![]() |
#1 |
![]() Nazlı Ilıcak: Nasıl, her yere sızmayı başarıyor bu Fethullahçılar?
Sabah gazetesi yazarı Nazlı Ilıcak, bugünkü köşesinde Fethullahçıları suçlayan kesimle alay etti. "Nasıl, her yere sızmayı başarıyor bu Fethullahçılar?" diyen Ilıcak, "Bu ne muazzam fikri takip, ne büyük koordinasyon!" diyor. O BELGELER CEMAAT TARAFINDAN YERLEŞTİRİLMİŞ Türkiye çok büyük bir tehlike atlattı. Maalesef, Türkiye`de darbe döneminin kapatılması çabalarına, bir kısım medya ve koskoca bir siyasi parti destek vermedi; aksine onlara sahip çıktı. Hâlâ da, Gölcük`te çıkan belgeleri küçümsemeye devam ediyorlar. Şimdi ne diyorlar biliyor musunuz... O belgeler de oraya cemaat tarafından yerleştirilmiş. BU NASIL BÜYÜK BİR KOORDİNASYON Bütün metinler nerede yazılıyor? Nasıl, her yere sızmayı başarıyor bu Fethullahçılar? Kâh, Genelkurmay Karargâhı`nda, Dursun Çiçek`in imzasını taklit edip İrtica ile Mücadele Eylem Planı`nı imal ediyorlar; kâh Gölcük`te, İstihbarat subayının odasının zemininin altına 40 kusur klasör dolusu belge yerleştiriyorlar; teğmen Faruk Akın`ın evinde mermi çekirdeğine bir kâğıt sarıp buzdolabının arkasına saklıyorlar. (2009) Notta, "Uğur ve Metin Paşa`ya yapılacak operasyon için Levent Bektaş`tan talimat beklenmesi" yazıyor. Öte yandan, 2003 tarihli Balyoz/ Suga Planı`nda, "Yassıada`ya gönderilecek güven duyulmayan amiraller" arasında da bu iki paşamızın (Metin Ataç ve Eşref Uğur) ismi geçiyor. Bu ne muazzam fikri takip, ne büyük koordinasyon sabah
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() yahu sızmak nedir ?
Allah için Allahın adını yaymak uğruna hal yolda hizmet edenler ne zamandan beri sızdılar ? peygamberimiz döneminde kendisi hayattayken 600.000 sahabe varmış. peygamberimiz vefat ettikten sonra sadece 10.000 kişi kalmış. geri kalan 590.000 sahabe nerde dersiniz ? türkiyede, mısırda, ırakta, çinde, tunusta, fasta vs... o insanlar aklını peynir eklemekle mi yemiş ki deve üstünde at üstünde aylarca yol gitmiş islamı tebliğ etmiş. peygamberimiz ne demişti ? güneşin doğup battığı yere islamı yayın dava budur. başka dava yok. bu sızmaksa eğer kurban olunsun böyle sızmaya ! sahabeler de mi diğer ülkelere sızmış oldu şimdi bu mantıkla gidersek eğer ? |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Başlığı görünce ne oluyoruz dedim , ya evet Nazlı hanımın dediği gibi ne menem şeymiş bu cemaat her yere sızmış bütün gömülü şeyleri bunlar yapmış , iyi be siz hukuk dışına cıkın suçu cemaatlere atın ulan bitmiş bunlar bitmiş
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Solcuların korkması beni bir yandan sevindirirken bir yandan garipsiyorum.
Sızmak.. ![]() Tam tersine Osmanlıdan kaldı bu devlet onlara. İskilipli atıftan kaldı onlara neneleri Hatun'dan kaldı onlara. Kendi devletlerinde bir yerlere gelmeleri en doğal haklarıdır. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bana nurcu demeyin aman...
ciddiyim bir tanesini benzetecem çok pis... |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Mavera abi İbrahim kardeşimizin hassasiyetlerine dikkat edelim. Nurcuları anımsatan hiç bir paylaşıma izin vermeyelim. İbrahim kardeşim hiç beni dinlemiyor hala o mesele üzerinde duruyorsun . ![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bu cemaati pof,poflayıp büyütüp her yere sızdıran medyadan başkası değil
![]() Şurayı ele geçirdiler yok şöyle güçleri var,çok büyükler,ülkeyi yönetiyorlar... Alelade bir cemaat sadece yönetici kadrolar da çok adamı olduğu için ve zengini çok olduğu için bunu gören medya cemaati de uçuruyor... Sayılarını kimse bilmiyor falan böyle heyecan katıcı komik yazılara çok denk geliyoruz (: Buda bazılarına gaz verip kendilerini Türkiye de tek otorite sanmalarına neden oluyor.. |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|