AK Gençliğin Buluşma Noktası
Ekonomi Ekonomi haberlerini bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 11-01-2008, 16:29   #1
Kullanıcı Adı
MILLI DAVA
Standart IMF tiyatrosu
IMF tiyatrosu
Başbakan, 6 yıldır talimat aldıkları IMF’ye “rest” çekerken, bazı bakanlar, Merkez Bankası ve TÜSİAD IMF’ye “ılımlı” yaklaşıyor.

Baykal ise hükümetin IMF ile tıpış tıpış anlaşacağını” söylüyor.

Bütün Türkiye, acı faturasını ödemekte olduğu trajikomik IMF oyununu ibretle izliyor.

Erdogan:IMF borcuna ihtiyacımız yok

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, IMF’nin‘yatırımları durdur, büyümeyi düşür, bütçeni indir’ demesi halinde böyle bir anlaşmaya ‘evet’ demeyeceklerinin altını çizerek, “Biz kendi yağımızla kavrulmasını biliriz, eğer IMF bize bu sıkıntılı dönemde ‘ben sizlere borç vermiyorum’ derse, vermeyebilir. Vermek zorunda da değil. Çok da ihtiyacımız yok. Türkiye güvenli bir limandır” dedi.

BaŞbakan Recep Tayyip Erdoğan, IMF’nin ‘yatırımları durdur, büyümeyi düşür, bütçeni indir’ demesi halinde böyle bir anlaşmaya ‘evet’ demeyeceklerinin altını çizerek, “Biz kendi yağımızla kavrulmasını biliriz, eğer IMF bize bu sıkıntılı dönemde ‘ben sizlere borç vermiyorum’ derse, vermeyebilir. Vermek zorunda da değil.

Çok da ihtiyacımız yok. Türkiye güvenli bir limandır” dedi. Erdoğan, mevduat garantisini belirleme yetkisini TMSF’den alıp Bakanlar Kurulu’na devreden yasal düzenlemeye ilişkin de, “Yetki alıyorsak krizi ortadan kaldırmak ve krizi yönetmek için biz böyle bir yetkiyi alırız. Nitekim de talep edişimizin altında yatan gerçek de budur. Bu kriz dönemini çok daha farklı, çok daha olumlu istikamette yönetebilmek içindir” değerlendirmesini yaptı.

Başbakan Erdoğan, resmi davetlisi olarak Ankara’da bulunan Kırgızistan Başbakanı İgor Çudinov ile bir araya geldi. Başbakanlık Merkez Bina’da yaklaşık 1.5 saat süren baş başa ve heyetlerarası görüşmenin ardından iki başbakan, ortak basın toplantısı düzenledi.

Erdoğan ve Çudinov, basın toplantısından önce de Türkiye ile Kırgızistan arasındaki uzun vadeli ekonomik ve ticari işbirliği anlaşmasına imza attı.

Başbakan Erdoğan, mevduat garantisini belirleme yetkisini TMSF’den alıp Bakanlar Kurulu’na devreden yasal düzenlemeye ilişkin bir soru üzerine de, “Yetki alıyorsak krizi ortadan kaldırmak ve krizi yönetmek için biz böyle bir yetkiyi alırız. Nitekim de talep edişimizin altında yatan gerçek de budur. Bu kriz dönemini çok daha farklı, çok daha olumlu istikamette yönetebilmek içindir” dedi.

IMF’ye sert uslüp

Erdoğan, IMF ile Stand-By anlaşması konusunda gelinen noktanın sorulması karşısında da, IMF’ye yönelik üslubunu sertleştirdi.

Erdoğan, şunları söyledi: “IMF bu noktada karşılıklı çıkara dayalı olarak bir yaklaşım gösterecek olursa biz zaten daha önce de ifade ettiğim gibi IMF’ye karşı olumsuz bir tavrın içinde olan bir yönetim veya ülke değiliz ama dediğim gibi bizim ümüğümüzü sıkıp da, ‘yatırımları durdur, büyümeyi düşür, bütçende şu kadar aşağı indir’, derse bu çalışma demektir. Biz çalışan ülkeyiz, çalışan bir hükümetiz, çalışan bir yönetimiz. Dolayısıyla böyle bir anlaşmaya ‘evet’ diyemeyiz. Bu konuda bütçede bizim bazı rezervlerimiz var.

Maliye Bakanıma ve ilgili arkadaşlarıma bu konuda gerekenleri söyledim. Aynı şekilde büyümede hedeflerimiz var. Bir defa bu hedefin altına düşemeyiz, dedik. Bunu da arkadaşlarım kendilerine ilettiler. Bunun yanı sıra yatırımlardan da bu çerçeve içerisinde zaten vazgeçemeyiz, yatırımlarımıza da devam ediyoruz. Türkiye büyüyen ve kalkınan bir ülke. Yıllarca geri kalmışlı , görüşme sırasındağın bedelini ağır ödemiş bir ülke. Bu makas açığını kapatmaya çalışan bir ülkeyiz.”İHA

Milli Gazete

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-01-2008, 16:34   #2
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
başbakanımızın IMF ile 6 yıldır çalışması, ilerde de çalışacağı anlamına gelmiyor. karşılıklı çıkarlar sağlanmazsa değil 6 yıl 60 yıla da bakılmaz. 40 yıllık eşler bile boşanıyor. rest çekip IMF nin isteklerine boyun eğmemesinin IMF ile 6 yıllık çalışmasını karşılaştıramayız.

ayrıca başbakanımız ile bakanlar arasında IMF konusunda görüş ayrılığının olmasını heralde bir tek Milli Gazete tiyatro diye nitelendirirdi.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-01-2008, 16:51   #3
Kullanıcı Adı
MILLI DAVA
Kardesim asil su soruyusormak gerekir

Basbakan hangi konuda efelenip de sonradan geri atmadiki?

degisen birsey yokk

2003 de efelendi 2005 deki sonuc ortada

Bunu Tiyatro degil de neye benzetmemiz gerekir sen buyur

madem efeleniyon ne geri adim atiyon ?

madem geri adim atacaksin ne efeleniyon
Alt 11-01-2008, 22:52   #4
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Başbakanımız her daim sözünün arkasında durmuştur müsterih olun..
Asla ımf ile anlaşmam demiyor dikkat edin.. Şartlarımız kabul edilmezse anlaşamayız diyor.. Bunun neresi efelenmek..? Imf nin saçma sapan şartlarına eyvAllah demesini bekleyemezdik herhalde.. Imf nin dalga geçer nitelikteki şartlarına haklı olarak sert bir çıkışla yanıt verdi..

Bakanlarımızdan bir kısmının bu yöndeki fikirleri elbette farklıdır.. Herkes birebir düşünecek diye bir kaide yoktur.. Önemli olan her türlü fikri ortaya koyup istişare ederek en doğru kararı verebilmektir..Ak Parti hükümetide ülkenin akıbeti için en doğru kararı verecektir..

Dikkatinizi çekerim ımf ye olan yüklü borcumuz senelerdir yerinde sayarken Ak Parti hükümeti döneminde rekor seviyede düşmüştür..Aksini iddia eden ispata buyursun..;)
selametle..
Alt 11-02-2008, 01:41   #5
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
Yav milli dava kardeş..benden sana nacizane bir tavsiye....!

Bak okuduğun gazetenin adı.MİLLİ..Gazete ! Senin nickinde MİLLİ Dava...!Güya savunduğun sistemin, düşüncenin adıda... MİLLİ Görüş.... eeee bu kadar milliler bir araya gelince..ne oluyor...? 32 dilli oluyorsunuz.. :P:

Hey milli dost milli dost.. otuz iki dilli dost,yüze güler oynarsın, kalbin düşman dilin dost' diyemiyeceğim çünkii... seninde bu gazetenınde dilide düşman kalbide..!

İnsan atarken biraz ufak atar.. TÜRKİYE cumhuriyet tarihi döneminde..ilk defa AK partisi İMF ye olan borcu..yok denecek kadar azalttı. bunu inkar etmek iftiradır.

AK partisi iktidara geldiğinde..23.5 milyar dolar turkiyenin İMF ye borcu var idi..! Şimdi ise.. TÜRKİYE nin borcu..7 milyar dolara indi...! bu rakamlar resmi rakamlardır sakın bunada ıtıraz etmeyiniz.. AK parti iktidara geldiğinde turkiyenın kasasında ..26.5 dolar var iken bu gün ise tıka basa doludur...döviz rezervleri ağzına kadar dolu olduğu gibi..ekonomımızın ne kadar sağlam olduğunu bilinızki...tahtakaleye mudahele bile etme gereği duymadı..

Bir hatırlatma daha..şu anda ile döviz.yani dolar 2002 senesinin seviyesine gelmedi..2002 de 1800 lira idi dolar..şimdi el insaf yav..etmeyın yazıktır günahtır,,musluman iftira atmaz,tefrika yaratmaz,doğru sözlüdür..!milli görüşçüyüm derken siz nerdeyse MİLLİ DÖVÜŞÇÜ olmuşunuz...!sezarın hakkını sezara vermek lazım...Yiğidi öldür ama..Hakkınıda yeme..!

rahmetli ahmet kabaklı yine aklıma geldi..o şöyle diyordu...Doğru Yazan Kalemi Eğri Yazdırma... Yazar. Kalem Eğri yazarsa Millete Mezar Kazar...Bu Oyundakii Hileyi,, Arif Olanlar Sezer.. Resim Poşet İçinde Kaldı, Canlısı Serbest GEZER..diyor kabaklı mekanı cennet olsun.
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-02-2008, 02:09   #6
Kullanıcı Adı
şeyh şamil
Arrow
Ahmet kardeş;
Milli dava nickli dava kardeşime sorduğun soruları ben kendi adıma cevaplamak istiyorum.Çünkü milli dava nickli kardeşimizin aynı görüşü paylaşmaktayım.
Demişsiniki milli gazete dilide kalbide düşmen.Bu sözünüz beni üzmüştür.Üzüntüm kendi adıma değildir sizin adınızadır.Milli Gazete görünmeyen gerçekleri gösteren tek gazetedir.Diğer işbirlikçi gazeteler gibi değildir Milli gazete.

Milli gazetenin yazdığının kesinlikle arkasındayım.Türkiyeyi borçlanma rekoru kıran hangi hükümet.Ülkeyi tam bir dış politikaya endeksleyen kim.Milli bir politikamız bile yok.Manevi tahribatlar ve ahlaksızlık diz boyu olmuşken bunu yazan tek gazete Milli gazetedir.Doğruyu yazn tek gazetedir.
Ancak yanlış gören gözün doğruyu bulması elbette mümkün değildir.

Demişsinizki dolar 2002 yılındaki gibi olmadı.Olmadı ancak olmayacağını nerden biliyorsunuz Bu lafınızı unutmayın olduğu zaman hatırlatırım.(inş. hatırlatmam dolar 1800 olmaz).Türkiyede kriz yok gibi bir havanız var malesef kriz yoksa bu işsizlik neden gün be gün artıyor.Millet neden ilk kalktığında dolara bakıyor.Neden alışverişini kıstı.Artık.Demekki türkiyede birşeyler yolunda gitmiyor.
Zaten gitseydi bu zam trafiği yaşanmazdı.Doğalgaza zam normal bir zam değildir.%22ç5 nedemek yaw aklım duracak.

Şunu hatyırlatmak isterim.Yaklaşık 1.5 - 2 yıl önce türkiye krize gidiyor derken biz yani milli grüşcüler içinde MİLLİ GAZETEde var.Değerli akp mensupları bize hayal görüyorlar derken şimdi ne oldu türkiye krizle karşı karşıya değil mi?Ekonomiyi sadece dışarıya endeksleyere fazili sistemle çalışanın hali budur.Şunuda unutmayalım kriz geçmedi daha yeni başlıyor.Türkiyenin şansı günler atlattı elh.NBe zaman kriz dalgası geliyor bizde bayram oluyor seyran oluyor ogün tatil oluyor.Ekonnomi uzamanları krizin daha başında olduğumuzu sıkıntılı günlere geçmediğimizi söylüyorlar.Sıkıntılı günler şubat veya mart ayında başlayacak diyorlar.Demek istediğim ülke bahsettiğiniz gibi güllük gülüistanlık değil.Sizin sevgiğiniz pembe tablolar çizen manşeteleri atmayan milli gazeteyi elbette böyle kötü bir uslupla eleştirmeniz doğaldır.

Vesselam
şeyh şamil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-02-2008, 02:54   #7
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
O halde bende Ahmet beyin avukatlığını yapmak istiyorum..;)
Malum aynı DAVAYI savunuyoruz..

Muhalifleirn huyunda vardır..Amaç muhalif olduklarına çatmak ve köşeye sıkıştırmak olunca,konu dışına kolaylıkla taşıp kendielirni su üstüne çıkartıyorlar..

Öncelikle milli gazete dahil bütün gazeteler taraflıdır..Bunun aksini kimse bana iddia edemez.. Milli gazetenin hükümeti öven,göklere çıkartan bir yorumunu,haberini gösterin bakalım..Yada sadet partisini yeren,kınayan ve eleştiren bir haberini.. Benim abonesi olduğum vakit gazetesi bile zaman zaman taraf tutuyor (ki bu gayet doğal) Herkes değer verdikleirni savunur..Kendimizi kandırmayalım..

Demişsinizki dolar 2002 yılındaki gibi olmadı.Olmadı ancak olmayacağını nerden biliyorsunuz Bu lafınızı unutmayın olduğu zaman hatırlatırım.(inş. hatırlatmam dolar 1800 olmaz).Türkiyede kriz yok gibi bir havanız var malesef kriz yoksa bu işsizlik neden gün be gün artıyor.

Olacakla öleceğe çare yok..Bu gün lüks bir evde yaşayan adamın yarın o evinin yanmayacağını ve evsiz kalmayacağını kim garanti edebilir..?Şimdi bir sıkıntı yoksa neden bu eleştiri..Biz laflarımızı unutmuyoruz..Siz olduğu zaman hatırlatırsınız..

Türkiyede kriz var..Kabul ediyoruz..Etmediğimizi gösteren bir kanıtınız varsa suçlamdan önce kanıtlayın lütfen..Krizin sebebi hükümetimiz değil hükümetimizi köşeye sıkıştırıp alt etmek isteyen,halkın gözünden düşürüp karalamak isteyen gafillerdir..Bu gafiller ki partiyi kapatmaya kadar girmiş ama başarılı olamamışlardır.. Parti adına yürütülen bütün olumsuz kampanyalar neticesinde ülke ekonomisi milyon dolar zarar girmiştir.Bunun yankıları yalnız ülkemizde değil diğer ülkelerdede ses bulmuştur..

Ekonomik krizden istifade edip işzilik gibi evrensel bir sorunu hükümetin yüzüne vurmaya kimsenin hakkı yoktur..İşsizlik bu gün en gelişmiş avrupa ülkelerinde bile çzöümü olmayan bir sorundur..Konuşmadan araştırın..Öğrenmeden konuşmayın..İşsizliği sanki hükümet ortaya çıkarmışçasına,sanki bu hükümet öncesinde böyle bir sorun yokmuşçasına suçlamak aklı selim insanların işi değildir.. Evrensel bir sorunu hükümete mal etmek cehalettir.. İşsizlik sorunu için bir çok seçenek yasalaştırıldı.. İş beğenmeyenler işsizliği bahane etmesinler..Ben bu gün çalışmak istersem ekmeğimi taştanda çıkartırım..Abartmayın.. Biraz vicdan..

Millet neden ilk kalktığında dolara bakıyor.Neden alışverişini kıstı.Artık.Demekki türkiyede birşeyler yolunda gitmiyor.
Zaten gitseydi bu zam trafiği yaşanmazdı.Doğalgaza zam normal bir zam değildir.%22ç5 nedemek yaw aklım duracak.

İlk kalktığında dolara bakıyor demek.. Vay annesini.. Kalkar kalkmaz dolara bakanlar kimler bizede söylesenize..Halkın evine her sabah ziyarete mi gidiyorsunuz.. İlginçç;) Sanki her gün halkın arasında sorunlarıyla ilgilenip onların derdini dinliyorsunuz.. Oysa ben sizi hemen her gün internet başında klavye kahramanlığı yaparken görüyorum.. Oturduğum yerden dünyaya laf yetiştirebilirm..Marifet o değil..Demek ki ekonomik kriz sizi etkilememiş..İnternet ücreti verebilecek kadar orta derecede sıkıntısız sorunsuz yaşıyorsunuz..Ne hoş..
Aman aklınız durmasın.. Bu aklınızın durmadığı haliyse durmuş hali beni hayli korkutuyor vesselam..;)

Demek istediğim ülke bahsettiğiniz gibi güllük gülüistanlık değil.Sizin sevgiğiniz pembe tablolar çizen manşeteleri atmayan milli gazeteyi elbette böyle kötü bir uslupla eleştirmeniz doğaldır.

Bizlerin ülkenin güllükgülistanlık olduğunu kanıtlayan bir belgeniz var mı..? Anlamak isteidğiniz şekilde anlıyorsunuz..İşinize geleni takıyorsunuz.. Ben buna muhalefetlikte demem..Muhalefetlik iftira atmak,yalan konuşmak,yada işine geldiği şekilde konuşmak değildir..
Bizlerde krizin farkındayız..Ama felaket tellalları gibi ortaya çıkıp,en ufak bir sıkıntıda hükümetin üstüne yüklenmiyor,karalama gafletine düşüp kendimizi küçültmüyoruz.. Krizi manşetlerne taşıyan tek gazete milli gazete değildir..

Muhalfetliğinde bir sınırı vardır..Dinden bahseden,müslümanlıktan dem vurup kardeşiz diyenler.. Müslüman farklı fikirlerde olan(din hususu haricinde) kardeşlerine iftira atmaz,haksız yere eleştirip haksız yere suçlamaz.. Lütfen başkalarını eleştirmeden önce kendinize bir bakın..Eleştirmeden evvel elinizi sol yanınıza koyun.. Bizimle aynı fikirde olmak zorunda değilsiniz..Herkes birebir düşünmez.. Ama aynı ülkede yaşıyorsak ve müslümanız diyorsak bunun gereklerini yerine getirmek zorundayız.. Zamanınızı başkalarını eleştirmekle geçirmeyin bence.. Bu size hiç bir şey kazandırmaz.. İcraat önemli..Başkalarını yapmadıkalrı için suçluyorsunuz ama acaba siz bunları yapıyormusnuz..? Sorun kendinize..

selametle..;)
Alt 11-02-2008, 16:04   #8
Kullanıcı Adı
farukkonuk14
Hepsi siyaset ve bunu raconuna en iyi uyduran başbakan. Belkide siyasette adeta 2.Abdulhamit
farukkonuk14 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-02-2008, 17:11   #9
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
Alıntı:
şeyh şamil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ahmet kardeş;
Bu lafınızı unutmayın olduğu zaman hatırlatırım.

Bak sevgili kardeşim..

İstersen ben sana bi şeyler hatırlatayım...1996 da bi iktidara geldiniz..1 yıl iktidarda kalamadınız..bunca emeği heba ettiniz...ve merve kavakçıya sahip çıkmadınız..ı ecevit kadar olamadınız..vs... yahu beni konuşturmayın...bak ben kendimi tutmağa çalışıyorum bi şey demedim ve dememeğe çalışıyorum.

ben o gunlerin sıkıntısını çekenlerdenım..çünki ben konuşmuyorum..ama üzerimize çok gelirseniz..O gunlerdeki olanları bır,bır anlatırım..anlatmamamın sebebi...yine sevgili başbakanımın hatırınadır ve erbakana laf söylemek istemeyişimdendir çünki saygım gereği..!

eğer bu sitede milli görüş,adil düzen,erbakan,numan kurtuluş,vs ire konuşuluyor ise bu ak partinin ne kadar özgürlükçü olduğunu ,ne kadar seviyeli olduğunu,ne kadar demokrat olduğunu gösterir..ama her şeyin bır sınırı vardır..

sizin dava arkadaım dediğiniz insanların neler söylediğini ben burada yazmak istemıyorum...çünki ıyı bılırsiniz neler olduğunu..
Gelelim dolar mevzuuna .....İMF mevzuuna...konuşurken hakkı konuş,ki kımseyı zan altında bırakma..! dolar 2001 yada 2002 de kaç lıra..? aradan 6 yıl geçti o kadar badireler atlatıldı..ama ne oldu.. hala 1600 ler cıvarında...!şimdi alah vermesin ama dolar 3000 lıra olsa sizler vallahıde billahide bır çoğunuz sevinirsiniz..ben sizleri çok iyi bılırim..!

İMF mevzuu na gelelim.yine söylüyorum ben laf uret mıyorum sadece..bır gerçekten bahsediyorum. turkiye cumhuriyet tarihinde İMF ile anlaşmalardan sonra ilk defa bır hukumet borlarını bıtırme noktasına getırdi.. 26 milyar dolardan 7 milyar dolara indirdi...! ve ilk defa bır hukumet..1 milyar dolar verilecek olan parayı ret etti..

İMF nedir? İMF bır bankadır..ve turkiyemıze gunu geldiğinde katkısı olacaktır.ve olduda... bunu düşman göstermenın alemi yok.. ha .. ne zaman İMF ye defol dersin..? işte onuda ülkemde 40 yıldır 50 yıldır siyaset yapan..ÖTV lik siyasetçilere soracaksınız...kene gıbı mılletın sırtına yapışanlardan..ülkemi 70 sente muhtaç edenlerden soracaksınız..bizden değil..iğneyi önce kendinize batıracaksını...ülkemın kaybedecek zamanı yoktur..
yıllarca işte gelecek zulu-m bıtecek diye diye. dedem öldü. annem öldü..bende 41 yaşındayım..ama hala gelecek..gelmez gelemez çünki keskin sirke kupüne zarardır ve kendi küpümüze zarar verdirttik..ımam hatıpte,turbana,sohbetlerden itıkatlı,mutedeyyın insanımıza zor anlar, yıllar yaşattık.. ama yeter artık söz mılletindir.
bak şimdi nasıl anladı davanızın sahıpleri yola geldiler..ama bıraz geç anladılar..nedir onlar..?genç bı lıder getırmeyi anlamışlar,amerikayla diyaloğu olan bırını genel başkan yaptılar.demekkı bu iş böyleymiş..bıraz geçde olsa anladınız..ama olsun bizler sizlerin önünü açtık siyasette yol verdik hadi rastgele..

gelelim dava arkadaşını savunmana..!benim dava arkadaşım recep tayip erdoğanı savunmam sizi niye gocunduruyor, partimi savnmam nıye sizleri rahatsız ediyor? ülkemın gerçeğini anlatmak dolarından,İMF gerçeklerini anlatmak sizleri nıye rahatsız ediyor...ben bu sıtenın ak partıformunda yazıyorum..sizin sitenizde değil..oysa sizler burada siyaset yapıyorsunuz bunuda ülke gerçeklerini görmezden gelerek yapıyorsunuz..ve ak partı formunda ak partıye ve ak partililere anlatmaya çalışıyor ve bızlere ağır ithamlarda bulunuyorsunuz..çok ayıp.sizin adınıza ben gerçekten üzüldüm..ben sizin sitenızde ..dubaiden,italyan kravattan,villalarda,altınlardan,mercimek olayından..vs bahsettsen heralde bana hakaret yağdırırdınız..ama yınede bu siteyi kuran ve yöneticilik yapan kardeşlerim..sizlere ellerinden geldiğince hoş görülü davranıyorlar ALLAH site yöneticilerimizden razı olsun ve başarılarının devamını dilerim.
Ayrıca :işin aslı bu sitede AK partinin propagandası yapılmalı..çünki bu site ak partılı genç beyınlerın AK gençlerin partimiz adına açtığı fikir üreten ve ak partimizin icraatlarını anlatan bır sitedir..ve öylede olmalıdır.sıteye göz atıyorum bır bakıyorum saadet partisinin sitesinemii gırdım dıye bayağı hayıflandım..çok ayıp..siz sadetçilere
sizler tereciye tere satmak içinmi.. burdasınız? yoksa fıkir paylaşmak, konuları aydınlatmak ve ülkemi layık olduğu yere getırmek içinmi?

Gelelim hatırlatma mevzuuna..!ben sizlerin ne söyleyipte ne yaptıklarınızı isterseniz hatırlatayım..! rektörler türbanlılara sela mı durdular..! yav anlattırmayın bana neyse boş verin.siz ıktıdar olmaya bakın ve bır yıldan fazla ülkemi yönetmeğe talip olun yoksaa ... yinemi...! dedirtmeyin. ben şahsım adına çok çektim..kızım çekti ben konuşmadım..ben turbanından,imamhatıpıne....üniversitesinden ,yimpaş mevzuuna varıncaya kadar hepsinide yaşadım.
ben konuşmadım ve bıze çocuklarınızı imamhatıpte okutun deyıpte kendi çocuklarını başka okulda okutanlardan olmadım..! bu ne perhiz bune turşu dedirtmedim..!

not: dua edin başbakanım başarılı oldu ve dahada olsun..eğer tayyıp erdoğan başarılı olamaz ise bunun tek musebbibi erbakandır..!çünkii.. erdoğanı iyi ..yetiştirememiş demektir...

duygu selide avkatlığımı yaptığı için çok teşekkür ederim..(bizde duyguyla aynı davayı savunuyoruz.)
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)