![]() |
#1 |
![]() Hamas Sözcüsü Ayman Taha ateşkes konusunda anlaşmaya varıldığını bildirdi. Hamas ve İslami Cihad Hareketleri, Mısır heyetinin arabuluculuğu ile akşam saatlerinde ateşkes ilan edebileceklerini duyurdu. Her iki siyasal hareket te ateşkes şartı olarak ''İsrail'in Filistinli liderlere suikast yapmaması ve Gazze'ye yönelik hava, kara ve denizden saldırılara son vermesi, ambargonun kaldırılması'' öne sürüldü. Hamas Sözcüsü Muşir El-Mısri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''İsrail-Hamas arasındaki ateşkes ihtimali açık'' ifadesini kullanmıştı. Rotahaber
![]() Konu Necip Fazıl tarafından (11-20-2012 Saat 23:03 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Neden Hamas ateşkes ilan ediyor saldıran İsrail ateşkesi Hamas yapıyor ben şuan da İsrail'in ateşkese uyacağını sanmıyorum yine saldırıp Haması ateşkesi bozmakla suçlayıp kendini haklı çıkarma peşine düşebilir..
Biraz önce Gazze'de Filistinli bir gazeteci daha şehit edildi saldırılar devam ediyor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Filistinli Gazeteci Muhammed Murteca: "Henüz bir anlaşma söz konusu değil İsrail'in bu çağrıya ne yanıt vereceği bekleniyor..
Bugün İsrail uçakları Gazzeye havadan bir broşür dağıttı o broşürde evlerinizi terk edin kara harekatına başlayacağız yazıyordu.. Şuan da 40 bin İsrail askeri Gazzeyi kuşatmış durum da ve 75 bin askerde göreve çağırıldı bu ateş kes gerçekten sağlanacakmı 2 saat sonra öğrenicez" dedi Velfecr |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İsrailin ne olduğu ortadadır.depara arkadaş olayı gayet iyi özetlemiş.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Hamas ateşkese uymak zorundadır daha fazla müslüman kanı akmaması için bu şart...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() meçhul arkadaş ne ateşkesinden bahsediyorsun.2008 deki Filistin katliamını unuttuk galiba.adamlar buluttan nem kapıyor.sadece istihbarat aldık deyip bile Gazzeyi vuruyor.sen neden bahsediyorsun.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Ben sadece müslüman kanının durmasını istiyorum hepsi bu savaşıyorlar da ne oluyor ölen masum insanlar oluyor çoluk çocuk ölüyor... Ben israil domuzu suçsuzdur mu diyorum hayır ama masum insanların ölmemesi için ateşkes şart yoksa yine masumlar ölmeye devam edecek... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Cevabını sen veriyorsun zaten İsrail'i yanlız bırakmazlar... Bu sebeptendir işte ateşkesin önemi yoksa bende söylerim tabi bıraksınlar İsrail'i tek başına ama bırakmayacaklarını biliyoruz... İşte orada çok kan akmaması için ateşkes şart ya zaten... Ayrıca Obama'nın da savunulacak bir yeri kalmamıştır vesselam... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
şimdi asıl meselemiz yani ateşkes olayına gelince az önce de dediğim gibi israilin saldırması için herhangi bir bahaneye ihtiyacı yoktur.eğer cüzi anlamda bir şey yapılacaksa Türkiye nin oraya silah yardımı yapması düşünülebilir.tabi bu da uluslararası arenada hem orta doğu hemde batıya yakınlığıyla bilinen Türkiye nin imajını zedeleyecektir ama Başbakanın da dediği gibi ''eğer öleceksek onurumuzla ölürüz'' bu kadar basit. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|