![]() |
#1 |
![]() ![]() 2002 yılında Maliye Bakanlığı – Kocaeli Defterdarlığı bünyesinde memuriyete başladı. 2003 yılında Maliye Bakanlığı’nca açılan Gelir Uzman Yardımcılığı sınavını kazanarak İstanbul’da göreve başladı. 2007 yılında Gelir Uzmanı olarak atandı. 2008 yılında Maliye Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü’ne atandı. Askerlik görevini tamamlamasının ardından Ankara’da Maliye Bakanlığı’ndaki görevine devam etti. Dernek ve vakıf çalışmalarında gerek yönetici gerekse katılımcı olarak sosyal hayatın içinde yer aldı. Çeşitli gazete ve dergilerde ekonomi ve vergi üzerine makaleleri yayınlanan İlhami Özdemir’in Türkiye’nin idari yapısında reform çalışmalarına ilişkin henüz yayınlanmamış bir çalışması bulunmaktadır. Çocukluğu esnafın yanında çıraklık yaparak geçen İlhami Özdemir, bu sebeple herkesçe ulaşılabilir olmak ilkesine sahiptir. Bürokraside kazandığı tecrübeyi hemşerilerinin hizmetinde kullanmayı kendisine bir borç olarak görmektedir. Bursaspor taraftarı olan İlhami Özdemir, evli ve 2 çocuk babası olup İngilizce bilmektedir.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Kendisi sevdiğim bir büyüğümdür...
Milletvekili yapıcaz ALLAH'ın izni ile... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Kim bu dayı reyiz
Diğer eleman ne oldu |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bu eleman bursa bağlantım reyiz...
Öteki Chp'den olacaktı vazgeçirdim... kırk takla attım ama vazgeçti... Komora gidiyoruz beraber... Salla dedim siyaseti girmedi... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Başkan bizede el verirsin artık...
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bursa sporluysa tamam....
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Yok be ağa ise güce sokarsın bizi
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() kendim bir gireyim sonrası kolay reis...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|