09-27-2008, 05:29 | #1 |
Bunlar da İslami Kamyon Arkası Yazılar.. (:
* Bir sana, bir de teheccüd sonrası uykuya hastayım. * Kur`an Rabbimden inen güneş, ben yollarda çilekeş. * Sen sus, amellerin konuşsun. * Nafileyle geçme beni, kazalarla mahcup ederim seni. * Karayollarında değil, Kabe yollarında öleyim. * Nazar etme ne olur, maşşallah de senin de olur. * O şimdi Hacı. * Rampaların ustasıyım, dinimizin hastasıyım. * Ecel Allah'tan! Duanla mı yaşadım ki, bedduan ile öleceğim? * Hatalıysam, Allah rızası için ara. * Bir kavanoz reçel, acele et namaz geçer. * Beynamazsın dediler, kızı vermediler. * Tek rakibim nefsim. * Hocam sağ olsun. * Camide yer yoksa imamım, fark etmez ben dışarıda da kılarım * Gıdada seçiciysem günahım ne? * Ankete gerek yok, kiramen katibin daha iyi bilir. * Allah korusun! * Alem bana, ben ibadete hasta! * Tespih çekenin, yol gidenin. * Beni bir tek sen anladın, sen de yanlış anladın mübarek. * Bir sen değil alem Hacda. * Tespihse çekerim, kaderimse gülerim. * Gözlerin güzel ama tefekkür etmeyi bilmiyorsun.( (: ) * Müezzin aranıyor. * İstanbul Ankara 4 saat, tüm namazlar 1 saat * Kısmetse dönerim. * Kızın gülüşüne, şeytanın fitnesine aldanma * Şeytanla kavgalı günahkar kul! * Maşşallah de ! * Huzur namazda * Çile çekenin, sabır bilenin. * Helal olduğunu görmeden elleme, sakın şeytanı sevindirme * Öyle birini sev ki, sen ölünce üstüne Yasin okusun. * Kılana can feda, kılmayana biraz dua. * Kur` an kalbimde güneş, sen de nurunda birleş. * Hocanın bahtı kara, müezzinin gönlü yara. * Vatan için gidiyorum, hizmet için döneceğim. * Günaha yaklaşma toz olursun, girme pişman olursun! * Yürü be mübarek kim tutar seni? * Kur`andır Allah`ın nuru, gel mübarek sen de oku.
Konu Duygu'Seli~ tarafından (09-15-2009 Saat 02:37 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-27-2008, 21:09 | #2 |
:D:D:D:D:D:D:D::DD:D xD
|
|
09-14-2009, 21:16 | #3 |
İlahiyatçının Araba Arkası Yazıları
Tezime hoca, vaazıma cemaat hasta… İstedim vermediler, sen imamsın dediler… Tek rakibim THY (teravihte onu bile tanımam…)... Yatsıysa vur saza, teravihse bas gaza… Cerhetme beni, mahcup ederim seni… Ta’diline hastayım… Tesbih çekenin, oruç tutanın… Minarenin gülü… Kılana can feda, kılmayana elveda… O Şimdi Hacda… The İmam Ölüm hak miras helal… Mapus yata yata, tesbih çeke çeke biter. Hatalıysam ara, ……… Müftülüğü 12365447 İlahiyatçıyım, o halde inanıyorum… İlahiyatçının ölümü hurmadan olsun. Her yol Mekke’ye çıkar. Dikkat, Uzun Tabut İmam hatipli isem günahım ne? Başörtülüysem okuyamaz mıyım? İlahiyatçıysam n’olmuş? İlahiyatçının kralı Marmaralı… Marmara ovası Prof yuvası… Açılsın camiler, kapansın meyhaneler? İmamın camii varsa, müezzinin de Allah’ı var… O şimdi Fakih… Dörde ruhsat var dedim, tekini bulamadım… İyi bakarsan iyi görürsün (külüstürün arkasına) Hakkımda ne düşünürsen düşün, Ahirette görüşürüz… Minber çıkanın, minare kuşananın. Bakarsan günah olur, bakmazsan sevap olmaz. - Hatibe \"in aşşa!\" demişler, o da \"peki inek!\" demiş. Sarık cüppeyle çıktım yola, hesap verdim karakola. Alıntıdır Konu Enfal tarafından (09-14-2009 Saat 23:00 ) değiştirilmiştir.. |
|
09-14-2009, 21:22 | #4 |
Hani bir kısmı tebessüm uyandırsa da , örneğin "Yatsıysa vur saza, teravihse bas gaza", "Tek Rakibim Ebu Hanife" gibi sözler tehlikeli sözler gibi geldi..
Biraz daha hassas olmakta fayda var dini hususlarda.. |
|
09-14-2009, 21:40 | #5 |
güzelmiş teşekkürler..+
|
|
09-14-2009, 22:25 | #6 |
|
|
09-14-2009, 22:51 | #7 |
|
|
09-14-2009, 23:01 | #8 |
Hassasiyetlere saygı duyuyor ve bir düzeltmeye gidiyoruz.
|
|
09-14-2009, 23:12 | #9 |
biz de teşekkür ediyoruz.
|
|
09-15-2009, 01:33 | #10 |
Emek için teşekkürler güzel olmuş..
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|