AK Gençliğin Buluşma Noktası
Köşe Yazıları Köşe yazıları burada paylaşılıyor.

Stil
Seçenekler

Alt 01-07-2009, 19:20   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Standart İnsanlık ölmüş, 3 bebeğin lafı mı olur ! ...
İNSANLIK ÖLMÜŞ, 3 BEBEĞİN LAFI MI OLUR!

Evlat acısı nedir bilir misiniz? Şahsen ben bilmiyorum. Allah kimseye de bildirmesin.

Öncelikle bu fotoğrafa bakın ve 10 saniye düşünün lütfen. 10 saniyeliğine de olsa kendinizi 3 çocuğunu yitirmiş babanın yerine koyun.

Bu acıyı anlamak için baba olmak gerekmiyor. Bu manzara karşısında hangi göz yaşarmaz, hangi vicdan kanamaz, hangi yürek dağlanmaz?

Ne yazık ki yaşarmayan göz, dağlanmayan yürek, kanamayan vicdanlar var! Yoksa Hamas diye bu masumlara nasıl kıyarlar.

Allah aşkına bu üç masumun suçu ne? Ortadaki resimdeki bebek, belli ki daha önce başından yaralanmış. Ama sonrasında kurtulamamış.. Ne kadar masum yatıyorlar, sanki ölmemiş de, öğle uykusuna dalmışlar; birazdan kalkıp eskisi gibi koşuşturup oynayacaklar..

O kadar masumlar ki, günahsız bedenleriyle öylesine yürekleri burkuyorlar ki tek kelimeyle tarifsiz bir acı..

Acıların en büyüğü evlat acısıdır.. Hiçbir acı; ne anne, ne baba ne de kardeş acısı benzemez evlat acısına..

Peki bilir misiniz evlat acısı neden en ağır imtihandır?

Çünkü insanoğlu, insan sevgisini ve acısını ilk evladında tatmıştır da ondan. Yani Hz. Adem babasız doğdu, insan sevgini ve acısını ilk evladında tattı.

Onun için evlat sevgisi ve acısının yerini hiçbir şey tutamaz.

Bu günahsız 3 masum, sorgusuz sualsiz cennet kuşu olacaklar.
Ama hala birileri Hamas diye bu masumları bombalıyor, dünyanın gözünün içine baka baka Hamas sivillerin arkasına saklanıyor diyebiliyorlar.

Fazla söze ne hacet! Lütfen bu fotoğrafa tekrar bakın birkaç dakikalığına da olsa bu masumların babası olun; yüreğiniz dayanabiliyorsa..

Bu fotoğrafın şoku tazeliğini korurken ajanslardan çocuk ölümlerine dair yeni fotoğraflar geldi. Bu fotoğraflarda cansız minik bedenlerin okul enkazındaki görüntüleri vardı.

Rakamlar 200’e yakın çocuğun öldüğünü gösteriyor. Ama İsrail kana doymuyor ne yazık ki! Bu rakam her geçen gün artacak; ama merak ediyorum ABD, Avrupa ve Arap dünyasının liderleri daha ne kadar bu acı tabloyu görmezden gelecek.

Bu fotoğraflar insanlığın öldüğünün kanıtıdır. 3-5 bebeğin lafı mı olur Allah aşkına!

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-08-2009, 22:01   #2
Kullanıcı Adı
Beritan
3 5 bebk ölmüyor...soy kırım yapılıyor...
biz bir hastalığa dayanamazkan 3 çocuk 3 çocuğu düşünemiyorum bile aklım almıyor...
insanlık bunun neresin....bir baba çıktı haberle....öyle gurulu öyle onurluki...dik duruyor anne ,baba,evlat kaybı olmasına rağmen...halen şehit oldu diyor...evet şehit oldu ama bu insanlık dışı olan haysiyetsilerin kurşunuyla yada bombasıyla gitmesi bana çok dokunuyor...
Allah yardım etsin....ve israil denen köpeği....kahretsin.....
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-09-2009, 15:46   #3
Kullanıcı Adı
MehmetMert
...(+)
MehmetMert isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)