AK Gençliğin Buluşma Noktası
Hayata Dair Anketler (Ak Parti Forum) Siyasi anketler dışında üyelerin serbetsçe anket açacakları bölüm.

Anketimiz: İLK YAPTIĞIN YEMEĞİ HATIRLIYORMUSUN...
HATIRLIYORUM: 8 72.73%
HATIRLAMIYORUM: 3 27.27%
ANLAMAM BU İŞLERDEN: 0 0%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 11. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 01-11-2009, 20:30   #1
Kullanıcı Adı
Gökmen
Standart İLK YAPTIĞIN YEMEĞİ HATIRLIYORMUSUN...
Evet hanımlar ve beyler ilk yaptığınız yemeği hatırlıyormusunuz ve en iyi yaptığınız yemek hangisi..?? :utandım:

Gökmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-11-2009, 22:23   #2
Kullanıcı Adı
Feride
ya ben hatırlıyorum da. hiç söylesem daha iyi olur şimdi mideniz bulanmasın neyse anlatayım.
ilk yemek deneyimim kardeşimle beraber oldu. annem ve babamın karşısına hevesle, bugün size yemek yapacağız diye geçtik. onlarda tamam dedi. gittik mutfağa köfte yapalım dedik. köfteleri yaptık kızarttık, annem ve babamın önüne getirdik. onlar da hevesle yemeğe başladılar. babam köftesinden bir tane aldı ve ağzından bir ip çıkmaya başladı. ip uzadıkça uzuyor. sonu gelmiyor. öyle ufak tefek bir ip de değil. kalın ve uzun. ağzından çıktıkça çıkıyor.
tabi sonra yemeğimiz heba oldu. yemediler zira. ya aslında benim şaşırdığım nokta, o kalın koca maydonoz ipi oraya nasıl girdi. hadi girdi diyelim, biz yoğururken falan nasıl farketmedik. üstelik de bir köftenin içine nasıl girmiş.bunları halen daha merak eiyorum yani ilk yemek maceramız faciayla bitti diyebiliriz
onun dışında en iyi yaptığım yemek, kadın budu köfte diyebilirim. terfi etmişim yani köftede bu olaydan sonra

Konu Feride tarafından (01-11-2009 Saat 22:26 ) değiştirilmiştir..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-11-2009, 22:30   #3
Kullanıcı Adı
Gökmen
İlahi FERİDE anlamadınmı yemek aşkı sizin gözünüzü kör etmiş o yüzden o halatı görmemişsiniz :D:D
Alt 01-11-2009, 22:32   #4
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
Gökmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İlahi FERİDE anlamadınmı yemek aşkı sizin gözünüzü kör etmiş o yüzden o halatı görmemişsiniz :D:D
evet olabilir,D neticede, aşkla şevkle başladığımız yemeğimin heba olması biz de büyük bir hayal kırıklığı uyandırdı
Alt 01-11-2009, 22:44   #5
Kullanıcı Adı
Zeynep
Hatırlamıyorum ama bu gün güzel bir sarı burma dediğimiz börekten yaptım süperde oldu söylemesi ayıp :D
Zeynep isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-11-2009, 22:55   #6
Kullanıcı Adı
Gökmen
Bir musibet bin nasihata bedeldir derler, şimdi yemeklerinin güzel olmasını buna borçlusun dimi. Bu arada baban ve annen köfte yaptığında o günlerini hatırlatıyormu
Alt 01-11-2009, 22:58   #7
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
Gökmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir musibet bin nasihata bedeldir derler, şimdi yemeklerinin güzel olmasını buna borçlusun dimi. Bu arada baban ve annen köfte yaptığında o günlerini hatırlatıyormu
yok belki nadiren hatırlatıyorlardır. bazen de biz hatırlatıyoruz. aklına gelince, babam hala "hayret nasıl oldu böyle bişey der"
Alt 01-11-2009, 23:03   #8
Kullanıcı Adı
MelekTube
hatırlıyorum
MelekTube isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-11-2009, 23:09   #9
Kullanıcı Adı
Gökmen
Alıntı:
MelekTube Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hatırlıyorum

Hatırlıyorsunda, yaptığın yemek neydi MELEK kardeşim yoksa çokmu kötü yaptın :D
Alt 01-11-2009, 23:15   #10
Kullanıcı Adı
son durak
evetttt..ilk yaptıgım yemek sanırım bulgur pilavıydı....ayıptır söylemesi pek te güzel yapmıstım.....;)
simdi karnıyarık süper yaparım on numara.......
son durak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)