AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 05-02-2008, 19:54   #1
Kullanıcı Adı
Tutku ÇAKIR
Standart İşçi bayramı ile ilgili bir kaç yorumumum ve başkalarının yorumları
1- Kanunlar Taksime işçilerin çıkmasına izin vermiyordu fakat yinede sözde işçiler Taksime çıktılar.

Zarar:
1 Milyar YTL zarar var. Bu nasıl bayram ya adam gibi bayramı kutlarsın yada o bayramı hak edemezsin. O işçilere sesleniyorum o bayram sizin değil hak etmiyorsunuz! Yüzlerce esnaf ne kadar size küfretmiştir haberleri izleyince görüyorum!

Basın:
Basında da olaylara baktığımızda polis şiddetçiymiş gibi görünüm veriliyor. Oradaki sözde işçilerin ne yaptıkları basınımızca gösterilmedi.

Röportaj:
Bir polisle konuştum. Üstteki basın maddesini eklememde en çok onunla konuşmam neden oldu.

Haberlerden benim derlediklerim:
Liselilerde işçi mi oldu?
Tedbirler büyük olayları engelledi.
Valimiz neden dinlenmedi?
Bayram mı provakasyon mu?
Türkiye'de ki işçileri sadece birkaç Vatanı Düşünmeyen sendikamı yönetiyor?
Bayramlarda böyle çatışmalar normal mi?
Sözde işçi mi mağdur? Şuan 1 milyar ytlyi ödeyecekler mi ?

Benden: Bugün birkaç karşıt görüş öğrencilerle konuştum. Arkadaşlamı konuştum duvaramı konuştum anlamadım. İşçiler dün polise neler yaptılar dedim kimse tinlemedi her zaman bildiklerini okuyorlar. Benimde aklımda bir soru oluştu... Dünkü provakasyonları CHP lilermi destek ledi?
Çünkü hep CHPli olan kişiler işçi bayramındaki işçileri savundu. Oysaki 1 milyar ytl zarar verildi o olaylarda ülkemize. Peki diyorum 1 milyar ytl ile hak mı aranır?
Adam gibi çalışan herkes hakkını alır!

Söz değil icraat.

Not: Forumlardaki tüm mesajlar o kullanıcıya aittir. O forumda yazılan bir mesaj forumu sorumlu tutamaz! Forumumuzu inceleyip haber yapan sitelere duyurulur.

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-02-2008, 19:57   #2
Kullanıcı Adı
Kemalist59
Gençlerde mi işçi oldu o meydana işçilere destek amaçlı gelen CHP Lİ GENÇLERDE TGB LİLERDE DEVLİSLİLERDE var yani liseli görmek normal ama elinizi vicdanınıza koyup dün yaşanan devlet faşizmini de değerlendirin.
Kemalist59 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-02-2008, 20:02   #3
Kullanıcı Adı
Tutku ÇAKIR
Ben devletimi seviyorum o kadar ziyan yazık günah ya.

Neden gürültü yaparlarki. Neden savaş alanına çevirirler olayı

Alt 05-02-2008, 20:05   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Aslında keşke meydan açılsaydı diyorum,bu sayede chpliler pkklılarla nasıl koyniş koyniş olduklarını daha iyi gözlemleyebilirdik :-* Yoksa pkklıları görüp meydanı terk mi ederlerdi ? Bunuda merak ediyorum :-*

Tıklayınız 1

Tıklayınız 2
Alt 05-02-2008, 20:09   #5
Kullanıcı Adı
Kemalist59
Bugün konu pkk-chp değil o koyundaşlığı pkk yı ilk meclise chp soktu oradan isteyen görür konu şu ki orada 77 katliamının anılması için Taksim o pkk lıları durdurmak polisin görevi ama vatandaşı katletmek acil servislere gaz bombası atmak değil?Bunu yaparsan onun adı DEVLET FAŞİZMİ olur.
Diyarbakırda pkk bayrakları açıldı polis devlet niye orada müdahale edemedi?Taksim yüzünden vatandaşı katlederken?
Kemalist59 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-02-2008, 20:22   #6
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
1 hafta önce 70 mi 80 mi tam hatırlayamıyorum bir grup insan 35 (veya 37) kişinin öldüğü yerde pek güzel sakin bir şekilde kavgasız gürültüsüz andılar,karanfil bıraktılar,çemkirmemek üzere sakin bir şekilde sloganlarını atıp kameralara '1 mayısta ergenekoncular olay çıkarabilir vatandaşlar uzak olsun' dediler. Böyle kutlamaya can feda,böyle yaptıkları taktirde her kesimden insan gider hayatını kaybedenler anar,işçi bayramını güzel şekilde kavgasız gürültüsüz kutlayıp sorunlarını dile getirir. Şişli'deki kesk binasının önündekiler hariç -ki aralarında bölcülerde karışmıştı- diğer yerlerdeki grupların kaçı işçiydi ?

Pkklılar ne zaman işçilere destek çıkmaya başladı ?
İşçiyi sömüren komünistler ne zaman işçi destekçisi oldu ? Bunların amacı belli,her 1 mayısta venevruz bayramında ortaya çıkıp kaos yaratmak. Her zaman derim,tkplilere,ödplilere,halkevleri üyelerine rahat batar,kaos onların besinidir,kaossuz yapamazlar.Dün taksim açılsaydı aynı şeyler yaşanacağını poliste çok iyi biliyordu.Ankaradaki olay buna örnek.

Hastayane atılan gaz bombası için polisi alkışlayan yok burada,olamazda.Polisi suçlamadan önce göz önündeki terör yandaşlarına bak derim :-* 'Diyarbakırda pkk bayrağı açıldı' diyerek polisi haksız duruma düşürüp kendinizide haklı çıkarmayada çalışmayın,diyarbakır İstanbula göre daha fazla kaynayan yer,burayla orayı bir tutmak yanlış olur.

Katedilen vatandaş değil pkk sempazitanlarıdır.
Alt 05-02-2008, 20:30   #7
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
Kemalist59 Nickli Üyeden Alıntı
Gençlerde mi işçi oldu o meydana işçilere destek amaçlı gelen CHP Lİ GENÇLERDE TGB LİLERDE DEVLİSLİLERDE var yani liseli görmek normal ama elinizi vicdanınıza koyup dün yaşanan devlet faşizmini de değerlendirin.
Arkadaşım. Konu çok basit. Devlet Taksim'i yasakladı mı? Yasakladı. Doğru yada yanlış. Kabul edip gitmeyecesin. Bu ülkede baş örtüsü yasağı var. Bize göre yanlış. Çıkıp zorla okullara, devlet kurumlarına girmeye çalışıyor muyuz? Polise taş atıyor muyuz? Durduk yere kaos çıkarıyormuyuz? Bu ülkeyi gerçekten seven insan, bu işi yapmazdı. Devletimiz sonuna kadar haklıdır.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2008, 09:33   #8
Kullanıcı Adı
Tutku ÇAKIR
Alıntı:
KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Arkadaşım. Konu çok basit. Devlet Taksim'i yasakladı mı? Yasakladı. Doğru yada yanlış. Kabul edip gitmeyecesin. Bu ülkede baş örtüsü yasağı var. Bize göre yanlış. Çıkıp zorla okullara, devlet kurumlarına girmeye çalışıyor muyuz? Polise taş atıyor muyuz? Durduk yere kaos çıkarıyormuyuz? Bu ülkeyi gerçekten seven insan, bu işi yapmazdı. Devletimiz sonuna kadar haklıdır.

En güzel cevap
Alt 05-04-2008, 14:42   #9
Kullanıcı Adı
Ak_Zeynep
Alıntı:
KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
+++
Alt 05-13-2008, 14:08   #10
Kullanıcı Adı
rewaswer
taksimin yasak olmasının hiçbir mantıklı nedeni yoktur.
provokasyonsa, baska yerde de olur. taksim sehrin merkezi trafigi kilitlerse, zaten kapatıldı trafige.

bir de bu işçi degillerdi olayını biri acıklasın lutfen...

nelerdi?

eger bi yerde calısıp aybasında calısmanın karsılıgını maas olarak alıyosan, işcisindir.

işverenmiydi bu adamlar, tuccarlarmıydı. işsiz de olamazlar, turkiye'de işsizlik yok nede olsa...

ogrencilere gelince, dunyanın her yerinde ogrenciler 1 mayıslarda yurur, 1 mayıs tarihsel olarak işçi hareketi oldugu kadar bir ogrenci hareketidir.

taksimde kutlansa ne olurdu? bundan daha fazla olay cıkarmıydı? olay cıkaran varsa alırsın içeri. yoksa bırakırsın kutlasınlar.

daha onceki hukumetler farklımıydı bu konuda? degillerdi. ama sen ozgurluklerden, demokrasiden bahsediyosan bu olaylardan sonra inandırıcılıgını kaybedersin. bence bu konuyla ilgili en guzel yorumu da murat belge yapmıstır: " bu olaylar akparti'nin kapatma davasına karsı verdigi savunmanın bir parcasıdır, bakın biz de en az sizin kadar baskıcı ve yasakçıyız."

rewaswer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)