AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 07-27-2010, 10:19   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Angry İnegöl e Hataydaki olayları...
TV de izlemişsinizdir,İnegölde bir grup cahil ahmak kendini bilmez hayvanlık seviyesine inen,sözde pkkya karşı olduğunu gösterdiğini sanan ama aksine terör estiren,teröristler gibi karakol basan,polis taşlayan,devletin malına zarar veren,pis ağızlarına Allah'ın adını karıştıran,çevredeki iş yerlerini kırıp döken ateşe veren mahlukları kınıyorum.

Neymiş 3 kürt arkadaşlarını bıçaklamış,hiç sormuyorlar 'neden bıçaklamışlar' diye,eğer sen gelip adamı minibüsten indirirsen ekmek parasını kesmeye kalkıp döversen,veya başka sebebten dolayı ise haklı dahi olsan bile dövme hakkın olmadığı halde dövüyorsan elbet o kişi de gurur sebebiyle gerekli muameleyi yapar.Burada elbet haklı kimse yok,ama en büyük suçu kendilerini Türk sanan mahlukların devletimin polisine,gece yarısı bazı yerlerinde bitler pireler uçarken ailelerinin namusunu koruyan polise saldıranların suçu dağdaki teröristlerle eş değerdedir.
O kadar kızgınım ki,yaktıkları ateşte közleyesim geliyor onları.En azından sözüm lafla takılıyor,o dangozlar gibi eyleme dökmüyorum bunu,imkanım olsa da dökemem insanım çünkü.

Düşünemiyorlar terör örgütü bunu değerlendirecek,belki de bu olay yüzünden teröristler bahane edip bir kaç can daha alacak,hiç demiyorlar bu kişiler doğu kökenli olduğundan dolayı doğuda da aynı şekilde batılı birisi dövülür.Terörü besledikleri için bu lanet kişileri protesto ediyorum.

Şu doğu-batı lafınada gıcık oluyorum zaten,yine körükediler.

Hatay'da da polise,dağda terörist kovalayan jandarma komandoya karşı hareket ediyorlar,iş yerlerini,arabalarını yakıyorlar.Şiddetle bir şey elde edilseydi şuana kadar pkk çoktan ülkeyi bölmüş,kürdistanı kurmuş olurdu ama hani nerde ? Yok.Mübarek günde git bu lanet olası teröristlerin ıslah olması için dua et,hırsını alamıyorsan beddua et yeter ki şiddete başvurulmasın.

Ben biraz geri zekalıyım,aranızda ileri zekalı olan varsa bu olayları bana övsün ki savunayım belki yii yönü vardır..Çünkü almıyor bunların yaptıklarını aklım.

Yakında boyalı plastik mermi etkisi yaratan can yakan silahlar polise dağıtılacak,görürüm canları yanınca bir daha kalkışıyorlar mı.

Bu memlketin ekmeğini yiyip ihanet eden,elbet ekmeği yediği elden kurşunu yer...

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-27-2010, 10:23   #2
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Gördüğüm kadarıyla yapılmak istenen referanduma yaklaşmışken bazı ortadaki milliyetçi ve kürtlerin aklını karıştırmak ve ülkeyi gergin bir şekilde referanduma sokup birşeyler elde etmek...
Dün beşir atalay bu olyların peşini kovalayacaz dedi... sanırsam 7 kişide tutuklanmış...
İnşallah amaçlarına ulaşamadan hallolur...
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-31-2010, 11:36   #3
Kullanıcı Adı
depare
Biz bu filmi her seçim öncesi yahut referandum vesair gibi durumlardan önce izliyoruz
Aptal yerine koyduklarını sansalar da kendi ahmaklıklarını artık gizleyemiyorlar..
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-31-2010, 12:33   #4
Kullanıcı Adı
İntifada
sokaklarda bir araya toplanmış elleriyle kurt işareti yapan faşistler topluluğunu provokasyon yaparken görünce anlıyorum ki ülke doğru yolda...
Alt 07-31-2010, 12:40   #5
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Aynen öyle

Dörtyolu bilmem belki dörtyollular köpek bakıcısı olabilir belki kafatascı olabilir ama inegöl halkını biliyorum . Müslüman mutaassıp insanların huzurlu bir şekilde yaşadığı her geçen gün gelişen türkiyenin en güzel ve en büyük ilçelerinden biri. Köpek sayısıda olduça az. Zaten bu provakasyonu yapan köpekler inegölde barınamayacaklardır.

Dörtyolda ise tamamen mhp bağlantılı derin olaylar. Star gazetesini bugün okumanızı öneririm
Alt 07-31-2010, 12:48   #6
Kullanıcı Adı
siyah gül 07
Güya pkk karşıtı olduklarını gösteriyorlar onların istediği zaten iç karışıklık bu onlara prim sağlıyor bunu bile bile insanlar neden hala sinirlerine hakim olamıyor bilinmez

Mehapeye gelince ne zaman bir şehit toprağa düşse sanki onu hükümet istediği için olmuş gibi yansıtmak en ufak olaydan hükümeti sorumlu tutarak ergenekon avukatlığı yaparak yanan ateşe biraz daha benzin dökerek olayların büyümesinden pay çıkarark bir yere geleceğini sanıyor ama çok şükür ki halk artık gerçekle yanlışı ayırt ettirmeye yardımcı olan medyaya sahip ve iyiyi kötüyü gayet iyi biliyor bu oyunlara kanacak kimse yok onlar derdine yansın.....
siyah gül 07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)