![]() |
#1 |
![]() İran uçandaire yapmış. Adı da Zuhal
İran Havacılık ve Uzay Endüstrisi tarafından geliştirilen uçan daireye "Zuhal" adı verildi. ![]() Fars Haber Ajansı’nın haberine göre, İran Havacılık ve Uzay Endüstrisi tarafından geliştirilen uçan daire ilk olarak gözetleme ve keşif faaliyetlerinde kullanılacak. Uçan dairede otomatik pilot sistemi ile GPS ve 10 megapiksellik iki görüntü sistemi bulunuyor. “Zuhal” aldığı görüntüleri anında yerdeki kumanda merkezine gönderebiliyor. Büyük bir tava büyüklüğünde olan uçan daire açık havada olduğu gibi kapalı mekanlarda da uçabiliyor. Milliyet http://www.iyibilgi.com/haber.php?haber_id=201353
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Pervaneleri var,utan insansız helikopter demek daha doğru bence
![]() Adamlar uzaya çıkacak la,insansız helikopter ne ki bunun yanında. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Google'da bir "İran Zuhal" yazıp aradım çıkan haberlerin resmine baktım. 6 Haber sitesine baktım hiçbiri bu resmi kullanmamış. Acaba bu resmi aracın kendisine mi ait?
Not: Baktığım resimler bayağı abartı direk uçan daire resmi kullanmışlar Konu serdary tarafından (03-17-2011 Saat 15:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bende baktım,karşıma çıkan en ilginç şey şu oldu
![]() Zuhal Topal İranlı damat adayı Behnam'ı kovdu |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bende gördüm abi o haberi
![]() ![]() Eğer bahsedilen araç resimdeki gibi bir araçsa bunun için bir devlet eline gerek yok. Benzeri bir aracı şahıslar da tek başına yapabilir. Hatta bildiğim kadarıyla bu araçlardan yapan bazı kişiler var. Biraz masraflı ama yapımı olağanüstü teknoloji isteyen şeyler değil. Sermaye ve devlet desteği verilse Türkiye bu aracın daha iyisini bile yapabilir... |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() zuhal ne ki bizim erke dönergecinin yanında
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Uçan daire ismi bile gülümsetiyor beni... Haksızmıyım...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|