05-31-2010, 02:20 | #1 |
İsrail Meydan Okudu: Hep birlikte göreceğiz !
İsrail Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Ofir Gendelman El-Cezire kanalına yaptığı açıklamada İsrail’in Gazze’ye yardım götüren Özgürlük Filosu’na kesinlikle izin vermeyeceğini söyledi.
Özgürlük Filosu’nu organize edenlerin Müslüman Kardeşler’e bağlı radikal İslamcı kuruluşlar olduğunu öne süren Gendelman, “Biz onlara yardımları Aşdod Limanı’na indirmelerini teklif ettik fakat kabul etmediler. Onların amacı Filistin halkına yardım değil. İsrail’e meydan okumak” dedi. Yardım kampanyasını organize edenlerin çatışma istediğini iddia eden Gendelman, “Hep birlikte göreceğiz bakalım neler olacak” şeklinde meydan okudu.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-31-2010, 02:20 | #2 |
İsrail Ordusu Resmi Sözcüsü Ovijai Odraei İsrail deniz kuvvetlerinin filoya müdahale edeceğini yineleyerek gemilerin Gazze’ye ulaşmasına engel olmak için güç kullanmakla tehdit etti.
‘Filonun Gazze’ye ulaşmasını engellemek ve gemileri Ashdod limanına çekmek için deniz kuvvetlerine güç kullanma emri verildi’ diyen Odraei, gemilerdeki insani yardım malzemelerinin güvenlik kontrolünden sonra İsrail tarafından Gazze’ye ulaştırılacağını söyledi. Filonun İsrail’in güvenliği için ne gibi bir tehdit oluşturduğu sorusuna “Bu gemiler bilmediğimiz yerlerden yola çıktı, ne taşıdıklarını da bilmiyoruz” şeklinde yanıt veren Odraei, gemilerde Cezayir ve İran’dan Hamas dostu isimlerin bulunduğunu ifade etti. Odraei şöyle soruyor: “Filoyu organize edenler neden ilgili resmi kuruluşlar tarafından gemilerin kontrol edilmesine izin vermediler? Yardımları Mısır kanalıyla göndermeyi neden reddettiler?” |
|
05-31-2010, 02:37 | #3 |
İyiki gitmek bana nasip olmamış bu gece ya ben ölürdüm ya onlardan ölürdü..
iyiki dememin sebebi ise benim yüzümden belki masum insanlar ölürdü.. |
|
05-31-2010, 02:49 | #4 |
Adamlar resmen zor kullanacağını ilan etmişler, Allah encamlarını hayr eylesin....
|
|
06-01-2010, 13:28 | #5 |
Hiç kimseden çekinmeleri yok arkasında amerika gibi bir abisi olduğu sürecede bu hep böyle olacak.
|
|
06-01-2010, 15:33 | #6 |
amerıka abısı degıl onların ısraılın cocugu amerıka ..
amerıka ısraılın sozunden cıkmaz.. |
|
06-01-2010, 15:34 | #7 |
Resim normal boyutlarından daha küçük görünüyor.Tam Boyutları için Tıklayınız . 660x493 ve 57KB.
bu nasıl ımza musluman adama boyle ımza yakısır mı |
|
06-01-2010, 15:36 | #8 |
Doğru o imza silinmeli.Burada hanımlar var,insan sinirden duygusallığından küfür eder ister istemez ama bu şekilde olmaz.
Özellikle Filistin bayrağı üzerinde yazan kelime-i tevhid varken hiç olmaz.Hiç yakışmaz bu.Tepki verirken kendimize zarar vermeyelim. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|