![]() |
#1 |
![]() Değerli kardeşlerim bir konuyu sizinle paylaşmak ve de sitem etmek istiyorum. Konumuz İsrail-Din / Türkiye Laiklik...
İsrail - Din İsrail denilen yahudi kavmi topyekün; yani devlet ve millet bir bütün olarak Filistinli müslüman kardeşlerimizi katletmektedir. Neden? Kutsal kitaplarında bulunan tebliğ: "müslümanları katletmeniz emrediliyor" görevini yerine getiriyorlar... Türkiye - Laiklik Türkiye de ise din işleri devlet işlerinden bağımsız tutulduğu gibi eğitim hakkıda elinden alınmaktadır. Laiklik kavramını muhalefet ve onun bilinçsiz destekçileri koskoca islamiyet dininden daha büyük gösterip dinimizi yobazlaştıran ve gericilikle itham eden şekillerle vatandaşa sunuyor. SONUÇ: İnandığı din emretti diye; müslümanları öldüren bir devlet (israil). Diğer tarafta Laiklik adı altında dini arka plana atacak kanunları uygulayan devlet ve her olumlu konuda hükümetin önünü kesen dinsiz bir muhalefet. Allah sonumuzu hayr etsin diyerek yetinmeyelim. Dinimizi ve yaşantımızı geçmişte bozan hükümetlere kendimizi teslim etmemek için görev başında hazır bulunalım. propagandalar yapalım. Var olan bu hükümeti ayakta tutabilmek için'de desteğimizi esirgemeyelim. Propaganda, pazarlama, yapılan hizmeti olumlu şekilde diğer düşüncelere hazmettirme başarısı, tepki, destek, teşkilat muhakkak ne gerekiyorsa Ak partinin yanında sözde değil, özde bulunalım. Saygılarımla
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() agzına saglık.....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Helal olsun..Ağzına sağlık puan da verdim..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Teşekkürler ilgi ve alakanıza... Özelliklede burak kardeşim sana teşekkür ederim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |