![]() |
#1 |
![]() hepinize başarılar
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ankete katılım ücretsizdir :-X
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() kurulmasını isterim ama Türkiye bu birliğin içine dahil olamaz....
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() islam birliğinin kurulması laik yapıyı zedeler diye bir maddeyi espiri olsun diye koydum biri onu işaretlemiş
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() kurulmasını isterim ama kurulmayacak
İnsanlar ıslah olmadıkça kurulması çok ama çok zor. Öncelikle azgın azınlıkların başı ezilmeli,daha sonra para göz olan bush ile kılıç sallayan müslüman geçinen düzen bozanların koltuklarını terk etmesi lazım.Sonrası Allah Kerim :-* |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Müslüman ülkelere bir bakıyorum. Çoğunda petrol ve çeşitli doğal zenginlikler var. Yani Rabbimiz parayı vermiş. Ama o para gelin görün ki nerelere harcanıyor.
Irak'a bakıyorsunuz. Her taraftan petrol fışkırıyor. Ya halk? Nereye gidiyor, nasıl harcanıyor bu paralar? İran deseniz farklı bir alem. Teknoloji gavur icadı diye ülkeye sokulmuor. Peygamber Efendimizin "İlim Çin'de de olsa gidip alınız" sözüne rağmen. "İslam'da zorlama yoktur" düşüncesine tamamen ters bir tutum içindeler. Ülkeye gelen gayri-müslimi bile zorla islami kurallara göre giydiriliyor. Gerçi bu zorlama konusunda Türkiyemiz çok mu farklı? Elbette İran'dan çok daha iyi bir konumdayız. Ama baş örtüsü nedeniyle bir bayanın okumasını dahi yasaklanıyor. Ama biri haç takıp boynuna, altına mini eteğiyle hayli hayli okullara girip okuyabiliyor. Edepli olsun okusun, ona da bir lafımız yok ama müslümanın başındaki örtüye tepki göstermeyin. Bu ülkenin halkı müslüman değil mi? Sorun laiklikse laikliğin doğduğu Fransa'da niye böyle bir yasak yok? Demek ki bizim laikliğimiz başka bir laiklik. Müslümanlığa kötü gözle bakan bir laiklik. Birde Peygamber Efndimizin doğduğu topraklara bakıyorum. Arabistan. Müslümanları katleden Amerika-İsrail ikilisinin en büyük düşmanı olması gerekirken, resmen en büyük destekçisi olmuş. Yanı başında müslüman Filistin halkı, çoluk-çocuk demeden katledilmesine rağmen. Körfez savaşında Amerika'ya karadan en büyük lojistik desteği verebilecek kadar ileri gitti. Oysa Arabistan Amerika için hem petrol hemde para konusunda ne kadar güçlü bir ülke. Irak'ı işgal etmek isteyen Amerika'ya Arabistan'ın "hayır, haklı bir gerekçen yok" dediği 90'ların son dönemini bir hatırlayın. Araplar, kriz olacak korkusuyla Amerika'daki paralarını bir bir çekmeye başlayınca, Amerikalılar şaşkına dönüp paniklemedi mi? Sonra bir baktık, Amerikanın yetiştirdiği Bin Ladin, bir saldırı yaptı. 11 Eylül. Amerika'da "alın size gerekçe" dedi. Üstelik Arabistan'ın saldırı hakkında rapor isteğini bile Amerika reddetmesine rağmen, Afganistan ve Irak saldırılarında yine sessizce destek olmaya devam etti. Birde tarhin sayfalarına bakmak istiyorum. Ama şu Lawrenge'i, İngilizlerle bir olup bizi arkamızdan hunharca katledenleri hatırlayınca "yok yok" diyorum. Hiç açmayalım o tarih sayfalarını. Şimdi oturup "islam birliği kurulabilir mi?" diye düşünüyorum da sadece gülmek geliyor içimden. Ortada gerçekten islami bir ülke var mı ki islam birliği kurulsun? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() avrupa birliğinden vaz geçip islam birliği girilmesi şart hatta kurulması şart diyelim, avrupa birliğinden bize fayda gelmez, artık avrupa, amerika batıyor, islam birliğine girersek arap ülkelerinden çok büyük destekler alacağımızı söyeleyebilirim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() İslam Birliği kurulmuştur tekrar kurulmasına gerek yoktur.
İslam birliği 15.06.1997 yılında çırağan sarayında ERBAKAN hoca başta olmak üzere 8 ülkenin önderliğinde islam birliği kurulmuştur |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() islam birliğimiz var Allaha şükür sadece bunun yeniden toplanması için Türkiyedeki liderlerin öncülüğü gerekmektedir. kimse kurulmayacak zannetmesin. tohum birkez atıldı Allah yardımcı olur.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|