![]() |
#1 |
![]() ![]() Böylesi ne görüldü ne duyuldu! Yunanistan'da 9 yaşındaki bir kız çocuğunun, ana rahmindeyken ölen ikiz kardeşini karnında taşıdığı ortaya çıktı. Larissa kentinde artan karın ağrıları nedeniyle hastaneye kaldırılan küçük kızın karnında, başı, saçları, gözleri ve omurga kemiği oluşmuş 6 santim boyunda bir cenin taşıdığı belirlendi. Hastane uzmanları, tıpta çok nadir görülen ve ''Fetus in fetu'' (Cenin içinde cenin) olarak adlandırılan bu olayın, küçük kızın ikiz kardeşinin hamileliğin ilk evresinde ana rahminde ölmesi sonucu meydana geldiğini açıkladı. AA
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() :o :o
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() :o
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() çok ilginç :o
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() :o Hayretlerim şaştı Çok enteresan..İlk defa duyuyorum Böyle birşey
Bakalım dah aneler Duyacağız.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ben çok yakınımda yaşadım bu olayı. teyzem hamile idi ikizmiş çocukları ve biri anne karnında ölüyor diğerinin böbreğinin üzerinde kalacak şekilde karnı kapanıyor. Çocuğu hep tek göründü ultrasonda falan. Dünyaya geldikten sonra karnındaki bir şişlikten dolayı Ankara'ya sevk edildi ve diğer kardeşi olduğu ortaya çıktı. Bizim ufaklık şimdi 6 yaşında hala tedavi görüyor. Kardeşinden dolayı böbreğinin biri hiç çalışmıyor. Ve 6 senedir Sami Ulustaki tüm doktorların koyduğu isim " kardeşini yutan kız". :-\
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() çok şaşırdım...tüylerim diken diken oldu...Allah bizi korusun.. :o
|
|
![]() |
![]() |
![]() |