![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar 11 ayın sultanının gelmesi ile birlikte tezgahlarda çeşit çeşit hurmalar görmeye başladık bunlardan en gösterişlisi ve en albenisi olanlardan biride israil hurmasıdır.Filistinde ki kardeşlerimiz bunlar yüzünden acılar çekerken bizim israil sıfatlı bi hurmayla orucumuzu açmamız doğru mu ?
Bu yüzden israil hurmasını satanı da onla orucunu açanı da kınıyorum > ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bide en pahalısıymış işim olmaz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() israilliler mi yapıyor bu kadar da olmaz ALLAH ın nimeti böyle saçma sapan bir olay olur mu be... yakışır mı bize....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() israılın hurma dısındada cokk yıyecek urunu var müslümanlara hıtapp ederr dıkkat etmemız lazımm
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() SADECE HURMA SINI PROTESTO ETMEKLE OLMAZ...SAVAŞA DOĞRUDAN DESTEK VEREN BÜTÜN İSRAİL ÜRÜNLERİNİ PROTESTO EDİYORUM....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() peki ambalaji olmyan ve israil hurmasi olup oldugu belli olmayan hurmalari yiyorsak nolacak
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() onu protesto edıoruz bunu protesto edıoruz ..sonuc ne sıfır..yazılan yazıldıgı yerde kalıo ıste..
coca cola ıcmeyelım ısraıl hurması yemeyelım.. amerıkan mallarını protesto edelım fransız mallarınıda ısraıl mallarınıda..tamam kabul edelım..ama sızce edılebılıormu..herkes protesto edıo ama gercekten edılıormu ![]() olaya bırde su acıdan dusunmek lazım bunlar zaten turkıyeye alınıo parası verılıo yanı su saatten sonra almasak kıme zarar kendı esnafımıza zarar.. sımdı dıceksınız bız almazsak talep meselesı bu bı sure sonra onlarda almaz ama olmuo ıste sayılı ınsanın cabasıyla olmuo olmazda.. genıs capta bıseler yapmak lazım..ısraıl hurmasını protesto edıorum dıye topık acmakla olmuyo keske olsa..ama olmuo..sorun daha derınlerde nıye hala gormuyoruz.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() " İsrail hurmasını protesto edince ne oluyor ? " diyolar maksat safım belli olsun !
Lütfen okuyunuz . . . "Hz. İbrahim (a.s)'in ateşe atıldığını duyan küçük bir kuş gagasına bir damla su alıp yangın yerine gelmiş ve suyu ateşin üzerine bırakmış. Hz. İbrahim (a.s) ona 'kuş kardeş! kanatlarına dikkat et yanma, hem senin gagandaki su bu ateşi söndürmeye yetmez. Kaldi ki sonunda yine Yüce Rabbim'in dediği olur.' demiş. Buna karşılık olarak küçük kuş Hz. İbrahim (a.s)'e şöyle cevap vermiş: 'Bunun böyle olduğunu ben de biliyorum. Fakat istedim ki: dostluğumuz belli olsun, safım belli olsun.'" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|