmak zorunda mıyız... ;)

SİYAHIN ZİNDAN OLSUN BEYAZIN AYDINLIK...
HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKTAŞLILIK...

(haberi resimle süslediğin için +1 teşekkürler )
Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-21-2007, 12:21   #4
Kullanıcı Adı
Parantez
Trabzon Kaplanı Bobo
20.10.2007 19:08

Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 4-3 yendiğimiz karşılaşma tarihe 'efsane' bir maç olarak kaydolmuştu. Pancu, kaleye geçmiş ve sarı-lacivertlilere penaltı dışında gol şansı vermemişti. Bugün Avni Aker'de de aynı olay yaşandı. Trabzon Kaplanı Bobo, hem galibiyet golünü attı hem de skorun korunmasını sağladı.
3 sezon önce Kadıköy'de, bugün ise Trabzon'da tarih yazdık... Maçın ilk dakikalarında 2-0 yenik duruma düşen, ancak yılmadan mücadele edip rakip kalede gol üstüne gol bulan Siyah-Beyazlılarımız, 73. dakikada 3-2'lik üstünlüğü yakaladı. Ancak 80. dakikada 3 sezon önce yaşanan olayın bir benzeri tekrarlandı. Kalecimiz Rüştü Reçber, bir pozisyonu önlemek için ceza sahasını terk etti ve topa göğsü ile dokunarak tehlikeyi önledi. Bülent Yıldırım, yan hakeminin uyarısıyla Rüştü'nün eliyle oynadığına hükmedip kırmızı kart gösterdi. Bu haksız karar nedeniyle Takımımız 10 kişi kalırken, 3 oyuncu değişikliği hakkını da kullanmış olan Ekibimiz'de Bobo kaleye geçti. 73. dakikada galibiyet golümüzü atan Brezilyalı yıldızımız, yaklaşık 13 dakika boyunca kalemizde rakip takıma geçit vermedi. Bobo, hem 3. golümüzü attı hem de galibiyeti kurtarmak için kalede kaplan kesildi. Trabzonspor'u 3-2 yendiğimiz bu mücadele sonrasında Bobo'nun lakabı da 'Trabzon Kaplanı' oldu.

BOBO ÇOK MUTLU

Maç sonrasında "Santrfor oynuyorum, ama yardım amaçlı kaleye geçtim" diye konuşan Bobo, Rüştü'nün kırmızı kart görmesinden sonra o anı şöyle anlattı: "O an kendimi iyi hissettim ve skoru sabitleyeceğimi düşündüm."

13 dakika boyunca kalemizi başarıyla savunan Bobo, en çok önden gelen toplarda korktuğunu söyledi:

"Önden gelen toplar daha tehlikeliydi. Bir frikik pozisyonu vardı, orada bayağı korktum. Bir kafa pozisyonu vardı, orada iyi pozisyon almıştım. Futbol hayatım boyunca ilk kez kaleci oldum. Kaleci olmak daha zor, çünkü en ufak hatanızda takımınız gol yiyor."
Trabzon Kaplanı Bobo
20.10.2007 19:08

Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 4-3 yendiğimiz karşılaşma tarihe 'efsane' bir maç olarak kaydolmuştu. Pancu, kaleye geçmiş ve sarı-lacivertlilere penaltı dışında gol şansı vermemişti. Bugün Avni Aker'de de aynı olay yaşandı. Trabzon Kaplanı Bobo, hem galibiyet golünü attı hem de skorun korunmasını sağladı.
3 sezon önce Kadıköy'de, bugün ise Trabzon'da tarih yazdık... Maçın ilk dakikalarında 2-0 yenik duruma düşen, ancak yılmadan mücadele edip rakip kalede gol üstüne gol bulan Siyah-Beyazlılarımız, 73. dakikada 3-2'lik üstünlüğü yakaladı. Ancak 80. dakikada 3 sezon önce yaşanan olayın bir benzeri tekrarlandı. Kalecimiz Rüştü Reçber, bir pozisyonu önlemek için ceza sahasını terk etti ve topa göğsü ile dokunarak tehlikeyi önledi. Bülent Yıldırım, yan hakeminin uyarısıyla Rüştü'nün eliyle oynadığına hükmedip kırmızı kart gösterdi. Bu haksız karar nedeniyle Takımımız 10 kişi kalırken, 3 oyuncu değişikliği hakkını da kullanmış olan Ekibimiz'de Bobo kaleye geçti. 73. dakikada galibiyet golümüzü atan Brezilyalı yıldızımız, yaklaşık 13 dakika boyunca kalemizde rakip takıma geçit vermedi. Bobo, hem 3. golümüzü attı hem de galibiyeti kurtarmak için kalede kaplan kesildi. Trabzonspor'u 3-2 yendiğimiz bu mücadele sonrasında Bobo'nun lakabı da 'Trabzon Kaplanı' oldu.

BOBO ÇOK MUTLU

Maç sonrasında "Santrfor oynuyorum, ama yardım amaçlı kaleye geçtim" diye konuşan Bobo, Rüştü'nün kırmızı kart görmesinden sonra o anı şöyle anlattı: "O an kendimi iyi hissettim ve skoru sabitleyeceğimi düşündüm."

13 dakika boyunca kalemizi başarıyla savunan Bobo, en çok önden gelen toplarda korktuğunu söyledi:

"Önden gelen toplar daha tehlikeliydi. Bir frikik pozisyonu vardı, orada bayağı korktum. Bir kafa pozisyonu vardı, orada iyi pozisyon almıştım. Futbol hayatım boyunca ilk kez kaleci oldum. Kaleci olmak daha zor, çünkü en ufak hatanızda takımınız gol yiyor."

kynk: bjk.com

Alt 10-21-2007, 19:32   #5
Kullanıcı Adı
fatih_44
yakında bunun forma numarası 1 olur
fatih_44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-22-2007, 03:37   #6
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
hepsi 1 numara bizim gonlumuzde
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-22-2007, 17:42   #7
Kullanıcı Adı
Parantez
Alıntı:
selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
hepsi 1 numara bizim goblumuzde
oooo işte beşiktaşlılık duruşu ;)
Alt 10-22-2007, 17:52   #8
Kullanıcı Adı
HOGE_MERA
Fenerliyim, Beşiktaş'ı severim. Pancu ve Bobo hem mevkilerinde hem de kalecilikte ustalarmış. Toschak zamanında Ertuğrul Sağlam da kalecilik hariç her mevkide oynadı. Belki o da iyi kalecidir. ;)
HOGE_MERA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)