AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 01-25-2010, 07:02   #1
Kullanıcı Adı
ismet
Thumbs down İsrail'in Yaptığı Katliama Karşı Hitler Düşüncesinde Olanları Protesto Ediyorum...
"Gün gelecek öldürmediğim her YAHUDİ için bana küfredeceksiniz."
(Adolf Hitler)

Nazi Almanyasının diktatörü Adolf Hitler'i hepimiz biliyoruz. Saf bir Alman ırkı ortaya çıkarmak için katlettiği Yahudileri biliyoruz. Sadece bununla kalmayıp koca bir Dünya savaşı çıkarıp milyonlarca insanın ölmesine binlerce insanın sakat kalmasına neden olan diktatörün Hitler olduğunu biliyoruz.
Bugün İsrail Devleti'nin Filistin'deki masum Müslüman halka karşı yaptığı zulmu ve katliamı da biliyor ve İsrail'e lanet okuyoruz. Ama bazı arkadaşlar yukarıda Hitler'in söylemiş olduğu sözü gerekçe göstererek Hitler'in yapmış olduğu Yahudi Katliamını haklı göstermeye çalışıyor. Bu kesinlikle kabul edilemez. Sonuçta Hitler'in katlettiği insanlar da masum insanlardı. Yahudi olmaları onların katledilmesini haklı çıkaramaz.
Bugün İsrail'in tutumunu hiçbir insan destekleyemez. Destekler ise insanlığından süphe etmeli ve de unutulmamalı Hitler bugünün İsrail'inden kat kat cani bir tutum içindeydi. Orada gaz odalarında yakılan Yahudiler de masumdu onların da hiçbir suçu yoktu. Bugün de Filistin'de katledilen insanlar masum insanlar hiçbir suçları yok. Bir katliam üzerinden başka bir katliam haklı çıkarılamaz. İsrail ne kadar kötü olursa olsun Hitler hiçbir zaman Yahudileri katletmekte haklı değildi İsrail de Müslümanları katletmekte asla haklı olamaz. Dünyada hiçbir katliam haklı olamaz, doğru olamaz...
Buradan İsrail'in Filistin'de yaptığı katliam sonucunda Hitler'in düşüncesini destekleyen bir tutum sağlayan faşist düşüncedeki kişileri protesto ediyorum...

ismet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)