05-27-2011, 21:25 | #1 |
İsmet inönü'nün İsrail terör devletinin kabul etmesinin resmi belgesi...
İsmet inönü'nün İsrail terör devletinin kabul etmesinin resmi belgesi...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-27-2011, 22:57 | #2 |
inönü demeyin bana aklıma mukayet olamıyorum, kafam atıyor.
hala bu inönü ve zihniyetini savunan varmı acaba ? hiç unutmam 1 hafta önce komşum 88 yaşındaki amcaya inönü dönemlerini sordum. adamcağız daha cevap vermeden ağlamaya başladı. bana kötü kötü baktı ve "bana o karanlık yılları hatırlatmaya ne hakkın var ha !" diye çıkıştı. sonra da o dönemi anlattı. tüylerim diken diken olmuştu. menderesin aslında darbe ile indirilerek idam edilmesindeki baş müsebbib inönüymüş. sebebi ise 13 yıl reisicumhurluk yaptığı halde menderesin 1 yılda elde ettiği sükseyi ve şaşaayı elde edememesinin verdiği kıskançlıktı dedi. o kıskançlık ona darbeyi yaptırdı dedi. rahmetli menderesi nasıl bilirdin dedim yine ağladı ve "Allah kendisinden razı olsun bu ülkeyi ilk ileriye taşıyan kişi kendisidir, zira ben ayağıma ilk ayakkabıyı onun döneminde aldım" dedi. halk ilk kez hürriyetin demokrasinin seçme ve seçilmenin ne demek olduğunu menderes döneminde öğrendi dedi. |
|
05-28-2011, 23:39 | #3 |
Bırakın şu herifi,kabirde azap çekiyordur şu an Allahualem...
|
|
09-03-2011, 04:17 | #4 |
Böyle bir gereksinim olacak ve bu kaçınılmaz olacaksa tanımamazlık olmaz. İnönügiller'e bu sebeble çakmayalım. ABD'de Osmanlı'dan sonra kurulmuştu. Hadi getirin ABD'yi tanıyan Osmanlı devlet erkânını da eleştirelim. Olur mu? Olmaz tabi, saçma olur..
Belgeyi ekleyen arkadaş onu aldığı yerde iyi incelemişse İsrail'le ilişkilerin en derin gerçekleştiği hükümet merhum Menderes'in hükümeti olduğunu da görmüştür. Kafayı kuma gömmeye gerek yok: |
|
09-03-2011, 11:23 | #5 |
inönü de yahudi olmasın sakın ?
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|