AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 11-02-2007, 12:04   #1
Kullanıcı Adı
ak_mavish
Standart İnönü ailesinden Gül'e tavır
İnönü ailesinden Gül'e tavır
02 Kasım 2007 Cuma 10:32
İnönü için Pembe Köşk'e taziyeye gitmek isteyen Gül ve eşine şok yanıt!
Erdal İnönü öldü. Türban onun ardından da sorun oldu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Hayrünnisa Gül taziye için Pembe Köşk'e kabul edilmedi. Derya Sazak bu konuyu "Pembe Köşk ve laiklik" başlığıyla köşesine şöyle taşıdı.

"Başsağlığı mesajlarını Erdal Bey'in kız kardeşi Özden Toker ile Özden Hanım'ın kızı, eski CHP Milletvekili Gülsün Bilgehan Toker kabul ediyorlar.

İnönü'nün ölüm haberi Türkiye'de televizyon haberlerine yansıdığında Çankaya Köşkü'nden de telefon geldi.

Cumhurbaşkanı Gül'ün, eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte İnönü ailesine taziye ziyaretine yapma istekleri iletiliyordu. Ancak telefondaki yetkililere, Pembe Köşk açısından taziyeyi telefonda kabul etmenin daha uygun olacağı anlatıldı.

İnönü ailesi açısından, Pembe Köşk, cumhuriyetin kurucu önderi Atatürk'ün silah arkadaşı İsmet Paşa'nın evi olduğu kadar "laikliğin" de sembolü bir yerdi.

(...)

Cumhurbaşkanı'nın başsağlığı dileği telefonda alındı. Teşekkür edildi."


internethaber

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi