07-31-2009, 17:02 | #1 |
ismail acarkan/en sevdiklerimden..
Al Beni...
Al beni sevgili Kendi kalbinde güzelleştir... Sonra yolunda bir yoldaş olayım sana Kalbinin vefalı bir dostu, Öksüzlüğünün anası, Aşkının mabedi... Dost Kale'n Kendini yaşatmak için verdi Allah sana beni, O'nun işaretiyim ben inan ki O'nu bulmak için buldun beni O'nu bulduysan sevgili artık Allah'a sun sonra beni, en güzel hediyen diye. İsmail Acarkan
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-31-2009, 17:02 | #2 |
Bekleyeceğim
Ey sevgili Seni bekleyeceğim Belki gelirsin diye değil, Geleceğin ümidiyle değil... Seni beklemek güzel olduğu için Seni beklemek kalbimi aydınlattığı için Seni bekleyeceğim Seni öyle bekleyeceğim ki Benim halim seni beklemek olacak Sen beni bekle demesen de bekleyeceğim Unut desen de bekleyeceğim. İsmail Acarkan |
|
07-31-2009, 17:02 | #3 |
Hatıra
Yalnızlığın aydınlığı göstermez çelikten kafesinde Çekmelisin sancısını hayatın, Ansızın yüreğin sıkışmalı Beni hatırlamalısın. İsmail Acarkan __________________ |
|
07-31-2009, 17:03 | #4 |
Önce Yalnızlığım Vardı
Önce yalnızlığım vardı Sonra güneşler batarken selam verdiler bana Gecelere arkadaş oldum, Sevgiyi bulurum diye el uzattım yıdızlara Arasıra... Ağlarken yağmur geldi yanıma Ki ağladığım anlaşılmasın. Sabah geldi sonra Ama uyandırmazdı. Çünkü uyumamıştım. Önce yalnızlığım vardı. Sonra sen misafir oldun kalbime. Artık herşeyim vardı Çünki sen vardın. İsmail Acarkan |
|
07-31-2009, 17:03 | #5 |
Sen Benim Yabancı Benimsin
Sen Yüreğimin kayıtsız şartsız alıcısı Sen İliklerine kadar ıslanmak pahasınaBir günün tutkulu akşamında Bardaktan boşanırcasına Sokakları kimsesiz kılan bir yağmur altında Çıplak bir sokağın Her bir taşında Beni aramaktan yorulmuş Ellerimi tutmaktan utandırdığım bakışlarınla... Sen Göz yaşlarıma sarılan ellerimsin, Sen benim yabancı perimsin. Yalnızlığı hayattan gizli Kısmeti yokluğa çıkmış Zamanın ötesine uzanmış Tutunamadığım dalımsın. Sen benim yabancı benimsin... Alışamadığım tenim Bir zamanlar küsüp terk ettiğim Sen benim yabancı benimsin... İsmail Acarkan |
|
07-31-2009, 17:03 | #6 |
Sevince Sen
Kimse bilmez... Gece nerede başlar Gündüz nerede biter... Ve kimse bilmez Benim bittiğim yeri, Senin de başladığın. Sanırım... Her şeyin ayrılacağı gün Ayırmak güç olacak ikimizi. Belki... Geceyi de gündüzü de Biz ayırırız birbirinden Gözümüzü kapatınca gece Açınca da gündüz değil midir? Ve aşk doğsa kalbimize Kapatır mıyız bir daha gözlerimizi? Sevince sen Sevilince ben olmuyor muyum? Sana bakınca sen Bana bakınca ben değil miyim? İsmail Acarkan Tut ki!Tut ki sevmişim. Tut ki seviyorum. Ne değişecek? Sevdiğim bu dünyada yaşamıyor ki! O göklerin meltemidir, Güneşin parıltısıdır, Yağan karın beyazlığında, Aşkıyla atan kalbimdedir O, Kalbimdir O. İsmail Acarkan |
|
07-31-2009, 17:04 | #7 |
Sevgili;
Ne olur kalbinde hapsetme beni Sende takılıp kalmasın kalbim Işık ol,sevgili,O'nu gösteren Sende kaybolduğum bir anda Bir ayet misali O'nu hatırlat Bir ses getir bana Bir söz ki O'ndan yana Ve bil sevgili Bir emanettir aşkım Senindir desemde Sahibini bil! |
|
07-31-2009, 17:04 | #8 |
SEVGİLİ
gerçek mutluluk sevgiliyle birlikte olmaktır. yürümek sevgiliyle aynı yolda adım atmaktır. gülmek,sevgilinin gülüşünde hayat bulmaktır. ağlamak,sevgilinin gözyaşlarına dokunmaktır. ahiret,ebediyyen onunla oturmak ve konuşmaktır. sevgiliyle yürürken yolların sonu yoktur.sevgilinin yanında zamanda yoktur ismail acarkan(ölümü özlemeyen aşkı anlayamaz) ÖNCE KALBE AKAR GÖZYAŞLARI Seni terk edeceksem görüşmeyelim öyle mi? Bir gün senle ayrılırsak bir daha buluşmayalım mı? Bilmem ki sevgili Nasıl bir sevgidir senin yaşadığın... Ve bu yaşadığına sevgi denebilir mi? Korkarım ki gönlün yere bağlıyken Sen göklerin sevgisini arıyorsun Bedeninin gözleriyle gökleri görmek istiyorsun Ben ötelerin insanıyım ama Sen beni dünyanın insanı sanıyorsun Ben seni sevgiye, sen bana sahip olmaya çağırıyorsun. Ben seni ötelere, sen beni dünyaya çağırıyorsun Artık ağlamak istemiyor musun? Halbuki aşk gözyaşlarına talip olmaktır. Acıyı yüreğinde kimseye sezdirmeden taşımaktır Sevgi, sevdiğiyle acısını değil sevincini de paylaşmaktır Aşk, gelmeyeceğini bile bile beklemektir Aşk küreksiz bir kayıkla okyanusa açılma cesaretini göstermektir. Kapıyı açmayacağını bildiğin halde Sabırla kapıyı çalmaktır Terk edeceğini bile bile ona sarılmaktır Sitemsiz ve şüphesiz... Sevgiliden bir yudum sevgi istemek değil O'na gökler dolusu sevgi sevgi sunmaktır Karşılıksız, hiçbir şey istemeden... "Nerden çıktın karşıma" demek değil, Acılarını sevgiliye vermek değil; sevgilinin acılarını da yüklenip sevgilinin sevinci olmaktır Var mısın böyle bir sevgiye sevgilim! Cennete gitmek için cehennemlerden geçmeye var mısın? Kavuşmak için bin yıl beklemeye var mısın? İsmail ACARKAN |
|
07-31-2009, 17:05 | #9 |
"Onu sonsuz bir aşkla seviyorum....
Onu özlenesi, beklenesi, ağlanası bir aşkla seviyorum....." ........................ Sen hüzünlü bir sevgi verdin bana Böyle mahzun Böyle suskun Böyle gurbet bir sevgi, Bu sevgiye şükrediyorum Rabbim..! Sonsuz şükrediyorum.... Ve sen Kur'an'da diyorsun ki: "Şükrederseniz onu arttırırım.." İşte ben Rabbim; Senden, ona olan sevgimi arttırmanı bekliyorum... Çünkü bu sevgiye şükrediyorum Bu sevgiyi seviyorum....(...) |
|
07-31-2009, 17:05 | #10 |
AŞK Allah sevdi benim kalbimde seni, Ve ben seni O’nunla gördüm. Ayrı göklerde uçarken birden, Aynı dağın yamacında yürüttü bizi, O sevdi, O sevince sevdik birbirimizi. Onunla sevdik hatırla, O’na gitmek içindi sevgimiz. Sevince O indi yüreğimize, Allah sevdi benim kalbimde seni, Ve ben seni onunla sevdim. Sen O’nun gülüydün. Yüzümde açan gülücüktün. Sen ezanlarda hatırlanan, ezanları hatırlatandın. Bakışların O’na bağladı beni Gökten inen rahmet sendin belki de, Sendin yüreğimi yeşerten, Beni aşık eden, O’nu seyrettim kalbinde. Allah seni benim kalbimde sevdi, Ve ben O’nu seninle sevdim. Gün geldi, Seni istedi benden, Hüzün yılım oldu benim. Seni verdim. Allah seni benim kalbimde sevdi, Ve ben O’nu seninle sevdim. İsmail ACARKAN |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|