03-23-2013, 01:48 | #1 |
İsrail Türkiye'den özür diledi!!! AHMED HULUSİ (1998)
OKYANUS ÖTESİNDEN (2) 1998 Bir gün bir zât ile oturmuş konuşuyordum bundan 30 küsur yıl önce...
Sordum, gençlik hayalleri içinde... -Dedem, kıyâmete ne kadar var?... diye... -Hulûsi, kıyâmeti hiç birimiz görmeyiz!... Ama kıyâmetten önce pek çok olay var ki, onların bir kısmını siz göreceksiniz!... dedi... Merak ettim, sordum... -Dedem onlar ne ola ki?... -Bak, Hulûsi, eğer Mehdi`nin çıktığını duyarsan, sürünerek bile olsa, hemen yanına koş!... O Mekke`de açığa çıkınca, pek çok kişi onu inkâr edecek!... Ama sen onun yanında olmaya bak!... O açığa çıkmadan önce, Evliyaullahın çok büyük bir kısmına bile gizli kalacak!... Ama bundan mühimi, o çıkmadan önce pek çok önemli olay cereyan edecek!... -Hayrola dedem neler var ondan önce?... -Önce 3. dünya savaşı çıkacak; ve Avrupa’da taş üstüne taş kalmayacak!... -Dedem Türkiye’de perişan olmaz mı o zaman?... -Türkiye pek o savaşa girmiş sayılmaz... Çünkü o savaştan önce Avrupa Türkiye`yi dışlayacak ve atacak!... -Ama biz NATO`dayız?... -Nato’dan da çekilir o zaman Türkiye herhalde!... Çok üzülecekler Avrupa bizi dışladı diye o zaman bazıları; ama bunun ne büyük rahmet olduğunu geride kalanlar anlayacak... O zaman Ruslar 6 ay süreyle İstanbul`u işgal edecekler!... -Dedem biz bir şey yapamayacak mıyız?... Ruslar nasıl işgal eder İstanbul`u?.. -Muhyiddini Arabi’nin kitabında gördüm ben, Rusların 6 ay Istanbul`da kalacaklarını ve bu sürenin sonunda İstanbul`u terk edeceklerini... -Dedem Avrupa bizi niye dışlasın ki?... -Müslüman olduğumuz için!... Elhamdulillah müslüman insanlar başımızda olacaklar!... -Dedem Avrupa’nın bizi dışlaması 3. Dünya savaşının habercisi mi yani?... -Evet ama ondan önce de bazı olaylar var... -Ne onlar?... -Türkiye‘de idare öyle bozulacak ki, yeniden bir (ben kendi ta’birimi kullanıyorum burada) yapılanma olacak, zorlu bir ameliyattan sonra!... Bu arada Yunanistan’la da bir savaş olacak... O savaşta Yunanistan haksız olup, çok şeylerini kaybedecek!... -Peki dedem, dedim, ben... Amerika ne olacak?... Biz oradan da mı kopacağız?... -Hayır, Avrupa bizi attığı zaman, o bize destek verecek!... Ruslar, Avrupa’da taş üstüne taş bırakmayacaklar!... Suriye bize düşmanlık ederken, Yahudiler dostluk gösterecekler!. Suriye Hatay’ı isterken Yahudiler Şam’a kadar gelecekler... Bu Mehdi çıkana kadar devam edecek!... -Peki dedem, o harpler sonrasında insanlık ne halde olur?... -Perişan... Ellerinde, dinlerinden başka bir şey kalmayacak!... Mehdi’nin çıkışından sonradır ki Deccal çıkacak... Sonra İsa Aleyhisselâm’ın nüzülü var... Ondan sonra da Çinli`lerin Türkiye`ye kadar ve Orta Doğuyu istilâsı... Yecüc Mecüc diye bahsedilen kavimler Çinli’ler ile Ruslar`dır!... -Dedem, dedim... Bunlar ne zaman olur?... -Hepsinin başı Avrupa’nın Türkiye’yi aralarından atmasıdır!... Ondan sonra dökülen tesbih taneleri gibi olaylar birbirini takip eder!... -Dedem, o günde bizler ne yaparız?... -Hulûsi, korkunun ecele faydası yoktur!... Allah ne takdir etmiş ise onu yaşayacağız... Takdir ezelde olmuş bitmiş!... Evliyaullah bunların olup bittiğini görmüş... Herkes kaderini yaşayacak!... Sen elinden geldiği kadarıyla sağlıklı olup, ibadetini yap, âhıretine hazırlanmaya bak... Mehdi’nin çıktığını duyarsan, sürünerek bile olsa ona katıl!... İsa Aleyhisselâm’ da O`nun yanına gelecek!... İstanbul`da iken Deccal çıkacak!... ve sonra da İsa Aleyhisselam inecek!.. Allah bunu hazmetmeyi hepimize kolaylaştırsın Hulûsi... Okyanus Ötesinden 08 Mart 1998 http://okyanusum.com/mesaj3.html
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-23-2013, 20:00 | #2 |
|
|
03-24-2013, 09:33 | #3 |
Netanyahu, özrün nedenini açıkladı
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Türkiye'den özür dilemelerinin ardındaki ana sebebin Suriye'deki durum olduğunu açıkladı. Facebook sayfasında konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Netanyahu, "Değişen gerçekler, bölgedeki ülkelerle ilişkilerimizi yeniden ele almamızı gerektirdi. Suriye krizinin sürekli kötüleşmesi en önemli kaygımız." ifadelerine yer verdi. Suriye'de gelişmiş silahların farklı unsurların eline geçmeye başladığını belirten İsrail başbakanı, "En çok korktuğumuz da kimyasal silahların terör gruplarının eline geçmesidir." dedi. Özellikle Golan Tepeleri'ndeki grupların kendileri için büyük tehdit olduğunu belirten Netanyahu, sınır bölgesini yakından takip ettiklerini ve muhtemel bir gelişmeye karşı cevap vermeye hazır olduklarını ifade etti. Türkiye ile ilişkilerin kesilmesinden 3 yıl sonra bu ilişkileri yeniden tesis etmeye karar verdiğini belirten Netanyahu, bu süre içerisinde de krizi sona erdirmek için girişimlerde bulunduklarını belirtti. Netanyahu, "Suriye ile sınıra sahip olan Türkiye ve İsrail'in iletişim halinde olması önemli." dedi. Türkiye ile ilişkilerin kesilmesinden 3 yıl sonra bu sebeple ilişkileri yeniden tesis etmeye karar verdiğini belirten Netanyahu, "ABD başkanının ziyareti sona ererken aramızdaki krizi çözmek için Türkiye başbakanını aramaya karar verdim." dedi. Savunma Bakanı Moşe Ya'alon da Netanyahu'yu hem Türkiye hem de İsrail'in çıkarına olan sağduyulu kararı için kutladı. Eski Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, özür dilenmesini 'ciddi bir hata' sözleriyle eleştirmişti. KAYNAK BENİM DE BİR DİYECEĞİM VAR.BRE KAFİR!.O KORKTUĞUN VE TERÖR GRUPLARI DEDİĞİN NUSRET CEPHESİ İLE ÖZGÜR SURİYE CEPHESİDİR.BUNLAR ZALİM ESED KEFERESİNİN ORDUSUNA KARŞI CİHAD EDİYORLAR.BU KAFİRİN MAKSADI,MAKSAT TÜRKİYE'Yİ YUMUŞATIP ORAYA MÜDAHELE ETTİRME ÇABASIDIR.BU OYUNA TÜRKİYE GELİRSE VAY HALİMİZE!.YANİ TÜRKİYE'NİN SURİYE'DE OLUP BİTENLERİ İSRAİL'E AKTARMASINI İSTİYOR.KIÇI TUTUŞTU Kİ TÜRKİYE'DEN MEDET UMUYOR. VALLAHİ ALDIĞIMIZ SON HABERLERE GÖRE SURİYE'DE ŞERİAT DEVLETİ KURULDUKTAN SONRA BÜTÜN FÜZELER İSRAİL'E DOĞRU ÇEVRİLECEĞİNE DAİR AND İÇMİŞLERDİR.BÜTÜN KORKULARI BU YÜZDENDİR.İSRAİL'İN SONU YAKINDIR. Konu MEÇHUL ADAM tarafından (03-24-2013 Saat 09:40 ) değiştirilmiştir.. |
|
03-24-2013, 09:38 | #4 | |
Eymen ez-Zevahiri
Suriye'nin Direnişçi Halkına "Esad ve Obama'ya Deyin ki : "Korku zincirlerini kırdık, işkence dolu hapishanelerinizi yerle bir ettik. Suriye'nin mücahidleri ve hür insanları olarak şereflice yaşamaya ya da şehidler olarak ölmeye karar verdik Deyin ki : "Allah'ın izniyle mübarek öfkemiz ve sert direnişimiz muzaffer cihad bayrağı sevgili Kudüs'ümüzün üzerinde dalgalanmadıkça durmayacaktır". Şarkın İzzetli Diyarı Şam'dır "Kendileriyle savaşılanlara, zulme uğramış olmaları sebebiyle, (savaş konusunda) izin verildi.Şüphesiz Allah onları zafere ulaştırmaya kadirdir." (Hac 39) Bismillah... Allaha hamd olsun, Salat ve selam Allah'ın Resulüne, aline, ashabına ve onları dost edinenlere olsun... Allah'ın selamı, rahmeti ve bereketi tüm Müslüman kardeşlerimin üzerine olsun... Bu mesajımı ribat, cihad, izzet, yiğitlik ve cömertlikle, zillete başkaldırmış, zulme ve zalimlere karşı koymuş, fedakârlıkta yarışan yüce Şam ehline yöneltmek istiyorum. Sizlere Derim ki: Ey Kahraman Yiğitler, Ey Mücahidler, İyiliği emredip kötülükten alıkoyanlar! Sizlere Selam Olsun! Ey Zulme ve Katliama Uğramış Mustazaf Mazlumlar Sizlere Selam Olsun ! Ey Kardeşlerimiz! Sizlere Selam Olsun! Sizler zalim, hain ve haddini aşmış bir zorbanın zulmüne, fesadına, ihanetine, küresel zorbalarla işbirliği yapana ve Golan Tepelerini Siyonistlere peşkeş çekene karşı direnişiniz ile ders verdiniz! Selam Sizlere Olsun! Sizler yüce dağlar gibisiniz! Zulmün her türlüsüne uğradığınız halde başı dik durdunuz! Ne zaman sizden biri şehit olsa sizden yüzlerce yiğit şehadet için öne atılmakta... Ne zaman sizden biri esir alınsa sonu esaret olsa da öne atılırsınız... Sevgili Suriye'nin her karışındaki İslam'ın aslanlarına ve yiğitlerine selam olsun! Şu kafiyelerimle mazeretlerimi sunduğum.... Saba rüzgarı ile üşüyen ve gözyaşları dinmeyen.... Uğradığı felaketler vasfedilemeyecek kadar büyük olan.... Uğradığı her felaket ile gönlümde derin yaralar oluşan Şam Ehline Selam Olsun !... Ey kahraman yiğitler! Öne atılmanızla örnek oluşturdunuz. İslam ve Arap alemine fedakarlığınızla, sebatınız ve zulme karşı direnişinizle ders veriyorsunuz. Nasıl olmasın ki! Siz Şamlılar ribat, cihad ve şehadetin erlerisiniz. Sizler Halid Bin Velid'in, Ubeyde Ibni Cerrah'ın (Allah Onlardan Razı Olsun), İmam Evzai'nin, Nureddin Zengi'nin, Selahaddin Eyyubi'nin, İbni Teymiyye'nin, İzzeddin Kassam'ın ve Mervan Hadid'in evlatlarısınız (Allah hepsine rahmet etsin) ! Ey Şam! Sen İslam'ın sütannesi değimlisin? Senin İslam'a olan hizmetlerin unutulur mu? Senin için Selahaddin'den daha güzel bir tac olabilir mi? O taçdan daha süslüsü seni niteleyebilir mi? Der'a, Cisr Şuğur, Marati Numan, Banyas, Humus, Kahraman Hama'daki, ribat ve cihad Şam'ının her karışındaki hür, kahraman ve cesur yiğitlere selam olsun! Yalın göğüsleriniz ile tank ateşine, top ateşine ve havanlara karşı koymaktasınız. Geceleri ölüm ve bombalamalarla......Gündüzleri ise esaret ve yıkımla geçer..... Bombalar patladıkça ufku kızarır ve kararır.... Refahını yitirdikten sonra onu sana kim geri verebilir, sorun.... Onun (Esad) kalbi ile taş arasında bir fark var mı.... Haklarını arayanlar geldiğinde dediler ki....Kanuna baş kaldıran çeteler birliğimizi hedef aldılar..... Ona deyin ki: "Bilakis sen suç çetelerinin liderisin, hainlerin önderi ve bozguncuların büyüğüsün, cellatların başı ve terörle savaş adı altında İslam'a karşı savaşta Amerika'nın işbirlikçisi ve İsrail sanırlarının koruyucususun"... Deyin ki : "Zillet dönemi kapanmıştır, aldatma dönemi artık bitmiştir, soygun düzeni iflas etmiştir"... Deyin ki : "Korku zincirlerini kırdık, işkence dolu hapishanelerinizi yerle bir ettik. Suriye'nin mücahitleri ve hür insanları olarak şereflice yaşamaya ya da şehitler olarak ölmeye karar verdik." Bir memleket ki, gençleri yaşamak için ölüme koşmakta......milletinin yaşamı için kendilerini feda etmekte... Ölüm ve hayatın arasında durdunuz....rahattan vazgeçtiğinizde onları zora soktunuz.... Eğer hürler ölüm kasesinden içmeyeceklerse öyleyse kim bu kaseden içer ki.... Fedakarlık olmadan haklar elde edilemez.....Ölüm nice nesillere hayat verir....Esaret nice nesillere özgürlük getirir.... Onu çalacak her el için özgürlüğün kapısı kan kırmızısıdır.... Ey Şam'ın Özgür İnsanları ve Mücahidleri! Zannediyorum ki, dünya müstekbirlerinin oyunlarından ve Haçlıların hilelerinden habersiz değilsiniz. Yönetime geldiğinden beri Beşşar Esad ile işbirliği içinde olan Amerika bugün sizinle beraber olduğunu söylemekte. Öfkenizin Esad'ın tahtını salladığını gören, Tunus ve Mısır'da iki büyük işbirlikçisini yitiren Amerika, İsrail'in sınırlarını ihlâsla koruyan Esad'ın yerine devriminizi ve cihadınızı işlevsiz bırakacak, Amerika süreci takip edip kendi çıkarlarını gözetecek bir düzen getirmek ve sizlere de az bir özgürlük vererek ümmeti kandırmanın peşinde. Batı'ya güzel duygular besleyen kişiye de ki....Serabı güzel görene bunun ne faydası olur ki.... Muhaliflerin vaadleri sizi kandırmasın....düzelteceğim iddiasıyla ülkeleri gasp ederler.... Vallahi fırsat olursa onlara hazırladıklarımız kabir ve hançerdir....kuzu postuna bürünmüş kurtlar bugün ümmetin kurtarıcısı gibi görülüyor.... Amerika ve Obama'ya deyin ki : "Bizler Fatihlerin evlatlarıyız, mücahitlerin torunlarıyız, mücadelecilerin varisleriyiz"...Deyin ki onlara : "Bizler hürriyet mücadelesi veriyoruz, bozguncu tağutlardan kurtuluş ve İslam topraklarını özgürleştirme mücadelesi veriyoruz"..... Deyin ki onlara : "Allah'ın izniyle mübarek öfkemiz ve sert direnişimiz muzaffer cihad bayrağı sevgili Kudüs'ümüzün üzerinde dalgalanmadıkça durmayacaktır". Ribat ve cihad diyarı Şam'daki Ehlimiz ve kardeşlerimiz! Allah biliyor ki, şayet Haçlılarla sürdürdüğümüz amansız savaşımız ve Sykes-Picot ile çizilen ve yöneticilerimizin kutsadığı sınırlarımız olmasa ben ve kardeşlerim bugün sizinle birlikte ve aranızda olur, sizi ölümüne savunur ve göğüslerimizi sizlere siper ederdik. Ancak bizi sevindiren o ki, Şam'da bunu yapacak yeterli mücahid ve murabitler ziyadesiyle bulunmaktadır. İslam'a ve Müslümanlara olan yardımınıza karşılık Allah sizi hayır ile mükâfatlandırsın. Ey Şam'ın evlatları Celal sahibi Allah size hayırlar versin, Şarkın İzzetli Diyarı Şam'dır. Davamızın Sonu Allah'a Hamd Etmek ve Resulüne Salât ve Selam Getirmektir. Esselamu Aleykum ve Rahmetullahi ve Berekatuh KAYNAK Alıntı:
Netanyahu kafirini korkutan bu sözlerdir. |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|