AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.



Cevapla
Seçenekler
 
Alt 01-24-2008, 14:05   #1
Kullanıcı Adı
Yavuz_ErTürk
Standart İngiltere'nin PKK itirafı


İngiltere Dışişleri Bakanlığı, terör örgütü PKK’nın İngiltere’de faaliyet gösterdiğini kabul etti ve söz konusu faaliyetlerin güvenlik güçlerince takip edildiğini duyurdu.

Teröre Karşı Britanya Türkleri Platformu’nun (BTAT), 25 Kasım 2007 tarihinde düzenlediği “Teröre hayır” yürüyüşünün hemen ardından İngiltere Başbakanı Gordon Brown’a yazdıkları mektuplara yanıt geldi.

İngiltere Dışişleri Bakanlığı’nın Türkiye Masası’ndan gönderilen yanıtta “PKK’nın İngiltere ve diğer Avrupa Birliği ülkelerinde faaliyet gösterdiğini biliyoruz” denildi. PKK ve onun uzantılarının 2001 ve 2002 yıllarından bu yana İngiltere ve AB tarafından terör örgütü olarak kabul edildiği ve yasaklandığı vurgulanan mektupta, terör örgütünün faaliyetlerinin İngiliz güvenlik güçleri tarafından yakından izlendiği kaydedildi.

Mektupta ayrıca, “İngiltere olarak PKK’nın gerçekleştirdiği şiddet eylemlerini ve bütün terörist faaliyetleri kesin bir dille kınadığımızı ve Birleşik Krallık topraklarının terörist gruplar tarafından diğer ülkelerdeki terörist faaliyetleri desteklemek ve maddi kaynak yaratmak için kullanılmasına müsamaha gösterilmeyeceğini belirtiriz” denildi.

Matthew Extance imzalı mektupta, İngiliz Hükümeti’nin Merkezi Irak Hükümeti ve Kuzey Irak’taki bölgesel Kürt yönetimini de Irak’ın tuzeyindeki PKK varlığı konusunda birlikte çalışma konusunda cesaretlendirdiği belirtildi. Mektupta, İngiltere Dışişleri Bakanlığı’nın, Türkiye’yi de barışçıl bir çözüm bulunması ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde sosyo ekonomik gelişimin sağlanması için ilgili bütün taraflarla diyaloga çağırdığı ifade edildi.


ANKA

 

Yavuz_ErTürk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-24-2008, 14:25   #2
Kullanıcı Adı
azize
Standart İngiltere'nin PKK itirafı
terörü yaşatanlardan garip bi itiraf...
azize isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-24-2008, 14:36   #3
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
Standart İngiltere'nin PKK itirafı
kendi yarattıkları el kaide pkk gibi terör örgütlerini işlerine gelcek şekilde kullanarak kendilerine çıkar sağlıyorlar. ne pkk diye bir örgüt var nede el kaide. hepsi onların bizzat kendi örgütleri.

istedikleri gibi isim takıp ülkelerin başına musallat ediyorlar. hatta kendi başlarına bile musallat ederek kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyorlar
YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-24-2008, 14:57   #4
Kullanıcı Adı
romakudüs
Standart İngiltere'nin PKK itirafı
onlar pkk ya destek veriyor taaaa kaç kilometre öteden bizde IRA ya destek versek nederler acaba çok merek ediyorum
romakudüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi