![]() |
#1 |
![]() İspanyol basını, Barcelona’yı 5 sezon çalıştırdıktan sonra 1 yıl dinlenen Frank Rijkaard’ın, Türkiye’de adeta yeniden doğduğunu yazdı.
Barcelona’ya yakınlığıyla bilinen El Mundo Deportivo gazetesi, Hollandalı ünlü teknik adamın, Katalan ekibinde yaşadığı altın dönemi, Cim-Bom’da tekrar edebileceğini vurguladı. Avrupa Ligi ve Süper Lig’e iyi başlangıçlar yapan Rijkaard’ın şimdiden sarı-kırmızılı taraftarların gönlünde taht kurduğuna dikkat çekilen haberde; başarılı çalıştırıcının, Elano, Keita ve Leo Franco gibi futbolcuların Türkiye’ye gelmesinde büyük payı bulunduğu kaydedildi. Milliyet'in haberine göre, El Mundo Deportivo, Rijkaard’ın, Milan ve Chelsea’den aldığı 5 milyon euroluk teklifleri geri çevirerek, paraya değil, futbola aşık olduğunu kanıtladığını da ifade etti. ‘Karar alma gücü var’ Gazete son olarak, Rijkaard’ın, Galatasaray’da, Barcelona’dan daha fazla karar alma gücüne sahip olduğunun da altını çizerek, “Türkler, Rijkaard’a öylesine güveniyorlar ki, adımlarını hızlı atması için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar” yorumunda bulundu. Maraton
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() 'Rijkaard Aslan'la yeniden doğuyor!'
El Mundo Deportivo, Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Rijkaard'ı konu alan bir haber yayınladı. ![]() Barcelona’ya yakınlığıyla bilinen İspanya’nın önde gelen gazetelerinden El Mundo Deportivo, Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Rijkaard’ı konu alan bir haber yayınladı. Analizde, Barça’ya 4-3-3 sistemini yerleştiren ve büyük başarılara alıştıran antrenör olarak nitelendirilen Hollandalı hoca için, “Türkiye’de eski gücüne yeniden kavuşuyor. Ülkenin Aslan lakabıyla anılan kulübünde adeta yeniden doğuyor. Türk medyasına da her fırsatta İstanbul’da ne kadar mutlu olduğunu anlatan Rijkaard, yakında Avrupa’ya sesini tekrar duyuracaktır” denildi. Gazete özellikle Gaziantepspor maçı sonrası, 47 yaşındaki hocanın soyunma odası önünde oyuncularını tek tek tebrik ettiğine dikkat çekti. Kaynak : gscimbom.com |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ama birebir aynı olmadıgı için ben açtım gerçi aratmadım açıkçası şimdi baktım birebir aynı deil...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ispanol basını, rijkaard |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|