![]() |
#1 |
![]() Merhaba Sevgili Ak Gençliği Sizlerden bir konuda destek istiyorum.
yapılacak olan istanbul il kongresi 24 şubat veya 2 mart tarihlerinde Sn Başbakanımızın katılımı ile gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. bu kapsamda kongrede kullanılmak üzere "SLOGAN"a ihtiyacımız vardır apti ipekçide yapılacak olan kongrede kullanılacaktır. sizlerden isteğim Ak Parti ye yakışır Ak Gençliğine yakışır SLOGAN'lar konusunda sizlerden destek ve yardımlarınızı istiyorum yazılan her SLOGAN'ı tek tek değerlendireceğimden emin olun dostlarım kongre günü görüşmek dileği ile Saygılarımla... Evet Sevgili Dostlarım kongre günü belli olmuştur 24 şubat pazar günü olacaktır.. 24 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ SN BAŞBAKANIMIZIN DOĞUM GÜNÜDÜR ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() inşAllah o gün çalışmam da giderim..bugün de Üsküdar Gençliğin toplantısı var ve kadın kolları başkan seçimi var..Başbakanımız byük ihtimal katılacaklar..inşAllah..
teşekkürler arkadaşım.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() arkadaşlar pazartesi günkü myk toplantısında ankaranınkinin 2 martta yapılmasına karar verildi..dolayısıyla istanbul 24 şubatta ya da martın ikinci haftasına falan alınabilir...
inşallah tüm illerimizde şu chpli siyasi büyüklerimize(!) sandalyelerin havada uçuşmasına gerek kalmadan da kongre yapılabileceğini gösterelim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bi aksilik olmazsa inş o gün gideceğim 15 temmuz'da nasıl mitinge gittiysem bunada gidecem
![]() herşey memleket için :D |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() çok güzel abdi ipekçi hemen karşımda zaten umarım bir engel çıkmaz orada olurum.
slogan olarakta "işte gençlik burada" "her zaman yanındayız ak gençler olacağız" "istanbul seni selamlıyor" "hoşgeldin başbakanım Recep Tayyip ERDOĞAN'ım" aklıma gelenler bunlar umarım beğenir ve kullanırsınız herhangi bir tanesini orada duymak beni onore edecektir ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ufak değilmi Abdi İpekçi ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bi dakka forum olarak bi hazirlik yapıyormuyuz...
Haberimiz olsun da.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() üsküdar gençlik kolları olarak orada olacağız inşallah.. allah yardımcınız olsun... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Evet Sevgili Dostlarım kongre günü belli olmuştur 24 şubat pazar günü olacaktır..
24 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ SN BAŞBAKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN DOĞUM GÜNÜDÜR ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() inşaallah bir aksilik çıkmazsa oradayım benim bir önerim var ama mümkün olurmu bilmiyorum ak pati forum olarak belli bir yerde buluşsak toplansak bir pankartımız filan olsa
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|