![]() |
#1 |
![]() Ergenekon Terör Örgütü üyesi olmaktan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Cumhuriyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlhan Selçuk gazetesini bombalatabilir mi? Ergenekon Terör Örgütü için hazırlanan iddianamenin mahkemeye sunulması tartışmaları dindirmedi. Ergenekon’un avukatı olduğunu açıklayan CHP lideri Deniz Baykal’dan sonra, şimdi de CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen ilginç açıklamalarda bulundu.İstanbul Başsavcısı Aykut Cengiz Engin’in basın açıklamasından sonra bir özel televizyonuna değerlendirmelerde bulunan Öymen, Ergenekon’dan tutuklu bulunanların terör suçlamasıyla yargılanmak istenmesini eleştirdi. Öymen, ileri sürülen Cumhuriyet gazetesine el bombası atılması olayını da ilginç bir şekilde değerlendirdi. Öymen, “Düşünebiliyor musunuz Ergenekon kapsamında tutuklanan Cumhuriyet gazetesi yazarları İlhan Selçuk ve Mustafa Balbay, gazetelerini bombalamaktan suçlanıyorlar. Ben böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum” dedi. HABER VAKTİM
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bir ironi yaparsak, ABD de ikiz kuleleri "bombalatamaz" diyebilirmiyiz acaba ... Ama kaahhir ekseriyet bu yönde değil mi?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() O bombalamada ağır hasar ve yaralanma olsa idi belki kafalarda soru işareti olabilirdi böyle bir şeyi de yapamaz diyebilirdik ama bakıyoruzda ses getiren küçük bir eylemdi.. Böyle büyük operasyonda cumhuriyet gazetesinde bir kaç kişinin ölmesi eminim çok önemli olmasa gerek onlar için..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bombalatır o washington portakaldan herşey beklenir :D
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |