![]() |
#1 |
![]() Afganistan'daki CIA üssüne intihar saldırısı düzenleyen Humam Halil Abu Mulal el Balavi’nin Türk eşi Defne Bayrak, "Eşim inşallah şehitse Allah şehadetini kabul etsin" dedi. İntihar bombacısı şehit olur mu?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() TABİ ÖNEMLİ Bİ NOKTA VAR BU SALDIRIYI AYIRARAK SÖYLÜYORUM BU TÜR SALDIRILARDA ÇOK FAZLA SİVİL ÖLÜYOR HEMDE HEPSİ MÜSLÜMAN
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Cenabı hak bilir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ben olaylar arasında fark olduğunu düşünüyorum.Mesela bir pazar yerinde kendini patlatan insanla bir amerikan savaş konvoyuna dalan ve kendini patlatan insan arasında fark var diye düşünmekteyim.ama şahsi söylüyorum çoğu intihar bombası eyleminin gerçekliğine inanmamaktayım.
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bunu alimler ictihad ederek sonuca ulaştırmışlardır..Şöyle ki;
-Bir Müslüman,vatanı müdafaa uğrunda savaşıyorken elinde patlayıcıdan başka bir şey kalmadığını görüp Düşman askerlerinin'de vatanına veya silah arkadaşlarına doğru geldiğini görüp akıl ve düşünceden uzak(Tek düşünce olarak Allah yolunda savaşıp vatanını korumak olarak)sadece düşman askerlerinin bulunduğu ortamda böyle bir eylem gerçekleştirirse,Allahû Tela'nın onu affedileceği ümit edilir.. -Eğer bir Müslüman,elinde silahları olduğu halde ve kendi vatndaşlarının veyahut başka Müslümanların veya da masum insanların bulunduğu ortamda aklı başında olarak böyle bir eylemi yapacak olursa,o kişinin varacağı yer Cehennemdir"Eüzü Billah".. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Gereken yapıldı arkadaşlar .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Konu fazla mesajlardan arındırılarak tekrar açılmıştır. İnadına yaşamak isimli üyeye gereken yapılmıştır... Saygılar...
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Savaş hiledir,Şehit olup olmadığını Allah bilir..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() İnşaALLAH şehit olmuştur..
Fakat işte bizle olmuyor.. Ayetler ve Hadisler var.. Daha farklı yollar ile zarar verilebilir. Yine de bu konuda düşüncesizim çünkü ordaki durumda bir insanın düşünceleri nasıl olur yaşamadanda bilinmiyor.. ALLAH tüm ümmeti Muhammed'i AFFETSİN. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|