![]() |
#1 |
![]() İran'dan ABD'ye İncirlik tehdidi
İran'ın topraklarının saldırıya uğraması durumunda aralarında İncirlik'in de bulunduğu "32 Amerikan üssü ve İsrail'in kalbini" hedef alacağı bildirildi. İran'ın topraklarının saldırıya uğraması durumunda "32 Amerikan üssü ve İsrail'in kalbini" hedef alacağı bildirildi. Yarı resmi Fars ajansının haberine göre, İran'ın dini lideri Ali Hamaney'in danışmanı Mücteba Zolnur, "Eğer Amerika veya İsrail ateş açar ya da ülkemize füze atarsa, İran silahlı kuvvetleri İsrail'in kalbini ve bölgedeki 32 Amerikan üssünü, bu saldırının tek bir kumu yere düşmeden hedefleyecektir" dedi. Zolnur, Hamaney'in Devrim Muhafızları bünyesindeki temsilci yardımcısı görevinde bulunuyor. haber7
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ben olsam tehdit bile etmeden vururdum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() İran son günlerde fazla coştu ..
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ayni senaryo gene tekrarlanıyor.Bundan öncede buna benzer lafları Saddamdan duymuş ,yok cumhuriyet muhafızlarım yok El-hüseyin adlı füzelerim yok bilmem ne bir sürü atıp tutmuştu fakat hiç birini göremedik.Yanlış anlaşılmasın görmekde isterdik ama bırakın füzeyi bir çatapat dahi atamadan ülke ele geçirildi.Bu sebeble ne konuşulursa konuşulsun İran , Irak tan daha dik ve güçlüde olsa ,neyin nasıl olacağını Allahtan başka kimse bilemeyecek.Durumun gidişatını izlemekten başka ,ne yapacak bir şeyimiz ,ne de tahminimiz yok.
Amerikanın niyeti çok ciddi ve daha önceden de dediğim gibi ,ben bir umut bizim Tekeli adamlara sattığımızda ,bunların içinde en karlısının bu olduğunu ve bu satıştan çok memnun kaldığımı , Akparti ye şükranlarımı bildirdiğimi söylemiş ve devamında bundan sonra bizim rakıyı çektiklerinde belki burnunun ucunu bile göremezler diye baya umutlanmıştım ,fakat pek öyle olmayacak galiba aksi tesir mi yaptı ne.Resmen saldıracak yer arıyorlar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Saddamın tehditleri sözlerden ibaretti,çıkar basbas bağırır (sığınaklardan) sonra beklemeye geçerdi.
İran lideri böyle değil,söylemleri yanı sıra silah gösterisi de yapıyor,diğer yandan dünyayıda dolaşıyor (en son Roma'ya gitmişti sanırım) İran uçaklarını Irak gibi kumun altına gömmücektir inşaAllah :-* |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() En korktuğum şey Amerikanın yanında olmamız..çünkü bu olayı bir kaç sene önce yaşamıştık ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ırak ile iran birbirinden kesinlikle çok farklı.İran bizim gibi köklü bir medeniyetin,geleneğin varisi.VE halkını din yoluyla birleştirmiş durumda.IRak'ta ise bunlar söz konusu değil... :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Nereyı bombalıyor, incirliği bombalayacakmış, Çok coştu bu iran, kim oluyorda Türkiyeyi bombalıyor
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |