AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



 
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 05-01-2013, 11:23   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart İstanbul'da 1 Mayıs Gerginliği
Dakika Dakika 1 Mayıs Gerginliği
1 Mayıs kutlamaları için Taksim'de ısrar eden sendikalar bugün sabah saatlerinden itibaren bölgede toplanmaya başladı..

İstanbul'da 1 Mayıs kutlamaları olaylı başladı. Taksim Meydanı'na yürümek için Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda toplanan küçük bir gruba polis müdahale etti.

İlk müdahale sonrası Beşiktaş, Mecidiyeköy'de de polis küçük guruplara müdahale ederken, DİSK üyeleri genel merkez önünden Taksim Meydanı'na doğru yürümeye başladı.

İşte dakika dakika 1 Mayış gelişmeleri

09.32: Polis, Mecidiyeköy'den gelen 50'şer kişilik guruplara müdahale ediyor. Göstericiler Esentepe'den Mecidiyeköy'e gelmeye çalışıyorlar..

09.18: Mecidiyeköy'de yaklaşık 100 kişilik bir guruba TOMA aracıyla müdahale ediliyor. Polis bibergazı ve tazyikli su ile guruba müdahale ediyor.

09.10: Okmeydanı'nda toplanan yüzleri maskeli bir grup, Şişli istikametine doğru yürüyüşe geçti.

Şark Kahvesi'nde bir araya gelen gruptakiler, Şişli'ye doğru yürürken, Şişli Endüstri Meslek Lisesi önünde önlem alan polis ekipleri yolu kapattı.

09.05: Okmeydanı'ndaki cemevi arkasında yer alan Fatma Girik Parkı'nda toplanan başka bir grup da Taksim'e doğru yürüyüşe geçti.

Bu arada, çevik kuvvet ekipleri, Mecidiyeköy Meydanı'nda toplumsal olaylara müdahale araçlarıyla Büyükdere Caddesi'ni kapattı.

09.02: DİSK'e bağlı Nakliyat-İş üyesi bir grup, Mecidiyeköy Meydanı'ndan DİSK'in genel merkez binasına yürümek istedi, ancak polis tarafından geri çevrildi.

09.00: Şişli'den Taksim'e yürüyüşe geçen DİSK üyeleri polis barikatıyla karşılaştı. Karşılıklı bekleme devam ediyor..

08.42: İstanbul Valisi Erol Mutlu: 1 Mayıs'ın neşe ve mutluluk içerisinde kutllanmasını arzu ederdim..

08.40: Mecidiyeköy'de çevik kuvvet ekibi geniş güvenlik önlemi almış durumda. Taksim istikameti yaya ve araç trafiğine kapalı.

08.35: DİSK Başkanı Kani Beko, Şişli'deki DİSK genel merkezi önünde açıklama yaptı. Beko, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'ya Taksim'i işçilere açmaya çağırdı.

08.30: DİSK, Genel Merkez binası önünden Taksim Meydanı'na gitmek için harekete geçti.

08.20: Haliç ve Galata Köprüleri Taksim istikametine trafiğe kapatıldı.



08.00: Barbaros Bulvarı'nda radikal küçük bir gurup pankart açıp Taksim'e doğur yürüyüşe geçti. Polis biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.



07.45: Taksim Meydanı'na gitmek için Beşiktaş'tan yürüyüşe geçen bir gurup CHP'liye de polis gaz ve tazyikli suyla müdahale edildi.




















habervaktim

 

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi