AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 07-04-2010, 20:32   #1
Kullanıcı Adı
HaArP
Standart İmralı şimdi jandarmaya emanet.
İmralı'nın koşulalrını iyileştirmek için bir çok adım atan Türkiye'den yeni bir hamle daha geldi. TSK, Bordo Berelileri adadan çekti. Bordo bereliler tam 11 yıldır İmralı 'da görev yapıyordu. İmralı şimdi jandarmaya emanet.

Akşam Gazetesi Yazarı Özlem Çelik, Terörist Abdullah Öcalan’ı yakalayıp getiren ve 11 yıldır İmralı Adası’nda görev yapan Bordo Berelilerin adadan çekildiğini yazdı…

İşte Özlem Çelik’in yazısının bir bölümü:

“Abdullah Öcalan örgütü İmralı'dan yönetiyor' sözü nedense kimseyi şaşırtmıyor. AİHM'de devam eden davalarından ötürü Öcalan'ın avukatlarıyla görüşmesine kısıtlama getiremeyen Türkiye, İmralı'nın koşullarını iyileştirmek için her türlü adımı atıyor.

Önce 'bana psikolojik baskı yapıyorlar' dediği Özel Harekatçı gardiyan polisler İmralı'dan çekildi, yerlerine infaz koruma memurları yerleştirildi. Ardından yalnız kalmasın diye İmralı'ya mahkumlar gönderildi... Bununla da yetinilmedi, cezaevi koşulları iyileştirildi.

Öğrendiğimiz son hamle hepsinden çok tartışılacak: TSK'nın Özel Kuvvetler Timi (Bordo Bereliler) de yaklaşık iki ay önce adadan çekildi.

Bundan böyle İmralı Adası'nı ve Öcalan'ı jandarma koruyacak... Konuyla ilgili olarak Adalet Bakanlığı ve Genelkurmay açıklama yapacaktır."

http://www.haber7.com/haber/20100704...cekildi-mi.php

 

HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-07-2010, 01:44   #2
Kullanıcı Adı
HaArP
Standart
Adalet Bakanlığı: İmralı Adası'nın güvenliğini özel tim sağlıyor...




Adalet Bakanlığı, teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın yattığı İmralı Adasının güvenliğinin özel timler tarafından korunduğunu bildirdi.

Bakanlık, 4-6 Temmuz 2010 tarihli bazı basın yayın organlarında, 'Bordo bereli olarak isimlendirilen Özel Kuvvetler Komutanlığı'na bağlı timin İmralı Adası'ndan çekildiği-çektirildiği'ne ilişkin haber ve yorumlar sebebiyle yazılı bir açıklama yaptı.

İmralı Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda iç güvenliğin Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü personeli olan 'infaz koruma memurları'nca sağlanmaya devam edildiğinin belirtildiği açıklamada, "Dış güvenlikle ilgili olarak ise Genelkurmay Başkanlığı'nca yapılan tasarrufla 3 Mayıs 2010 tarihinden itibaren Adanın denizden güvenliğinin sağlanması görevi Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndan alınarak Sahil Güvenlik Komutanlığı'na, Ada içinde Özel Kuvvetler Komutanlığı tarafından sağlanan dış güvenlik görevi de Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı özel time devredilmiştir." denildi.

http://www.iyibilgi.com//haber.php?haber_id=171251
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım