![]() |
#1 |
![]() Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (Tso) İsrail Ürünlerini Boykot Kararı Aldı.
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) İsrail ürünlerini boykot kararı aldı. Oda toplantı salonunda gerçekleştirilen yıl sonu meclis toplantısında İsrail ve İsrail'e destek veren ülkelerin ürünlerini boykot etme kararı alındı. Toplantıda konuşan TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, İsrail'in tüm dünyanın gözü önünde ''terör'' estirdiğini ifade ederek, ''bu vahşete seyirci kalınamayacağını'' açıkladı. Boykot çağrısında bulunan Erkoç, İsrail ve destek veren ülkelerin ürünlerinin boykot edilmesini teklif etti. Oylamaya sunulan teklif kabul edildi. Bu arada, Kızılay tarafından bölgeye ulaştırılmak üzere yardım kampanyası duyurusu da yapan Erkoç, gıda, temizlik ve insani ihtiyaç olan her ürünün yardım kapsamında bağışlanabileceğini söyledi.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Malatya Ticaret ve Sanayi Odası bu konuda gerçekten önemli bir adım atmıştır. Çünkü daha önceleri vatandaşa İsrail Ürünlerini almama konusunda telkinlerde bulunan birçok kampanya düzenlenmiş , ancak başarı sağlanamamıştı.
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Şimdi İsrail mallarını satmama kararı alarak kampanyanın etkili olmasını sağlamış olacak. Bu konuda Malatya da marketler zinciri olan iki büyük kurumun katkılarıda önem arzediyor. Bu boykot kampanyalarının daha da gelişerek İsrail mallarının sınırdan dahi geçirilmemesi gerekmektedir |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Her katliam sırasında yapıldı unutuldu unutmamak dileği ile Allah (c.c) her daim Müslümanlara kuvvet versin.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
İnşallah dediğiniz gibi olur, olacaktır.. Ve TSO'nun yanı sıra BİM'de bu ürünlerin hiç birine yer vermiyor raflarında.. Umarım böyle oluşumların sayısı daha da artar. Daha da artar ki gerçekten de yaptığımızın gerçekten 'boykot' olduğuna karar da vermiş olalım.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|