AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 05-31-2010, 21:05   #1
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart İsrailli Bile Böylesine Savunmadı
Başkent Üniversitesi hocalarından Emekli Hakim Albay Sadi Çaycı, tüm dünyanın büyük tepkisini çeken, İsrail'in yardım gemilerine saldırmasını öyle bir savundu ki...

Ergenekon sanığı Mehmet Haberal'ın üniversitesinde hocalık yapan emekli albayın açıklamaları şok etti.

Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Uluslararası Hukuk Uzmanı Emekli Albay Doç. Dr. Sadi Çaycı, İsrail'in yardım gemilerine saldırısını öyle bir savundu ki, izleyicilere bile ''Bir İsrailli bu kadar savunamazdı'' dedirtti.

Tüm dünyanın büyük tepkisin çeken ve çok sert kınamalarla karşılanan yardım gemilerine saldırıyı, emekli albay cansiperane savundu. Hakim Albay'ın, masum ve tamamıyla yardım amaçlı yola çıkan gemilere yapılan ve bir çok kişinin ölümüne neden olan saldırıyı savunması çeşitli kesimlerin tepkisine neden oldu.

Hiçbir silah ve askerin bulunmadığı gemiye, askeri harekat düzenleyen İsrail'in bu davranışını, kendini savunma olarak değerlendiren emekli albay, anlaşılan olayın tam olarak farkında değildi...

HaberVaktim.

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-31-2010, 21:12   #2
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Şerefsiz,hain herif!
Onlar gibi sizde yok olun inşaAllah!
Alt 05-31-2010, 21:41   #3
Kullanıcı Adı
zilzal
Bunlar İçimizdeki SİYONİSTLER.Bunlardan it sürüsü kadar var.
zilzal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-31-2010, 22:40   #4
Kullanıcı Adı
akgurbetci
Yuh diyorum. Kocaman kocaman Yuh ! diyorum.
akgurbetci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2010, 15:21   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Emekli bir orgeneral ''bu savaş sebebidir'' derken,bazı köpek döllerinin israilden yana tavır almaları şaşırtmasın aslında bizi.Köpekten başka bir şey beklenmez.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)