AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Seçenekler
 
Alt 01-06-2009, 00:23   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Thumbs down israilli bakandan küstah açıklama



İsrail Dışişleri Bakanı Tzipi Livni, 'Sivil ölümlerini önlemeye çalışıyoruz, ama Hamas sivillerin arkasına saklanıyor' dedi
Livni, AB dışişleri bakanlarıyla yaptığı toplantıdan sonra düzenlediği basın toplantısında, Gazze halkını cezalandırmaya çalışmadıklarını ifade ederken, Hamas'ı "uluslararası koşulları göz ardı ederek Filistinlilere zarar vermekle" suçladı.

Hamas'ın İran'la ve Hizbullah'la çalıştığını söyleyen Livni, mevcut kriz durumunun sadece İsrail'in kendini savunma hakkı sorunu değil, aynı zamanda aşırı uçlarla ve terörle savaştaki geniş çerçevenin, bu savaşta vatandaşlarına karşı yükümlülüğünün bir parçası olduğunu kaydetti.
Livni, İsrail'in Hamas'la mevcut durum dengesini dengesini değiştirmek istediğini söyledi. Hamas'ın operasyon öncesi İsrail hedeflerine roket ve havan mermisi saldırılarında bulunduğunu, ancak İsrail'in bütün bunlara karşılık vermediğini hatırlatan Livni, "İsrail saldırıya uğradığında bunun karşılığının olacağını" da vurguladı.
İsrail'in 2005 yılında Gazze Şeridi'ndeki Yahudi yerleşimlerini boşaltarak, bölgeden tümüyle çekildiğini ifade eden Livni, bununla barışa şans vermeyi amaçladıklarını da kaydetti.

haber10

 

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-06-2009, 00:44   #2
Kullanıcı Adı
ALPEREN4425
Standart
Adamlar iyice zıvanadan çıktı. Tüm dünyanın gözünün içine baka baka bir de dalga geçer gibi gerekçe uyduruyorlar zulümlerine.

Kahrolsun İTrail
YAŞASIN FİLİSTİN
ALPEREN4425 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-06-2009, 00:47   #3
Kullanıcı Adı
Neşe
Standart
allah ıslah etsin ya utanma arlanma denen bişey yok .......
Neşe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-06-2009, 14:50   #4
Kullanıcı Adı
redyellow
Standart
Utanmaz, arlanmaz, hayasız!

İnsan sıfatı olan bu açıklamayı yapar mı?

Demek ki bunlarda insanlık sıfatı tamamen kaybolmuş.

Kahrolsun tüm zalimler.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi