![]() |
#1 |
![]() ![]() Milli Gazete'nin haberine göre, İnşaat malzemesinden hırdavata ithal edilen 130 ürüne yüzde 25 ek vergi getirilirken, AB üyesi ülkelerin yanı sıra İsrail de ek vergiden muaf tutuldu. Muafiyet listesinde Batı Şeria ve Gazze yani Filistin de yer almasına karşın, bu işten kârlı çıkacak olan, Türkiye’ye Filistin’in 1000 katı kadar ihracat yapan İsrail olacak. ![]() Bakanlar Kurulu kararı yayımlandı Bakanlar Kurulu, inşaat malzemelerinden hırdavata, manikür-pedikür malzemeleri ve törpülerden küçük mutfak aletleri ve kırtasiyeye kadar birçok ürünün ithalatına yüzde 25 ek vergi getirdi. Resmi Gazete’nin dünkü sayısında yer alan kararda, “Ekli tabloda yer alan ve A.TR dolaşım belgesi eşliğinde ithal edilen Avrupa Birliği ve Türk menşeli olmayan eşyadan ‘Diğer Ülkeler’ sütununda belirtilen oran üzerinden ilave gümrük vergisi alınır. Ancak, Türkiye’nin taraf olduğu serbest ticaret anlaşmaları çerçevesinde bir çapraz menşe kümülasyon sistemine dahil ülkeler menşeli eşyadan tercihli menşeinin tevsiki halinde ilave gümrük vergisi alınmaz” denildi. Filistin’i Al İsrail’i perdele! İlk bakışta, Filistin’den ithalata vergi muafiyeti sağlandığı görüntüsü hakim olsa da, bu muafiyet Gazze ve Batı Şeria’dan çok İsrail’e yarayacak. 2014’te İsrail’den yapılan ithalat 2.88 milyar dolar olurken, Filistin’den yapılan ithalat İsrail’den yapılanın binde birinden bile az olarak sadece 2.5 milyon dolar olarak gerçekleşti. AB, Sırbistan, İsrail’e yüzde 25 vergi yok Karar ekinde verilen yaklaşık 130 ürünün ithalatında, Avrupa Birliği üyesi ülkeler, İsrail, Makedonya, Bosna-Hersek, Fas, Batı Şeria ve Gazze Şeridi, Tunus, Mısır, Gürcistan, Arnavutluk, Ürdün, Şili, Sırbistan, Karadağ, Kosova, Güney kore, ve Morityus ek vergiden muaf tutuldu. Bu ülkeler dışındaki tüm ülkelerden, tüm ürünler için yüzde 25 ek vergi alınması kararlaştırıldı. Kaynak..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Saadet Partisi'nin 'parti bülteni' Millî Gazete bu tür haberlerle Saadet Partisi'nin % 1 civarındaki oyunu arttırarak AK Parti'nin, dindarlarını oylarını böleceğini zannediyorsa yanılır. Millet; AK Parti'nin oylarını, dindarların oylarını bölmek için her türlü şeyliğin nasıl yapıldığının ve yapılacağının itirafını kendi gözleriyle gördü, kendi kulaklarıyla duydu. Google'de Kanal B + Nahit Duru yazılarak arama yapılırsa çıkacak video seyredildiğinde her türlü şeyliğin ne anlama geldiği ve o her türlü şeyliğin nasıl yapıldığı net bir biçimde görülebilir.
Laikçiler, solcular, gâvurcular, Saadet Partisi'ni her türlü şeyliklerini yapmakta bir araç olarak kullanmakta ve Müslümanların oylarını, dindarların oylarını bölüp; laikçi, solcu, gâvurcu bir iktidar kurmak için bütün güçleriyle çalışmaktadırlar. Çünkü onlar biliyorlar ki AK Parti'ye merkez sağda ya da dindar sağda ciddi bir alternatif çıkaramazlarsa kolay kolay iktidar yüzü göremezler ve milletin partisi olan dindar ağırlıklı merkez sağ AK Parti, 'hâkim parti' olma konumunu sürdürerek uzun yıllar boyunca tek başına iktidarda kalmaya devam eder. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Bu SP'nin başına öyle bir mücahid lider geçmesi lazım ki gözünü budaktan esirgemeyip siyonizme karşı amansız bir mücadele edecekse ben her zaman onun arkasında olurum.Mırın kırın, ehüm ühümlerle siyaset yapanı hiç sevmem.Benim siyasetim adam gibidir.HAK İLE BÂTILI BİRBİRİNE KARIŞTIRACAK KADAR AKIL FUKARASI DA DEĞİLİM.PARTİCİLİK DE YAPMAM.OY KAZANACAĞIM VEYA KAYBEDECEĞİM DİYE BİR KORKUMDA YOKTUR.HAK VE ADALET NE İSE BEN ONU DESTEKLERİM. BEN AKP'Yİ İYİ TANIRIM.ONLAR TIPKI ESKİ ANAP'IN YOLUNDALAR...BİZE KİMSE GAZEL OKUMASIN.SP'NİN KADROSU, AKSAÇLILARDAN TEMİZLENMEDİĞİ MÜDDETÇE ONLAR HEDEFİNE ULAŞAMAYACAKLARDIR.ONLARIN YERİNE; GENÇ, DİNAMİK, DENEYİMLİ, TECRÜBELİ, AKADEMİST,CESUR, İLİM SAHİBİ VE ŞECAATLİ GENÇ KADROLARA İHTİYAÇ VARDIR.BUNLAR OLMADIĞI MÜDDETÇE ONLAR YERİNDE SAYMAYA DEVAM EDECEKLERDİR.BENİM YOLUM PARTİCİLİK YOLU DEĞİLDİR.BENİM YOLUM SIRAT-İ MÜSTEKÎM YOLUDUR. AKP'NİN ÇEKİRDEK KADROSU YOKTUR.ONLAR, TOPLAMA TAKIMI İLE VAZİYETİ İDARE EDİYORLAR.BU NEREYE KADAR SÜRECEK BİLİYOR MUSUNUZ?TAA Kİ MENFAATLER BİTENE KADAR...İŞTE TÜRK SİYASETİ BUNDAN İBARETTİR. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() AK Parti'yi nereden iyi tanırsın? Üniversitelerdeki başörtüsü yasağını kaldırmasından mı? 12 yaşından küçük çocukların da Kur'an kurslarına gidebilmelerini sağlamasından mı? Kapatılmış olan imam hatip ortaokullarını yeniden açmasından mı? Hem imam hatip ortaokullarında hem de diğer ortaokullarda başörtüsünü serbest bırakmasından mı? Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde başörtülü milletvekillerinin görev yapabilmelerini sağlamasından ve başörtülü milletvekillerine sahip olmasından mı? Başörtülü hanımların belediye başkanı olarak da görev yapabilmelerini sağlamasından mı? Kamu kurumlarında başörtüsüyle çalışılabilmesini sağlamasından mı? AK Parti'nin olağanüstü ve muhteşem hizmetlerinden birkaçı bunlardır. Dahası da sayılabilir ama yukarıda saydıklarım dahi durumu izahta yeterli olacaktır. Eğer Saadet Partisi dindarların oyunu çok bölseydi bütün bunlar ve benzeri olağanüstü ve muhteşem hizmetler gerçekleşmeyebilirdi ve dindarlar hâlâ; laikçilerin, solcuların, gâvurcuların zulümleri altında baskıyla yaşıyor olabilirlerdi Allah korusun. Dindarlar AK Parti'yi desteklediler ve kendilerine yapılmakta olan zulümlerden kurtuldular Allah'a şükürler olsun.
Konu Cihannur tarafından (02-08-2015 Saat 19:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Bu ayete göre,AKP şimdi Allah yolunda mıdır?.ÇOĞUNLUK KATILIM HİDAYET YOLUDUR DİYORSAN O ZAMAN HÂŞA NUH ALEYHİSSELAM 950 SENE YANLIŞ İŞ YAPMIŞ DEMEKTİR.BU İNCELİKLERE DİKKAT ETMENİZİ TAVSİYE EDERİM.. Size bir soru daha soracağım... Geçmişte söyledikleri net olduğu halde, sonradan bu söylediklerini yalanlayan kimseye ne denir?. Cevap:? Kim doğruları savunursa biz onlardan yanayız.Ancak, yalanların en tehlikelisi doğruya yakın olandır.İşte, müslümanlar bu ince meseleyi henüz kavrayamamışlardır. "Şikâyetçi oIup ağIadığım nice günIer oIdu. Zaman geIdi ki, ağIadığım günIere ağIadım." Hazreti Ebû Bekir (RadıyaIIahu anh) Evet, seçmesini bilmeyenin şikayet etme hakkı yoktur. O saydıkların hepsi göz boyamalarıdır..Başörtüsü mücadlesini zamanında ben çok yaptım, hemde 30 sene.. ama, meğer boşuna yapmışız.Şimdi "üstü şişhane altı tophane" olmuş.Edep hâyâ hak getire! Siz bize ülke insanımızın genel ahlak durumundan bahsedin.13 seneden beri düzelen bir şey var mı?Toplumumuz gittikçe yozlaşıyor, yozlaştırılıyor..Bunlar yalan mı şimdi?Tolumumuzun genel ahlakında birinci derecede devlet sorumlu değil midir?Bu ahlaki eksen kaymaları niye artmaya devam ediyor. Soruyorum size;Merhum Erbakan hoca her seferinde "ÖNCE AHLAK VE MANEVİYAT sözünden bu güne kadar ne anladınız ne bildiniz? "Dindar nesil yetiştireceğiz" dediler yüzlerine gözlerine bulaştırdılar.Ateizm derneklerinin resmen kurulmasına izin verdiler.Gidin bakıp bakalım AB ülkelerinde kurulmuş bir tek ateizm derneği var mıdır? SP'yi böldüler bir de utanmadan "bölünmeyin" diyorlar.Şimdi kalkıpda bana terane okumayın.Ülkenin genel ahlak durumu iflas etti.Ülkenin tamamı İmam Hatipli'de olsa bu ülkenin ahlakı düzelmez.Temelller sağlam olacak ki bir şeye faydası olsun. Şunu da hiçbir zaman unutmayınız ki eğer bir kimse sorgulama yeteneğini yitirmiş ise o kişi davarlar gibi güdülmeye mahkum olur. Perdenin arka tarafını görmezseniz hakikatlere ulaşamazsınız.Taassupluk ehli olursanız aklınızı bir başkasına kiraya vermiş olursunuz. BURADA BEN AKP'NİN CÜRÜMLERİNİ HENÜZ ANLATMADIM.ONLARI DA ANLATIRSAM KONU ÇOK UZAYACAKTIR. PARTİ PIRTININ PEŞİNE DEĞİL, HAK VE HAKİKATİN PEŞİNE TAKILIN Kİ SİZLERE HİDAYET YOLLARI AÇILSIN DEMEK İSTİYORUM. FÎ EMANALLAH.. Konu MEÇHUL ADAM tarafından (02-08-2015 Saat 19:59 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() İsrail'e tanınan hak haricinde her şeyden konuşulmuş.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Adamlar "evet biz çaldık diyolar", bunu buraya yazıyorum. Allah Allah, ayet, hadis, gazete küpürleri havalarda uçuşuyor. ![]() Buna ne denir. siz isim verin. yalakalık. kula tapınma. çıkar ilişkisi. vb.. ne yapmak istiyorsunuz merak ediyorum. adam kendisi yıllar önce söylemiş : "Birgün parmağımdaki yüzükten başka malım olursa, bilinki haram yemişimdir, çalmışımdır." Allah aşkına gelin Allah tan başkasına tapmayın. siyaset şeytan işidir. siyasetçinin peşinden gitmeyin. gelin peygamberin peşinden, izinden gidin. Bu yapılan müslümanlık değildir. Tek söyleyebildiğiniz, imamhatipler serbest oldu, başörtüsü serbest oldu. Keşke ikiside yasak olsaydıda dinin içi bu kadar boşaltılmasaydı. Birileri bunlar için mücadele edip hak yolda gitseydi. Başörtüsü için, Kuran için, Hak için mücadele şu sizin yaptığınızın yanında binkere daha iyidir. En azından o zamanlar yapılan mücadele Hak içindi. Şimdi hırsızlık yapanları korumak için mücadele ediyor, dine sarılıyorsunuz. Kendinizden başka herkese küfür ediyorsunuz. Bu gidiş nereye kadardır. Bilinki bu gidiş hakka olan gidiş değildir. Peygamber yolu olan gidiş değildir. Kaldı ki Peygamberimizin Hz Fatima ya öğüdünü hatırlayın. saadetin açıklamasını yazıyorum. onlar hak değil deniyor. başka partiyi yazıyorum, yok onlarda böyle deniyor. başka bir cemaati yazıyorum, yok onlarda hak değil. Allah sanki yeryüzünde size görev vermiş, akepeli olmayan cennete giremeyecek. başbakanınızın dediği gibi "Farzı ayn". buna tövbe demek lazım. tövbe etmek lazım. koskoca adamlar 2-3 kuruş para için neler söyleyebiliyorlar. yeterki menfaatleri gitmesin. musluklar kapanmasın. ben sadece sizlere tebliğ ediyorum. Yarın Hak bana sorarsa onlara tebliğ ettim diyeceğim. vesselam.. bu arada konu israile yardım ve yataklıktı. bu konuda bişey yazılamadığı için konuyu saptırarak başka yönlere çekilmiş. olsun, burada bu yapılır ama hakkın huzurunda bu sorular tekrar sorulacak. biraz bekleriz. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Muhterem kardeşim.Büyük ihtimal odur ki aynı derdi paylaşıyoruz seninle.Ancak, benim en çok üzüldüğüm mesele, hakikatleri anlattığımız halde, hâla bâtıl yolda yürümek isteyenler var.Biz bunları uyarmaya çalışıyoruz.Oysa ümmetçilik (İSLAM KARDEŞLİĞİ) şuuru bu millete aşılansaydı küffar orduları hep dize getirilirdi.Lakin tefrikalar ve ifratlar alıp başını yürümüş.Peki bizi adam gibi kim yönetecek?Bizim bir halifemiz hiçbir zaman olmayacak mı?Kafirlerin oyuncağımı olacağız her zaman? Bunlar kader değildir.Müslümanlarda korkunç derecede sürü psikolojisi ve vehn hastalığı var.Bu iki hastalık giderilse mesele halledilmiş olacak.Tabiri caiz ise,,müslümanlar koyun gibi olmuşlar ne yapacaklarını bilemiyorlar.Başıboş koyunlar her zaman kurtlara yem olurlar.Biz artık koyun gibi güdülmekten kurtulmalıyız.Sorgulama ve araştırma melekemizi geliştirirsek hakikatler gün yüzüne çıkacaktır.Artık uyuma zamanı değil, silkelenme ve ayağa kalkma zamanıdır... Konu MEÇHUL ADAM tarafından (02-09-2015 Saat 14:26 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
O saydıklarımı ve benzeri olağanüstü ve muhteşem hizmetleri göz boyama olarak görüyorsanız size bu konuda söyleyecek pek bir şey kalmıyor. Aklıma daha sonra geldi; AK Parti, ortaokullarda Kur'an'ı Kerim'i ve Peygamberimizin Hayatını da seçmeli ders olarak okutmaya da başladı. Bu da sizin nazarınızda pek önemli olmayabilir ama AK Parti'nin 12 yılı aşkın iktidarında yapmış olduğu bunlar ve benzeri olağanüstü ve muhteşem hizmetler benim için çok önemlidir. Biz şimdi neredeyiz Meçhul Adam? AK Parti Forum'dayız. Peki bu AK Parti Forum ne zaman kuruldu? 2007 yılının temmuz ayında. Yani daha öncesi yok. Peki AK Parti Forum hangi ağ üzerinde işliyor? İnternet üzerinde işliyor. Türkiye'de internet ne zaman gelişti ve yaygınlaştı? 2000'li yıllarda. Şimdi burada diyorum ki: El İnsaf! Arkadaşım, toplumumuzda ve genel olarak dünyada ahlâksızlığın artmasında maalesef ki internet çok etkili olmuştur. AK Parti ne yapsın, interneti mi kapatsın?! AK Parti iktidarında, zararlı bazı internet siteleri kapatılıyor ama yine de internette ahlâksızlık içeren ve zararlı olan çok sayıda site var. İletişimin çok gelişmesi ve internetin de yaygınlaşması sonucu dünyanın genelinde artan ahlâksızlıktan ötürü AK Parti'yi sorumlu tutmanız doğru olmuyor. Konu Cihannur tarafından (02-10-2015 Saat 23:57 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Allah rızası için söyle, toplumumuzun genel ahlak durumu 13 sene içinde iyiye gitmişse ben burada seninle tartışmayacağım. BİZİM MAKSADIMIZ ,PARTİLERİ SAVUNMAK VEYA AŞAĞILAMAK OLMAMALIDIR.TEK DERDİMİZ, ÜLKEMİZİN MADDİ VE MANEVİ SIKINTILARININ BİR AN EVVEL GİDERİLMESİNİ TEMENNİ EDİYORUZ, HEPSİ BUDUR... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|