![]() |
#1 | |||
![]() IŞİD muhaliflerin barış çağrısına ne dedi? Rejimin saldırıları yoğunlaştığı bu günlerde muhalefet Halep düşmesin diye her yolu deniyor. 14 Kasım 2014 Cuma - 00:41 Esad ordusu, İran ve Hizbullah’ın da büyük desteğini alarak başta Halep olmak üzere birçok şehri kuşattığı bu günlerde muhaliflerin de çözüm arayışı sürüyor. Halep düşerse yüzbinlerce insanın mülteci durumuna düşeceği ve büyük bir katliamının yaşana bileceğini vurgulayan muhalifler dünyadan destek gelmeyince en son çareyi IŞİD ile aralarındaki savaşı durdurmak için girişimde bulundular. Suriye’de ilk kurulan Cemaatlerden olan Ensar-ve muhacirin Cemaatinin genel emiri Selahaddin Şişeniyi (çeçeni) ara buluculuk için Rakkaya gönderdiler. IŞİD yetkilileri ile Rakkada görüşen Selahaddin döndükten sonra 6 Kasımda leroman'da yaptığı açıklamada: ''Ben Selahaddin Şişeni olarak İslam cephesinin ve Nusret cephesinin ricası üzere Esad ordusunun bu kadar güçlendiği ve bizi kuşattığı bir zaman da kuvvetlerimizi birleştirerek onlara karşı savaşalım teklifini yaptım. Fakat onlar (IŞİD yöneticileri) beyan ettiler ki: ''Bahsettiğin o gruplar mürted ( dinden çıkmış) ve kâfirdirler. onlar ile bir anlaşma yapılması söz konusu olamaz.'' '' Daha sonra açıklamalarına devam eden Selahaddin: ''Aslında ben ilk başta oraya gitmekte bir fayda olacağını düşünmüyordum ama yine de gittim görüşme bittikten sonra kalbime büyük bir üzüntü ve karartı çöktü’’ Suriye’de bazı analizciler bu görüşmemin yapılmasını: ''Küresel Cihad Hareketi'nin önde gelen ideologlarından olan Ebu Muhammed el-Makdisinin teşvik ettiğini’’ söylüyorlar İŞTE SELEHADDİN ŞİŞENİ'NİN O AÇIKLAMALARI:
TİMETURK / FURKAN AZERİ http://timeturk.com/tr/2014/11/14/isid-muhaliflerin-baris-cagrisina-ne-dedi.html#.VGdQ9sY5nmI
![]() |
||||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bize Kafir diyen harici fitnecileri ve terör örgütünü Allah c.c. bildigi gibi yapsin.
Milletin gözü acilsin artik ve bu harici fitneci terör örgütünün ic yüzünü görsünler. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||||||
![]() Suriye'li bir mücahid komutanın IŞİD'e karşı yapılacak operasyon öncesi yaptığı konuşması
Nusret Cephesi mücahidleri IŞİD'e seslendi: ''ALLAH'a hesap veremeyeceksiniz!''
Kalkın; hep beraber Bağdadi'nin çetelerine karşı savaşın!
|
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
![]() IŞİD canilerinden Nusret Cephesi mücahidlerine işkence! IŞİD'ciler ellerinde esir bulunan Nusret Cephesi mücahidlerine işkence altında birbirlerine tokat attırıp; ''Nusret Cephesi mürteddir (dinden çıkmıştır)'' dedirtiyorlar!..
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Şok video !
Suriye'li mücahidler tarafından öldürülen bir IŞİD üyesinin cep telefonundan çıkan görüntü ! IŞİD tarafından yakalanan bir Ceyşul İslam (İslam Ordusu) mücahidi son isteği olarak iki rekat namaz kılmak istiyor, IŞİD'ciler Ceyşul İslam mücahidinin bu isteğini reddederek onu yere yatırıp kör bıçakla kesiyorlar !.. Video + 18'dir. https://sendvid.com/embed/29001kuh |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|