Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz. |
Anketimiz: varolan işsizlik sorununa nasıl çareler bulunabilir? | |||
askerden gelen mesleği olmayan gençleri çıraklık eğitim merkezlerine yönlendirerek, bu gençlere meslek edinmeleri sağlanarak | 0 | 0% | |
meslek liselerinin kapasitesi ve eğitim kalitesi geliştirilerek endüstri alanına kaliteli kalifiye ara eleman yetiştirerek | 2 | 18.18% | |
üniversiteler ile iş dünyasını tanıştırmak, kalifiye eleman yetiştirmek | 1 | 9.09% | |
bilimsel araştırmalara halk olarak destek ve ilgi göstererek | 0 | 0% | |
hepsi | 8 | 72.73% | |
Katılımcı sayısı: 11. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
12-14-2007, 00:47 | #1 |
işsizliğe nasıl çare buluruz?
arkadaşlar ülkemizin gerçekleri ve acilen çözülmesi gereken problemlerini konuşup bunlara çözüm ararsak bu ülkeye daha çok hizmet etmiş oluruz. tahminim bu foruma üye olan insanların büyük bir çoğunluğu yarın birgün güzel konumlara gelecek ya da gelebilecek olan insanlar. bu nedenle ülkenin problemleri hakkında ne kadar bilgi ve çözüm önerisine sahip olarsak yarın birgün bu konumlara geldiğimiz zaman daha etkili kararlar verebilir daha kalıcı çözümler üretebilirz. tabi işsizlik sorunu ile ilgili bi kaç madde yazabildim eminimki içimizdeki arkadaşlar çok daha parlak fikirlere sahiptir. herkes fikirlerini yazarsa çok daha güzel şeyler öğrenebiliriz. katılımlarınızı bekliyorum. bence yılın en büyük olayıda ronaldonun fenerbahçeye gelmesi değil ABDULLAH GÜL gibi bir insanın CUMHURBAŞKANI olması, milletin tekrar böyle güzide bir devlet başkanına sahip olması ikincisi ise halkın REFERANDUM yüksek bir katılımla iradesini ortaya koymasıdır.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-14-2007, 01:04 | #2 |
istihdamın artması, devletin rekabetci değil denetleyici görevine yerleşmesine ayrıca sermeyenin tabana yayılıp, tavandan düzenli gelir sağlanmasına bağlıdır. özel sektördeki yükseliş demek istihdamın artması rekabet koşullarının olgunlaşması, buda sağlam bir ekonomik taban anlamına gelir
|
|
12-14-2007, 17:11 | #3 |
Siyasi istikrar,ekonomik istikrar,iş sahası artışı burada büyük holdinglere iş düşüyor,özel sektörde planlama,serbest bölgelere denetim,halkın bilinçlenmesi,eğitim !
|
|
12-14-2007, 19:26 | #4 |
hepsi
|
|
12-14-2007, 19:28 | #5 |
BENCE YENİ İŞ ALANLARININ BULUNMASI HERKEZ ÖGRETMEN,DOKTOR HEMŞİRE OLMAYA YADA MEŞUR OLMAYA ÇALIŞIYOR TABİ BİDE KAYIT DIŞI ÇALIŞAN KİŞİLER VAR. ASLINDA
|
|
12-14-2007, 19:35 | #6 | |
Alıntı:
|
||
12-15-2007, 20:14 | #7 |
bence halkımız biraz daha çalışkan olsa işsizlik sorunu kalkar ortadan.işsiz insanların çoğuna(hepsi demiyorum)baktığımızda hepsi tembel insanlar..hiçç çaba gösterdikleri yok,araştırma yaptıkları yok yani çözüm aslında bizde uzaklarda aramamak gerek..
|
|
12-19-2007, 01:55 | #8 |
Hepsi ve daha fazlası diyorum ben .... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|