AK Gençliğin Buluşma Noktası
İçel-Mersin Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı Ve Mersin'in Kültürü ve Özellikleri.

Stil
Seçenekler

Alt 08-26-2007, 21:50   #1
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Standart İş adamından liseye tenis kortu
Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in açılışını gerçekleştirdiği, 2007-2008 Eğitim-Öğretim yılında Eyüp Aygar Anadolu Lisesi ve Mersin Sosyal Bilimler Lisesi olarak eğitime başlayacak olan liseye, iş adamı Mahmut Arslan tarafından tenis kortu yaptırılıyor.

Okul Müdürü Hatice Aygar, yapımı devam eden tenis kortuna toplam 28 bin YTL değerinde akşam ışıklandırması yapıldığını ve tesisten akşamları da yararlanılabileceğini söyledi. 1 Eylül tarihinde tenis kortunun tamamlanacağını belirten Aygar, kortun yapılması sırasında Mersin Üniversitesi ve Mersin'deki tenis hocaları ile görüştüklerini ve Avrupa standartlarına uygun bir tesis yapıldığını vurguladı.

Tenis kortu bedelinin tamamının iş adamı Mahmut Arslan tarafından karşılanacağını ifade eden Aygar, "Tesisimiz, maliyet bedeli olarak İstanbul'daki firmalardan maliyet alınarak inşa ediliyor. Amacımız, çocukları kötü alışkanlıklardan spor ile kurtarmak ve sosyal aktivitelerde başarılı olan insanların yetişmesini sağlamak. Devlet okullarında Mersin'de ilk olarak bizim okulumuzda böyle bir tesis olacak. İlerleyen zamanlarda özel bir hastanenin yardımı ile okulun bahçesine kamelya yapılacak" dedi.

Hatice Aygar, 2007-2008 Eğitim-Öğretim yılında eğitime başlayacak olan Eyüp Aygar Anadolu Lisesi ve Mersin Sosyal Bilimler Lisesi'ni çağdaş eğitim düzeyinde bilgi ve teknolojiye dayalı, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, Cumhuriyeti yaşatacak insanları yetiştirme gayreti içersinde olacaklarının altını çizdi.

selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
liseye, tenis kortu, İş adamından

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)