AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 02-01-2009, 04:42   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart İsrail, AK Parti'yi Devirmek İçin Herşeyi Yapabilir
BUNUN TELAFİSİ DE OLMAZ

Laçiner'den Erdoğan'a şok uyarı!

Uluslararası Stratejik Araştırmalar Kurumu Başkanı Sedat Laçiner Davos çıkışı sonrası Başbakan Erdoğan’a uyarılarda bulundu.




Laçiner, “Generaller asla cephenin en önünde savaşmaz. Çünkü her an bir kaza kurşununa gidebilirler. Böylesi bir durumun ise telafisi olamaz” dedi...

Uluslararası Stratejik Araştırmalar Kurumu (USAK) Başkanı Doç. Dr. Sedat Laçiner, Başbakan Erdoğan’ın Davos’taki tepkisinin Türkiye-İsrail ilişkilerine etkisini ve Türkiye içindeki yansımalarını BUGÜN’e değerlendirdi. Laçiner ayrıca Erdoğan'a çok önemli tavsiyelerde bulundu.

Ergenekon tasfiye edilmeli

Başbakan'ın çıkışının Arap dünyası ve Ortadoğu’da Türkiye’ye puan kazandırdığı söyleyerek sözlerine başlayan Laçiner, Erdoğan’ın hem Davos’taki hem de Gazze’deki genel tavrından sonra Arap dünyasının ‘aynı’ kalamayacağını vurguladı.

USAK Başkanı, ‘Büyük güç olma, imajın da ötesinde içeride ne kadar güçlü olduğunuz ile ilgilidir. Türkiye’nin her şeyden önce içerideki bütünlüğü sağlaması gerek. Ergenekon tamamen tasfiye edilmeden dışarıda büyüyen işlerin Türkiye’ye sıkıntı vereceğinden endişe duyuyorum" dedi.

Her zaman önde olma

USAK Başkanı Doç. Dr. Laçiner, Başbakan Erdoğan’a da çok önemli bir tavsiyede bulundu. Her önemli konuşmayı Başbakan Erdoğan’ın yapmamasının daha iyi olacağını ifade eden Laçiner, "Generaller cephenin en önünde savaşmaz. Çünkü bir kaza kurşununa gidebilirler ve onların hatalarının telafisi olmaz" dedi. Başbakan Erdoğan’ın her mevzuda en önde ve en uç cümleleri kurduğunu kaydeden Laçiner, ‘Kabinede Bakan mı yok? Başbakan’ın her yerde en önde olması, çok kaza yaptırır ve o kazaların telafisi olmayabilir" şeklinde konuştu.

Süikast olabilir

"İsrail tüm dünyada dostluğuna ihtiyaç duyulan değil, şerrinden korkulan bir ülkedir" diyen Laçiner, İsrail’in uluslararası arenadaki faaliyetlerinden ziyade, Türkiye içinde kirli operasyonlar yürütmesinden endişe edilmesi gerektiğini söyledi. Ergenekon terör örgütünün İsrail ile de bağlantılı olduğunu iddia eden Laçiner, konuşmasını şöyle sürdürdü.

Eğer önümüzdeki süreçte Ergenekon kullanılarak, bir Yahudi işadamı öldürtülür ise bu süreç Türkiye’de AK Parti’yi devirme yönünde ilerleyebilir. İsrail, açıktan olmasa bile kapalı kapılar ardında AK Parti’nin iktidardan düşürülmesi için her türlü işbirliğine gidebilir. Bunu yapmaya da hazır, içerde zaten bir çeteleşme var" dedi.

Bugün

 

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-01-2009, 08:37   #2
Kullanıcı Adı
bahriyeli
Standart
Arkadaşlar bunlar yalan
Tamam partimiz içerisinde guruplaşmalar ve çeteleşmeler olabilir ama
Alternatifi olmayan bir partiyiz
İsrail ve amerika bunu göze alamaz
kimi getirecekler
Ak partiden ve icraatlerinden israilde amerikada memnun
hem başbakanımızı öldürseler partimiz dağılır tıpkı anap gibi
o zaman kim geçer partinin başına partimizde türkiyede kaosa sürüklenir
bahriyeli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-01-2009, 12:53   #3
Kullanıcı Adı
muhammed.ikb
Standart
olabilir de olmayabilir de....sedat laçiner daha evvel yaptığı birçok açıklamda yanıldı...özellikle kuzey ırak konusunda falan ama önemli stratejist...yine de ne olur neolmaz dikkate almaya değer....özellikle son olaydan sonra israil gerçekten bir şeyler yapmak isteyebilir...bunu ak partiye olan kininden değil menfaati için yapar zaten....bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...
muhammed.ikb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-01-2009, 13:19   #4
Kullanıcı Adı
Eşref
Standart
Alıntı:
muhammed.ikb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
olabilir de olmayabilir de....sedat laçiner daha evvel yaptığı birçok açıklamda yanıldı...özellikle kuzey ırak konusunda falan ama önemli stratejist...
Yazıyı okurken benimde aklımdan tam bu konu geçiyordu. Güzel tespit. +
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-01-2009, 13:20   #5
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart
Laçineri genel olarak izleyen biri olarak düşüncelerini tasvip ediyorum bazı konularda.Fakat israil ile ilgili bu komplosu veya tezi zayıf bir ihtimal.Birincisi AK Parti siyasi bir partidir,Erdoğan Türkiye Cumhuriyetini temsil etmekle yükümlüdür,mutlaka tabi AK parti oluşumuna bir nefret besleyeceklerdir.Ama şuanki konsensüste AK parti demek Türkiye demek,Türkiye demek AK parti demek..!İsrail hayal etmekle meşkul oluversin.Tayyip Erdoğan icraatlara döker,merak etmesinler.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ak partiyi devirmek, israil-ergenekon, sedat laçiner


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi