AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 07-25-2011, 20:28   #1
Kullanıcı Adı
Ebuzer
Standart İran: Suçlu Amerika ve İsrail
İran, Tahran'da bilimadamının öldürülmesinden İsrail ve ABD'nin sorumlu olduğunu açıkladı. Öldürülen Darioush Rezaie'nin nükleer faaliyetlere katılmadığı da açıklandı
İran, Tahran'da cumartesi günü suikasta kurban giden İranlı bilimadamı Darioush Rezaie'nin ölümünün arkasında İsrail ve Amerika'nın olduğunu açıkladı. İran parlamento sözcüsü Ali Laricani devlet televizyonundan canlı yayınlanda konuyla ilgili açıklama yaparak, motosikletli bir kişi tarafından öldürülen 35 yaşındaki Rezaie'nin ölümünden ABD ve İsrail'i sorumlu tuttu.
Laricani, "Bu saldırı ABD ve Siyonist rejimin, İran'a karşı beslediği kinin son göstergesidir" diye konuştu. İran daha önce nükleer programında çalışırken kaybolan veya hayatını kaybeden bilimadamlarının akıbetiyle ilgili ABD ve İsrail'i suçlamış, ancak ABD her seferinde bu iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı.

NÜKLEERLE İLGİSİ YOK
Diğer yandan İran İçişleri Bakanı Safarali Baratlou ise Darioush Rezaie'nin İran'ın nükleer programında görev almadığını açıkladı. İranlı milletvekili Zohreh Elahian da yarı- resmi Fars Ajansı'na, "Razie çok elit bir fizikçiydi. Ülkemizin düşmanları tarafından öldürüldü ama nükleer çalışmalarla hiçbir ilgisi yoktu" diye konuştu.

 

Ebuzer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi