Hayata Dair Anketler (Ak Parti Forum) Siyasi anketler dışında üyelerin serbetsçe anket açacakları bölüm. |
Anketimiz: İnternette tanıdığın biriyle evlenir misiniz? | |||
Oradan kimseye güven olmaz |
![]() ![]() ![]() ![]() |
26 | 50.00% |
Neden olmasın |
23 | 44.23% |
Sevgilimle/Eşimle internnette tanıştım |
3 | 5.77% |
Katılımcı sayısı: 52. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() İnternette tanıdığın biriyle evlenir misiniz?
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Oradan kimseye güven olmaz dedim ancak tanışırsın huyunu suyunu çözersin epeyi bir yıl devam ederse olur..
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() büyük konuşmamak gerek :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() oradan kimseye güven olmaz demek. ahlaklı insanlara hakaret olur. sonuçta onlarda kullanıyor bu illeti ve olurda rastgelirse neden olmasın...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bencede büyük konuşmamak gerekir.Bazen güvenmem dediğiniz insan 1 yıl sonra eşiniz olmuş olabilir :
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bencede büyük konuşmamak gerek herşey kısmet....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bence siklardaki ordan kimseye guven olmazi degistirmek lazim. diger iki secenek evete ciktigi ve o tek secenek hayira ciktigi icin onu secmek zorunda kaldim. ama guven olmaz diye bir sonuca vardigimdan degil, benim terchim olmadigi icin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() büyük konuşmayayım ama ben karşıyım. zaten internette kızlarla tanışıp sohbete girmeyi amaç edinen erkekler pek sağlam papuç erkekler değidir. mesela senin msn ni kız msn si diye eklemiştir öyle tanışmışınızdır ama senden başka bir çok kızla da msn de konuşuyordur böyle birine nasıl güvene bilirsiniz ki? zaten oturaklı doğru düzgün erkekler öyle msn de tanışıp kızlarla konuşmazlar. yada yeni arkadaş edinme çabaları yoktur. bu benim şahsi fikrim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|