![]() |
#1 |
![]() ![]() İsrail, Yardım Gemilerine Ateş Açtı Türkiye'de Gazze'ye yardım için hazırlıklar devam ederken, İsrail Deniz Kuvvetleri, Gazze'ye yardım götüren Malezya gemisine ateş ederek onu Mısır sularına çekilmeye zorladı. 16 Mayıs 2011 / 14:02 İsrail Deniz Kuvvetleri, Gazze'ye Kanalizasyon borusu taşıyan Malezya yardım gemisine uyarı ateşi açtı. Perdana Küresel barış Vakfı sorumlusu Şems-ül Ezher, Gazze'ye kanalizasyon borusu götürmekte olan yardım gemisinin İsrail Deniz Kuvvetleri tarafından uyarı ateşi açılarak Mısır sularına çekilmeye zorlandığını söyledi. Ezher, geminin hala Gazze'ye 30 mil uzakta Mısır sularında beklediğini belirtti. Yardım gemisinde 7 Malezyalı, iki İrlandalı ve 2 Hintli barış gönüllüsünün bulunduğu belirtildi. Gemi, Gazze'nin tahrip olan kanalizasyon sisteminin yenilenebilmesi için plastik atık su borusu taşıyordu. http://tevhidhaber.com/news_detail.php?id=77317
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() al işte...
ufacık bir soysuz devlet tüm dünyaya kafa tutuyor.... israilin artık kafasının ezilme zamanı gelmiştir... birisi şu adamlara haddini bildirsin.... |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Bu Sorunu Hür bir cihad hareketi dışında kimse çözemez... ! Gerçeği konuşmanın artık vakti gelmiştir... Yakında Allahualem Mehdi a.s. onların hakkından gelecektir... Allah c.c. en doğrusunu bilendir...!(Kastım oturup beklemek değildir*) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Teknik ve ilmi yönden siyonist devlet ile aynı seviyeye ulaşmadan bu devlet ile baş edilmez. Müslümanın kanından beslenen ahlaksız devlete karşı galebe çalmak istiyorsak her sahada etkin olmamız şart. Mevlamın hikmetleri müslüman ülkelerinin asrın cihat kavramı ile hallenmeye bağlıdır kim bilir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Biz karınca misali safımızı belli edelimde...
İbrahimi ateşten koruyan Rabbim adaletiyle tecelli edecektir... Tevekkül terimini bilen bizler için bunu yapsakta bişey olmaz düşüncesi yanlıştır... |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Mutlaka zaten aksi safta duran kişinin müslüman kimliği tartışılır. Burda dikkat edilmesi gerekli taraf olurken kullandığımız argümanların bu asırdaki etkisi , yoksa bu adilik karşısında vicdanı olan her kişi taraf olarak aynı hassasiyettedir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Öncelikle Düşmanı tanımak gerekir... Dünyadaki Finansal Kuruluşları, Hammadde kontrolünü, Devletleri, sistemleri, Hükümetleri, Uyduları, Teknolojiyi, Medyaları kontrol eden bir güçten İlluminati'den bahsediyoruz... Bu Şeytani güç ahir zaman bidayetleri için hakikattir... Devletler gözünden bakarsanız elhamdülillah müslümanlar ellerinden geleni yapıyorlar sözümüz olamaz lakin anlaşılması gereken iki nokta vardır : 1) Dahili Cihad'dır ki Zehirlerin temizlenmesi ile İnsanların içinde bulunduğu buhranı Asrın cihadına uygun şekilde ileriye yönelik insanları imanı hakkaniye ve ittihad-ı islam noktasına ulaştırmak... 2) Harici Cihaddır ki etkili bir şekilde bu dünyaya meydan okuyan dünyayı haritada istediği noktaya istediği şekilde füze gönderebilen işgal eden güce misliyle mukabelede bulunan Mücahidlerdir...! Hepsi bir takımdır... Bu takımın Harici Cihad'ı Afganistan, Irak gibi yerlerde bu gücü iflas noktasına kadar getirmiştir ki ! Bu takımın ayrılmaz parçalarını deccali bir strateji kullanmak suretiyle yalanlarla birini diğerine tercih edilmeye zorlandığı bir dönem yaşıyoruz...! Bu imtihanımızı kaybetmemek ve daha derin bir anlayışla kuşatabilmek açısından Alemlerin Rabbi olan Allah'a hamd ve sena ederken ! Hakikatlerin çağında basiret ve İlim diliyorum... Rahman ve Rahim Olan Allah'ın Adıyla Allah c.c. emrinde galiptir bir çoğu bilmez (Yusuf 21) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() kullandığımız argümanların etkisi argüman kullanmamaktan daha fazladır emin olunuz...
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
İşte bazılarının kullandığı argümanları birileri benimsemediği ve uygun görmediği için kullanılmadığını sanır. Herkes bu dava için mücadele verir lakin başarılı olmak için hangisinin etkin olacağına zaman şahitlik edecektir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |