08-27-2007, 02:16 | #1 |
ılıman ıslamı protesto edıyorum!!
ıslamın derecelendırılmsını protesto edıyorum..ılıman ıslam soyle ıslam bole ıslam..ıslam dını bı tanedır sartlarıda kıtabımızda belırtılmıstır..bole absurt seyler cıkarıolar sınır oluorum!!!
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-27-2007, 14:21 | #2 |
bu konuda sana katiliyorum kardes...
ilimli islam ne demek...bunun zitti olan ilimsiz islam ne anlama geliyor..bu tabiri kullananlar islam dininden bihaberler herhalde.. islam hosgörü dinidir, islam kardeslik dinidir, islam nefret tohumlari sacmaz, islam dünya barisina katkida bulunur..ancak son yillarda bazi cevreler islami kendi kafalarinca bir kaliba sokmak istiyorlar.. bunun icin önce islami terörle özdeslestirerek ise basliyorlar..öyle bir hava olusturuluyor ki islamin "cihad" emri sanki terörün atesini körüklüyor gibi gösteriliyor.. ve islami tam anlamiyla bilmeyenlerde bu yönlendirmeye inaniyorlar..belli cevreler tarafindan piyasaya sürülen ve islam adina terörizm yapanlarin dinimizle uzaktan yakindan alakasi yoktur.. islama terörist diyenler islam cografyalarinda yapilan zulümleri her zaman es gecmislerdir..sormaktan kendimi alamayacagim "bosna, somali, etiyopya, filistin, irak, afganistan, cecenistan,dogu türkistan, lübnan" gibi ülkelerde hangi dine mensub insanlar bütün insanligi gözü önünde katledilmistir..o adalet dagitan ülkeler neden adalet kepcesini ölcülü kullanmazlar.. simdi konuyu baglayacak olursak olayin ilk etabi islami terörizmle esdeger göstermek ondan sonraki olayida ete, süte karismayan müslümanlanlari ön plana cikarip iste bakin bunlar iyi müslüman bunlar "ilimli müslüman" diye lanse edilmesidir.. yani onlarin lügatindaki ilimli müslüman kimdir herseye eyvallah diyen, dinin gereklerini tam anlamiyla yerine getirmeyen, bana dokunmayan yilan bin yasasin felsefesini güden müslümandir.. kusura bakmayin birileri benim kardesimi katledecek ve ben ona sessiz kalacagim!.. bu oyuna gelmeyelim..birileri bu ilimli islami partimizle esedeger göstermeye calisiyor bu tür oyunlara gelmeyelim ilimli, ilimsiz, kati, radikal gibi islami degisik kategorilere ayirarak bizleri birbirimize kirdirmaya calisiyorlar... ne yazik ki Türkyiede bazi cevrelerde bu olayi pohpohluyor..biz biliyoruz ki dinimiz hosgörü dinidir, dinimiz komsusu acken tok yatmamayi bize emreden dindir o halde bizlere bicilmeye calisan bu elbiseyi giymeyelim ;) |
|
08-27-2007, 15:25 | #3 |
Kesinlikle katılıyorum.Bu kelime benim tüylerimi diken diken ediyor. İslam kelimesinin öncesine "ılımlı,radikal,light,vs..." gibi sıfatlar koyup zaten kurallarıyla,şartlarıyla belli , tek başına nitelikli olan bir şeyi daha fazla nitelendirmeye gerek yok.
Ayrıca bu başlık altında bir şeye daha yer vermek istiyorum. 22 Temmuz 2007 genel seçimlerinden sonra dünya basınında ki özellikle İtalyan basınında "Türkiye'de ılımlı İslam kazandı!" diye manşetler atıldı. Peki gerçekten ılımlı İslam mı kazandı? Biz gerçekten ılımlı İslam mı istiyoruz yoksa farkında olmadan ılımlaştırıldık mı? |
|
08-27-2007, 16:08 | #4 |
ılımlı islam: yeri geldiğinde dinden sapan,dinden aykırı hareket edebilen,ortama göre kılık değiştiren bukalemun kılıklı islamistler!!!
Özüne toz konduramadıkları İslamiyet'in adı ile oynamaya çalışıyorlar akıllarınca! Şöyle islam,böyle islam olmaz kardeşim..Bu sizin şöyle laik,şöyle kemalist,şöyle emperyalist kavramlarına benzemez... |
|
08-27-2007, 16:10 | #5 | |
Alıntı:
|
||
08-28-2007, 01:20 | #6 |
nerden çıkmış bu ılıman islam başka islam türleride varmı :-X YORUMSUZZ yazıkk...
|
|
08-31-2007, 16:21 | #7 |
Başbakan'ımız da Ilımlı İslam yoktur diye görüşünü belirtmişti
|
|
08-31-2007, 16:25 | #8 |
ılıman islammı o ne duyanınız bileniniz göreniniz warmı..İSLAM bitanedir..
düşünsene şöle bi diyolog.. dinin ne? islam.. hangi islam.. ılıman islam.. tövbe ya.. > > |
|
08-31-2007, 17:11 | #9 |
ılıman islammı o ne
|
|
08-31-2007, 22:38 | #10 |
Ilımlı islamdan kasıt sanırım şu olsa gerek eş dost toplantılarında düğünde dernekte rakısını içen Ramazanda orucunu tutan yılbaşında kendi çapında kutlama yapıp Kandil gecelerinde 2 rekat namaz kılan ne öyle olan ne de böyle olabilen insan... Sanırım münafığın karşılığı ılımlı müslüman Affola...
Muhabbetle... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|