03-24-2011, 12:16 | #1 |
İslami Cihad: Siyonist Kentlerin Merkezini Vuracağız
Filistin İslami Cihad hareketi, Siyonist rejimin Gazze'ye yönelik katliamlarına misilleme olarak Siyonist kentlerin vurulacağını belirtti.
Filistin İslami Cihad Hareketi askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri tarafından yapılan açıklamada, Siyonist kentlerin merkezlerinin vurulacağı belirtildi. Filistinli mücahidlerin füze operasyonlarının yanı sıra, bugün Kudüs’te gerçekleştirilen bombalı eylemde 1 siyonist öldürülürken 50 siyonist de yaralandı. Siyonist rejim güvenlik güçleri ve İlk Yardım Örgütleri Alarma Geçirildi Filistin mücahidlerin Kudüs’te gerçekleştiridği bombalı operasyon ve sürdürdüğü füze operasyonları üzerine Siyonist rejimdeki tüm polis güçleri ile Magen David Adom adlı acil yardım kuruluşları alarma geçirildi. Siyonist rejim güvenlik güçlerinin özellikle füze operasyonlarına hedef olan bölgelerde acil güvenlik devriyeleri başlattığı bildirildi. Bunun yanı sıra polis ve ilk yardım gönüllülerinin de alınan önlemlere destek olmaya çağrıldığı, olası füze saldırılarının sonuçlarına karşı hastanelerin tam kapasite hazırlandığı bildirildi.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|