![]() |
#1 |
![]() "Hakkari'de Kavga: 1 Ölü" başlığı altında Mustazafder hakında yanlış bi haber yayınlamıştı. haberin değiştirilmesi için Ricada bulundum. haber silinmiştir. Allah razı olsun
haber " Hakkari'de Kavga: 1 Ölü 05 Mayıs 2011 Perşembe Saat 18:42 Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü yandaşlarıyla MUSTAZAF-DER üyeleri arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü. haberin bu kısmı ilgili sitede ve bu konuda silinmiştir. islamigundem.com/hakkaride-kavga-1-lu-haber-31968.html
![]() Konu Ammar tarafından (05-12-2011 Saat 03:05 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() grevs kardeşim...
islamigündem her gün okuduğum bir sitedir... tam bir haber stiesi olmadığı ve belli bir ajansı olmadığı için yurt içinde enformasyonu bazı sitelerden direk alabiliyor... Ama sonra hatalarını düzelttiler... http://www.islamigundem.com/pkk-must...ber-31975.html buyur bak habere... |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() hım bak buna sevindim. ama ismi ve kendisi islami olan bir site haber yaparken çok dikkatli olmalıdır.
ben şimdi bir mesaj çekerim linkini verdiğim haberin değiştirilmesi için. yoksa olacak şey değil ya o nasıl haber öyle. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() kardeşim islamigündem haberi direk trtnin sitesinden almış...
daha sonra verdiği haberle ilk haberde tekzip edilmiş oldu... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() islamigündem iyi bir sitedir..
kasıt aramaya gerek yok üstat... |
|
![]() |
![]() |
#6 | ||
![]() Alıntı:
ben mesaj çektim zaten. diğiştirilmesini rica ediyorum diye. Alıntı:
değerli kardeşim kasıt aramıyorum. islami gündemde bu haberi görünce şok oldum resmen. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bu islamigündem kime ait, hic takip etmisligim yok yani daha cok ne tür haberler yapiyor, referanslari nedir, hangi cemaatlere yakindir..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Direk iletişime geçmen daha doğru olur(du)
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |