![]() |
#1 |
![]() ![]() İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevinden alınan Yurt Atayün ve İstihbarat Şube Müdürü Erol Demirhan, Emniyet Genel Müdürlüğünde daire başkanlıkları emrine atandı. Polis müdürlerinden Atayün'ün Emniyet Genel Müdürlüğü Emniyet Komuta Kontrol Merkezi (EKKM) Daire Başkanlığı, Demirhan'ın da İstihbarat Daire Başkanlığı emrine atandığı belirtildi. Bu arada, yaklaşık bir yıl önce görevden alınan İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Fuat Yılmazer'in de Ankara Polis Akademisine atandığı öğrenildi.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Merkeze çekildi yani.
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bence getirildikleri yere bakarsak ödüllendirilmişler..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() Yani merkeze çekilmişler. Zaman gazetesi bir gazetecilik oyunuyla ödül gibi göstermeye çalışmış sadece ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Nasıl baktıgımızla alakalı bir durum ..İstihbarat dairesi baskanlıgına getirilse bile merkeze cekılmıs diyebiliyorsak zaman gazetesinin nasıl gosterdıgının bir anlamı kalmıyor..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Başkanlığa atanmamışlar başkanlığın emrine atanmışlar.
Görevden alınan valilerde içişleri bakanlığının emrine atanırlar. Buna kızağa çekmek denir. |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Ben bu ısımlerın daha fazla goze batıp orgutun hedefı olmaması gerektıgıne ınanarak bu yorumu yaptım.. Benim gormek ıstedıgım de budur..Aslı nedır bilemiyorum |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
|