AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 06-01-2009, 15:53   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart IMF'yi Ergenekon istiyor

Taraf gazetesi ekonomi yazarı Süleyman Yaşar, IMF anlaşmasını isteyenler ile Ergenekoncuların aynı çevreler olduğunu iddia etti.


Taraf gazetesi yazarı Süleyman Yaşar, IMF anlaşmasını ele aldığı bugünkü yazısında çok ilginç bir iddia ortaya attı: IMF anlaşması Ergenekoncuların işine gelir.

Türkiye'nin IMF ile yeni bir stand-by anlaşması için yaptığı görüşmeler yaklaşık bir yıldır devam ediyor. Bu süreçte Taraf gazetesi yazarı Süleyman Yaşar IMF ile anlaşılmasına karşı olduğunu defalarca dile getirdi.

Türkiye'nin bazı çevreler tarafından iddia edildiği gibi kötü durumda olmadığını söyleyen Yaşar, IMF kriterlerinin Türkiye'nin yaşamakta olduğu işsizlik ve büyüme gibi problemlere çözüm olmadığını vurguladı.

Yaşar bugünkü yazısında bir kez daha IMF anlaşmasını ele aldı. Anlaşmaya karşı olmasının sebeplerini sıralayan Yaşar, Ergenekoncuların yapılması muhtemel bir IMF anlaşmasını kendi lehlerine kullanabileceklerini söyledi.



Dünya Bülteni/Haber Merkezi

 

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi